Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ανάλυση-Πρόβλεψη LOSC Lille vs Olympique de Marseille

Grand Stade Lille Metropole, 22.00, Παιχνίδι Ευρώπης
Οι θέσεις τρεις, οι ομάδες επτά! Οι δύο από τις επτά αναμετρούνται σήμερα σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον. Βλέπετε φτάσαμε στην τελική ευθεία με κάποιες ομάδες να έχουν προβάδισμα αλλά το θέμα είναι ποιος θα τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις.
LOSC Lille Metropole
Επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό της diesel ομάδας η Lille βρίσκεται σε τρομερή φόρμα έχοντας 7 νίκες στα οχτώ τελευταία της παιχνίδια. Στο τελευταίο μάλιστα διέλυσε την Lorient με 5-0 όντας προηγούμενη στο ημίχρονο με 4-0. Η τοποθέτηση του Kalou στην κορυφή της επίθεσης έδωσε νέο αέρα στο παιχνίδι της και καταφέρνει να σκοράρει με  σχετική ευκολία. Σημαντικό στοιχείο είναι και η απόδοση της ομάδας στα κόρνερ όπου έχει ήδη 14 γκολ! Φαίνεται πάντως να κρατούν μικρό καλάθι αφού οι παίχτες δηλώνουν ότι «για την ώρα κυνηγούμε την τέταρτη θέση» αλλά και η πρόκριση στο Champions League είναι στα μέτρα της. Ειδικά αν κερδίσει σήμερα θα έχει ακόμη περισσότερες πιθανότητες. Τραυματίες παραμένουν οι Mavouba και Mendes αλλά και ο De Melo ενώ ο νεαρός ακραίος αμυντικός Digne είναι τιμωρημένος. Άλλα προβλήματα δεν έχει! 

Olympique de Marseille
Αυτό με την Marseille είναι ανεξήγητο. Το πώς καταφέρνει δηλαδή να κερδίζει παιχνίδια ακόμα και όταν ο αντίπαλός της είναι πολύ καλύτερος από αυτή. Η θεά τύχη δείχνει να είναι με το μέρος της ομάδας και οι παίχτες το εκμεταλλεύονται αυτό στο έπακρο! Δεν είναι τυχαίο ότι έχει 10 νίκες με 1-0 και σχεδόν όλες οι νίκες της είναι με ένα γκολ διαφορά. Η αλήθεια είναι ότι παίζει με την τύχη της και αυτή την ανταμείβει. Ο Gignac φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω του φέτος και κερδίζει βαθμούς για την ομάδα του. Στα εκτός έδρας τα πηγαίνει καλύτερα αλλά τώρα έχει την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας απέναντί της και μάλλον θα χρειαστεί περισσότερα από ένα γκολ για να κερδίσει. Τεράστιο πρόβλημα θα είναι αν ο Valbuena δεν καταφέρει να αποθεραπευτεί όπως επίσης και οι Andre Ayew, Sougou και NKoulou. Ο Barton σίγουρα δεν προλαβαίνει.
Πρόβλεψη : Είναι από αυτά τα παιχνίδια που αναρωτιέσαι πόσο πιο τυχερή μπορεί να είναι η Marseille για να πάρει αποτέλεσμα και μέσα στη Lille. Ειλικρινά νομίζω ότι πρέπει να κλείσει τα μάτια ο Θεός. Όπως έπαθε η Lille με την evian πριν από τρεις εβδομάδες. Ε, αν είναι έτσι ας σπάσει ο άσσος. Η απόδοση πάντως δεν λέει και πολλά, στο 2.10 είναι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India