Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Προβλέψεις Serie A (Κυριακή 3/2/2013)


Κυριακή, νωρίς το μεσημέρι, η ντεφορμέ Γιουβέντους αγωνίζεται στη Βερόνα με αντίπαλο την Κιέβο. Μετά τη γκέλα της προηγούμενης εβδομάδας η Μεγάλη Κυρία είναι αναγκασμένη να κερδίσει σε μια φιλόξενη γι αυτήν έδρα.


Παλέρμο –Αταλάντα το επόμενο παιχνίδι και οι Σικελοί θεωρώ πως παίζουν την παραμονή τους σ αυτό το ματς. Η ομάδα του Μπέργκαμο έχει κάνει ''κοιλιά'' στον δεύτερο γύρο κι αν συνεχίσει μ αυτούς τους ρυθμούς τότε θα κινδυνεύσει άμεσα. Το Παλέρμο  θα προσπαθήσει  να επανέλθει στις επιτυχίες ύστερα απ το σοκ που υπέστη την Κυριακή, καθώς δέχτηκε την ισοφάριση απ την Κάλιαρι στο τελευταίο λεπτό, χάνοντας δυο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Φαβορί για τη νίκη θεωρώ πως είναι η Μπολόνια στην έδρα της Πεσκάρα, καθώς η ομάδα του ''δικού μας'' Παναγιώτη Κονέ παίζει πολύ όμορφο κι επιθετικό ποδόσφαιρο και δε  βλέπω το πως η άμυνα-σουρωτήρι των γηπεδούχων θα καταφέρει να αποφύγει  να δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ.

Στο Σιένα- Ίντερ πιστεύω πως θα μιλήσει η κλάση των παιχτών του Στραματσιόνι με το διπλό να έχει πολύ καλή απόδοση απέναντι στην χειρότερη ομάδα του φετινού καμπιονάτο.

Στη Γένοβα συγκρούονται η Τζένοα με την Λάτσιο και η ισοπαλία θεωρώ πως έχει τον πρώτο λόγο σ ένα πολύ κλειστό παιχνίδι ενώ Φιορεντίνα και Πάρμα δύο πολύ επιθετικές ομάδες μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα με το γκολ-γκολ και το όβερ να είναι η επιλογή.

Η αγωνιστική κλείνει το βράδυ με το παιχνίδι Μίλαν-Ουντινέζε και θεωρώ πως οι γηπεδούχοι με τον Μπαλοτέλι,  πλέον,  στην στο δυναμικό της έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 


Δείτε επίσης:
Serie A - 23η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India