Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ανάλυση – Πρόβλεψη Girondins de Bordeaux vs Olympique Lyonnais 17/02/2013


Τίτλος : Σε περίοδο κάμψης
 
Γήπεδο : Chaban Delmas

Ώρα : 15.00


          

Girondins de Bordeaux
Αφού γλίτωσαν την Πέμπτη από την Dinamo Kiev αποσπώντας ισοπαλία και μάλιστα με γκολ παρουσιάζονται στο derby της αγωνιστικής με καλή ψυχολογία. Ενδεικτικό της ανακούφισης ήταν οι δηλώσεις του Gillot μετά το παιχνίδι λέγοντας ότι «Υποφέραμε γι’ αυτό το αποτέλεσμα και συγχαίρω τους παίχτες που δεν παραδόθηκαν. Η τύχη ήταν με το μέρος μας»! Η Bordeaux μετά την φυγή του Gouffran αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γκολ. Δεν έχει ξεκάθαρο σκόρερ και αυτό φαίνεται. Το κενό του ελπίζουν στην ομάδα να το καλύψει ο 19χρονος Ουρουγουανός Rolan που θα κάνει ντεμπούτο στο γαλλικό πρωτάθλημα. Σημαντική απώλεια θεωρώ πως είναι ο ακραίος μπακ Mariano που τραυματίστηκε και οργώνει όλη την πλευρά!Το χαρακτηριστικό της πάντως το διατηρεί που είναι η σφιχτή άμυνα και δεν δέχεται εύκολα γκολ.

Olympique Lyonnais
Έχασε κατά κράτος από την Lille και γλίτωσε από συντριβή αφού το σκορ θα μπορούσε να φτάσει σε τρελά επίπεδα(1-3)! Με το ίδιο σκορ έχασε και από την Ajaccio. Στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Tottenham έδειξε συγκεντρωμένη αλλά έχασε! Ο σκόρερ Umtiti δήλωσε ότι «ήμασταν καλοί αμυντικά και δεν αξίζαμε την ήττα. Αν κάνουμε την ίδια εμφάνιση θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς στη Bordeaux»! Ο προπονητής διαπίστωσε ότι κάποιοι δεν έχουν διάθεση να αγωνιστούν για τον σύλλογο και αυτό δεν ξέρω που θα οδηγήσει. Το θέμα είναι πάντως ότι η ομάδα περνά μια περίοδο κάμψης που δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και περισσότερο κοιτά μην την φτάσουν οι διώκτες της παρά να κυνηγήσει την PSG. Επιστρέφει ο Lovren από τιμωρία και θα πάρει την θέση του στη άμυνα.

Πρόβλεψη : Οι φιλοξενούμενοι περνούν μια περίοδο κάμψης και προς το παρόν δεν βλέπω σημάδια αντίδρασης παρά την θετική εμφάνιση στο Λονδίνο! Η κούραση θα παίξει το ρόλο της και για τους δύο και όποιος σκοράρει νωρίς θα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Νομίζω ότι η προσεκτική και σφιχτή άμυνα των γηπεδούχων δεν θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Για 1-0 είναι το παιχνίδι και θα στηρίξω τον υψηλό άσσο του 2,40! Για ειδικό στοίχημα μπορούμε να εμπιστευτούμε το n/g του 1.80!

ΥΓ : Το γνωστό σας πινακάκι με τα υπόλοιπα παιχνίδια τα βλέπετε εδώ!

Δείτε επίσης :
Primera Division - 24η αγωνιστική
Serie A - 25η αγωνιστική
Bundesliga - 22η αγωνιστική

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολύ καλή ανάλυση φίλε (και πολύ ωραία φωτογραφία) !!!

Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις και παρόλο που το ματς μάλλον θα κριθεί στις λεπτομέρειες, οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν προβάδισμα για τη νίκη…

Adons είπε...

Σ' ευχαριστώ Γιώργο για τα καλά σου λόγια! Να μην ξεχνάμε κιόλας ότι η Lyon στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στη συγκεκριμένη έδρα δεν έχει ούτε ισοπαλία και μάλιστα δεν έχει πετύχει ούτε γκολ!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India