Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ανάλυση-Πρόβλεψη Olympique Lyonnais vs LOSC Lille (10/02/2013)


Τίτλος : Η μεταβατική τους χρονιά

Γήπεδο : Stade Gerland


Ώρα : 22.00

 

Olympique Lyonnais

Έχοντας ξεσκατάρει το ρόστερ της για να μειώσει το badget της στις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους η Lyon κοιτά το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία! Ο Garde νιώθει τώρα πιο ήρεμος αφού πέρασε αρκετά δύσκολα τον Ιανουάριο με όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν για τους παίχτες του. Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ajaccio βρέθηκε να χάνει εντελώς ξαφνικά και τελικά έχασε. Πολλά παράπονα και από τον πρόεδρο Aulas αλλά και από τον Garde για την διαιτησία ενώ ο τερματοφύλακας Vercoutre δήλωσε ότι «είμαστε θυμωμένοι και αυτό πρέπει να μας δώσει το απαραίτητο κίνητρο στο παιχνίδι με την Lille»! Δεν έχει πολλά προβλήματα παρά μόνο τον αμυντικό Lovren. Έχω την αίσθηση ότι οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για την νίκη αφού φαντάζουν οι μόνοι που μπορούν να απειλήσουν την PSG αλλά και να εξασφαλίσουν την δεύτερη θέση. Θέλουν να κυνηγήσουν όσο μπορούν την πρώτη θέση και να μην αφήσουν την PSG να ξεφύγει με 6 βαθμούς.

LOSC Lille

Άλλη μια ομάδα σε μεταβατική περίοδο που προσπαθεί και αυτή να μειώσει όσο μπορεί το badget της. Ξεκίνησε πολύ μέτρια το 2013 και ακόμη δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα με την αλλαγή του χρόνου. Έχει πέσει πάντως επίπεδο και αυτό οφείλεται σε δύο κυρίως λόγους. Πρώτον, η χαμηλή συγκέντρωση που έχουν οι παίχτες στα παιχνίδια τους με αποτέλεσμα να δέχονται αστεία γκολ. Δεύτερον, η αστοχία των επιθετικών της που για να βάλουν γκολ χρειάζονται πολλά σουτ στο τέρμα. Με τις λεγόμενες όμως μεγάλες ομάδες δείχνουν μεγάλη συγκέντρωση και μάλιστα είναι πολλές φορές καλύτεροι. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για την Lyon! Επιστρέφουν από το AFCON οι Kalou και Mendes αλλά και ο τιμωριμένος Martin! Δύσκολη χρονιά με την Lille μάλλον να χάνει το τρένο της Ευρώπης!


Πρόβλεψη : Η Lyon είναι πιο συγκεντρωμένη και μάλλον έχει περισσότερη δίψα και κίνητρο από την αντίπαλό της που έχει ξεμείνει από στόχους. Προκρίνω τον άσσο στο 2.00 ενώ θα μπορούσαμε να επιλέξουμε το over στο 1.80 αφού παραδοσιακά οι δυό τους δίνουν γκολ! Πάντως ένα περίεργο στατιστικό που αξίζει να το αναφέρω είναι ότι ο Lisandro στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους, έχει σκοράρει στις 5 πετυχαίνοντας 7 γκολ!!!


ΥΓ : Τα υπόλοιπα παιχνίδια βρίσκονται εδώ.



Δείτε επίσης :

Premier League - 26η αγωνιστική
Primera Division - 23η αγωνιστική
Serie A - 24η αγωνιστική
Bundesliga - 21η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India