Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Πρόβλεψη Newcastle - Sunderland (Premier League - 14/4/2013)


Κυριακή 14.00, St. James Park - Once again, the Tyne-Wear derby...
Δε θα μιλήσουμε για την προϊστορία του derby (έχουμε αναφερθεί σε ξεχωριστή ανάρτηση), ούτε θα ασχοληθούμε με το θέμα Di Canio. Οι δύο ομάδες του Αγγλικού Βορρά βρίσκονται στη δύσκολη θέση να μάχονται για τη σωτηρία τους, και το σημερινό ντέρμπι αποκτά πολύ μεγαλύτερη σημασία..

Η Newcastle μπορεί να νιώθει λίγο καλύτερα, καθώς έχει συλλέξει 36 βαθμούς (5 πάνω από τον υποβιβασμό) και βρίσκεται στη 13η θέση. Με νίκη σήμερα, ξεμπερδεύει με το άγχος των μπελάδων της παραμονής. Την Πέμπτη είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι (αποκλείστηκε από την Benfica), οπότε ο Pardew θα πρέπει να διαχειριστεί τις δυνάμεις τις ομάδας του. Δε βρίσκονται σε καλή φόρμα (1 νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα τραυματισμών.

Σε δυσμενέστερη θέση βρίσκεται η Sunderland, καθώς ισοβαθμεί στη ζώνη του υποβιβασμού με τη Wigan, με 31 βαθμούς. Ζορίζουν τα πράγματα, και τα ερχόμενα παιχνίδια (Newcastle, Stoke, Aston Villa) αποκτούν το χαρακτήρα "τελικού". Με τους οπαδούς μπερδεμένους μετά την απόλυση του O'Neill και την πρόσληψη του Di Canio, η ομάδα προσπαθεί να "ξεμπουκώσει" και να πετύχει την πρώτη της νίκη από το Γενάρη! Με κακές επιδόσεις εκτός έδρας, τον Craig Gardner τιμωρημένο και τον Steven Fletcher εκτός (μεγάλες απουσίες των δύο ικανών σκόρερ), τα πράγματα δείχνουν δυσοίωνα.

Μιλάμε όμως για derby. Ένα από τα σημαντικότερα Βρετανικά derby! Ό,τι κι αν έχουν δείξει  οι ομάδες, στο τέλος κερδίζει ο πιο παθιασμένος. Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις, καθώς η κόκκινη κάρτα στα μεταξύ τους παιχνίδια βγαίνει εύκολα και οι ισορροπίες αλλάζουν αμέσως. Επειδή το θέλουν και οι δύο πολύ και ξέρω ότι δύσκολα θα δούμε ωραίο ποδόσφαιρο (αναμένονται δυνατές μονομαχίες), θα ποντάρω στην ισοπαλία. Λίγο η κούραση της Newcastle από το παιχνίδι της Πέμπτης, λίγο τα καλά σημάδια που έδειξε η Sunderland στο παιχνίδι με την Chelsea, καταλήγω στη μοιρασιά του σκορ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χ

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India