Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Premier League - Day 22. Arsenal - Manchester City

Γήπεδο: Emirates Stadium
Ημέρα/ώρα: Κυριακή/18.00
Τίτλος: "Ζόρικη έξοδος για τους Citizens"







Ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του παιχνιδιού Manchester United - Liverpool, η Manchester City ταξιδεύει στο Λονδίνο για τη νίκη. Πραγματικά δύσκολο εγχείρημα, καθώς στις τελευταίες 6 επισκέψεις τις, εναντίον της Arsenal, δεν έχει κερδίσει καμία, ενώ έχει σκοράρει μόλις μία φορά!

Η Arsenal βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τους Citizens, αυτή την περίοδο. Tο εμφατικό 7-3 επί της Newcastle ήταν ένα από 4 επιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων 5 παιχνιδιών τους. Πολύ καλή συγκομιδή, η οποία έκανε να ξεχαστεί σε ένα βαθμό η ασυνέπεια των πρώτων αγωνιστικών. Βρίσκονται στην 6η θέση, με ένα παιχνίδι λιγότερο. Απέναντι στη City, παραδοσιακά εμφανίζονται πολύ καλοί και κάτι τέτοιο περιμένουμε να δούμε και σήμερα. O Walcott θυμίζει κάτι από τον περσινό van Persie, ενώ οι Giroud, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Artetta συνθέτουν μια ομάδα στην οποία το ταλέντο περισσεύει. Θέλουν το τρίποντο, για να παραμείνουν κοντά στις Chelsea, Tottenham στο κυνήγι της τετράδας.

Από την άλλη, ο coach Mancini τα βρίσκει δύσκολα φέτος. Οι μουρμούρες είναι πολλές, είναι και η Manchester United που με τόσες ανατροπές βρίσκεται 7 βαθμούς μπροστά... Σήμερα, θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τα αδέρφια Toure, Aguero και Nasri. Σημαντικές απουσίες, αλλά υπάρχει ποιότητα στο ροστερ που μπορεί να πετύχει τη νίκη. Είναι δύσκολο, μιας και ο Mancini δεν μας έχει δείξει ότι είναι προπονητής για δύσκολες αποστολές, αλλά όχι ακατόρθωτο. Η City παραμένει φέτος, καλύτερη ομάδα από την Arsenal.

To παιχνίδι κλίνει προς τον "1". Επειδή είναι ντέρμπι και τα ντέρμπι συνήθως είναι "1Χ2", θα προτιμήσω το goal/goal, βασιζόμενος στις πολύ καλές επιθετικές γραμμές και των δύο, αλλά και στις πολλές κακές στιγμές που μας έχουν δείξει οι αντίστοιχες αμυντικές. Goal/goal, λοιπόν.

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India