Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Primera Division - 21η Αγωνιστική




Σας χαιρετώ και πάλι από την παρέα μας. 

Αρκετά δύσκολα παιχνίδια για αυτή την αγωνιστική στην Ισπανία.

Ξεκινώντας από τα πιο εύκολα στο διάβασμα παιχνίδια (αν και τίποτα δε θεωρείται δεδομένο όταν στοιχηματίζεις) νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα Barcelona, Real Madrid και Sevilla θα κερδίσουν τις αντιπάλους τους, γι'αυτό άλλωστε και προσφέρονται σε τόσο χαμηλές αποδόσεις οι νίκες τους.

Malaga και Valencia έχουν ευκαιρία να πετύχουν δυο διπλά μέσα στην Mallorca και την Coruna αντίστοιχα που πληρώνουν αρκετά καλά σε αποδόσεις. Οι αντίπαλοι τους μαχονται για την αποφυγη του υποβιβασμού και δε θα παραδοθούν αμαχητί,αλλα οι ίδιες μάχονται για την εξασφάλιση ενός ευρωπαικού εισητηρίου και νομίζω έχουν σημαντικό προβάδισμα στους αγώνες τους. H Zaragoza είναι καλύτερη ομάδα απο την αδύναμη εκτός έδρας Εspanyol και θεωρώ ότι έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Στην vallecas αναμετρούνται Rayo Vallecano και Betis δυο ισοδύναμες ομάδες με αξιοπροσεχτη έδρα μεν οι γηπεδούχοι αλλα με πολύ καλά επίσης αποτελέσματα εκτός οι φιλοξενούμενοι. Θα γίνει αμφίρροπο παιχνίδι  με πολυ πιθανό σημείο την ισοπαλία βάση των τρόπων που αγωνίζονται οι ομάδες, αλλα επειδή κι οι δύο σκοράρουν σε σταθερή βάση οι μεν εντός οι δε εκτός,θα προτιμήσω το g/g.

Δύσκολα παιχνίδια διεξάγονται σε Celta, Levante και Bilbao. Σε αυτά τα παιχνίδια θεωρώ πολύ πιθανή την ισοπαλία,αλλά η ζυγαρια γέρνει προς το μέρος των Sociedad, Levante και Atletico Madrid οι οποίες και νομίζω ότι θα φύγουν αήττητες από τους αγώνες τους.


Ημέρα & Ώρα Αγώνας Πρόβλεψη Σκορ
Σαββατο 17:00 Celta-Real Sociedad Χ2 1-1
Σάββατο 19:00 Levante - Valladolid Χ1 2-1
Σάββατο 21:00 R.Zaragoza - Espanyol 1 0-0
Σάββατο 23:00 Deportivo - Valencia 2 2-3
Κυριακή 13:00 Real Madrid - Getafe 1 4-0
Κυριακή 18:00 Rayo Vallecano - Real Betis g/g 3-0
Κυριακή 20:00 Barcelona - Osasuna 1 5-1
Κυριακή 22:00 Athletic Bilbao-Atletico Madrid X2 3-0
Κυριακή 22:00 Mallorca - Malaga 2 2-3
Δευτέρα 22:30 Sevilla - Granada 1 3-0

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ξέρω ότι η νίκη της Μπιλμπάο σε χάλασε, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο...
Τα συγχαρητήρια μου...

The Catalan είπε...

Θα ήταν δύσκολη η νίκη της Ατλετικο αν ερχόταν...άλλα τέτοιο 1 δε τον περιμενα!Αν εβαζε κι η Μπετις ενα γκολ στις 17 τελικές που έκανε,θα ήμασταν ακόμα καλύτερα!

Συγχαρητηρια κι εσενα για την 3άδα σου,πάμε δυνατά

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India