Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ανάλυση-Πρόβλεψη PSG vs Olympique de Marseille (Le Classique)


Τίτλος : Αναμένοντας τον Beckham

Γήπεδο : Parc de Prince

Ώρα : 22.00




Paris Saint Germain
Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Sochaux ήταν το απαραίτητο σοκ για την ομάδα του Παρισιού που της θύμισε ότι θα πρέπει να παλέψει περισσότερο για να πάρει το πρωτάθλημα. Βέβαια ο Ancelotti έκανε πάλι το θαύμα του τοποθετώντας και τελικά εκθέτοντας τον Chantome σαν δεξιό εξτρέμ, μία θέση που προφανώς δεν μπορεί και δεν έχει συνηθίσει να παίζει!Την θέση του μάλλον θα πάρει ο Beckham που ελπίζω να μην βάλει γκολ γιατί θα μας τα πρήξουν με αυτή την «παιχτάρα»! Μέχρι και live μεταδόθηκε προπόνηση της PSG για χάρη του! Τι άλλο θα δούμε Θεέ μου; Νέα σενάρια κυκλοφορούν για τον Ancelotti που μάλλον θα φύγει το καλοκαίρι καθώς δεν ικανοποιεί κανέναν στην πρωτεύουσα. Τα παράπονα του Menez δεν μπορούν να κρυφτούν και όλα να ικανοποιούν την φράση «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»! Οι Lucas, Menez, Sakho σίγουρα θα λείπουν ενώ αμφίβολοι είναι οι Alex, Thiago Silva. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει πρόβλημα στην άμυνα και ίσως δούμε δίδυμο τους ξεχασμένους Armand και Zoumana Camara. Η αλήθεια είναι ότι οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι η ήττα ήταν μια κακή παρένθεση και η δήλωση του Ancelotti «Δεν με ανησυχεί η ήττα. Όλα θα μπουν σε σειρά» αυτό μου δείχνει.

Olympique de Marseille
Αφού σώθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο την προηγούμενη αγωνιστική πάλι καλά να λένε στην Μασσαλία. Η Marseille προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην τρίτη θέση βγάζοντας όλες τις αδυναμίες που έχουμε καταγράψει από αυτό το blog την φετινή χρονιά. Το πάθος είναι αυτό που την χαρακτηρίζει και είναι αυτό που την κρατά στην συγκεκριμένη θέση. Μικροεντάσεις στις προπονήσεις με τον Barton να παίζει τον καμπόσο! Τέλος πάντων η ομάδα θα τα δώσει όλα για την τιμή της και την φανέλα της και θα προσπαθήσει να πάρει ότι μπορεί από αυτό το παιχνίδι. Η άμυνα της δεν είναι καλή και δύσκολα θα μπορέσει να ανακόψει τόσο τον Zlatan όσο και τον Lavezzi που δείχνει να ανεβαίνει.

Πρόβλεψη : Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι χαώδης. Οι γηπεδούχοι θα αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι και ο άσσος είναι μάλλον άχαστος ακόμη και με χωρίς άμυνα. Θα μπορούμε όμως να στηριχθούμε και στο over του 1.90 λόγω αυτών των αδυναμιών στις άμυνες και των δύο που μας δίνει μεγαλύτερη απόδοση από το 1.50 του άσσου.

ΥΓ : Δείτε τα υπόλοιπα παιχνίδια εδώ!

Δείτε επίσης :
Premier League - 27η αγωνιστική
Primera Division - 25η αγωνιστική
Serie A - 26η αγωνιστική
Bundesliga - 23η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India