Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ανάλυση – Πρόβλεψη SC Bastia vs OGC Nice 16/02/2013


Τίτλος : Επιστροφή στο Furiani

Γήπεδο : Stade Armand Cesari

Ώρα : 21.00



SC Bastia
Από τον Νοέμβριο του προηγούμενου χρόνου έχει να παίξει στην φυσική της έδρα με κόσμο! Οι παίχτες και ο προπονητής της ανυπομονούσαν για αυτήν την επιστροφή για προφανής λόγους. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι τα εισιτήρια του αγώνα εξαντλήθηκαν! Στα αγωνιστικά οι προσθήκες των έμπειρων Landreau και Sable έχουν δέσει το σκορποχώρι που ήταν και δείχνει περισσότερο ως ομάδα τώρα. Όπως είναι εμφανές η επιστροφή φέρνει τεράστιο ενθουσιασμό κάτι που μπορεί να αποδεχθεί κακό αν συνδυαστεί και με τον υπαρκτό θυμό λόγω της προηγούμενης τιμωρίας. Οι παραπάνω καταστάσεις έχουν σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει ηρεμία και ισορροπία στις τάξεις της. Η Κορσική όμως είναι μια διαφορετική κοινωνία από την υπόλοιπη Γαλλία και δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εκεί.

OGC Nice
Την προηγούμενη αγωνιστική οι ομάδες-έκπληξη του πρωταθλήματος, Nice και Lorient, αλληλοεξουδετερώθηκαν με αποτέλεσμα την ισοπαλία! Σε εκείνο το παιχνίδι είχα γράψει ότι η Nice έχει αρχίσει να αποκτά χαρακτήρα και το απέδειξε στο προηγούμενο παιχνίδι ισοφαρίζοντας το γκολ του Mareque στο 75’ με τον Eysseric στο 82’! Δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις δεχόμενος γκολ σε τέτοιο σημείο. Ο 16χρονος Maupay θα αποτελέσει την λύση στην επίθεση αφού Cvitanich και Pentecote είναι ακόμη τραυματίες! Η απουσία του πρώτου είναι σημαντικό πλήγμα και στοίχισε στο προηγούμενο παιχνίδι και ίσως στοιχίσει και τώρα βαθμούς στην ομάδα του Puel.

Πρόβλεψη : Πριν την πρόβλεψη πρέπει να αναφέρω ότι υπάρχει τεράστια αντιπαλότητα μεταξύ των δύο αυτών ομάδων και των οπαδών τους. Το παιχνίδι είναι Derby και αυτός είναι και ο λόγος που στο πινακάκι βλέπετε την τριπλή. Σε κάτι τέτοια παιχνίδια με την ατμόσφαιρα να είναι ηλεκτρισμένη δεν προτείνεις σημείο και απλά κάθεσαι και το παρακολουθείς. Με βάση τα προβλήματα της Nice στην επίθεση ίσως θα ήταν μια επιλογή το N/G του 2.00!

ΥΓ : Το γνωστό σας πινακάκι με τα υπόλοιπα παιχνίδια τα βλέπετε εδώ!

Δείτε επίσης :
Primera Division - 24η αγωνιστική
Serie A - 25η αγωνιστική
Bundesliga - 22η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India