Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ligue 1 . Week 22 – OGC Nice vs Girondins de Bordeaux (preview)



Τίτλος : Έπιασε ταβάνι η Nice;

Γήπεδο : Stade Du Ray

Ώρα : 18.00



OGC Nice
Ο τίτλος είναι ένα ερώτημα που μου προέκυψε μετά την εμφάνιση και τον αποκλεισμό της από την συνέχεια του κυπέλλου από την Nancy. Ισοφάρισε στο 97’ σε 2-2 και αποκλείστηκε στα πέναλτι. Πάντως μέχρι τώρα έχει κάνει εκπληκτική πορεία και έχει χάσει στα τελευταία 11 παιχνίδια μόνο από την Lyon και μάλλον λίγο άδικα. Έπαιξε έξυπνα στην Lille και αφού δεν δέχτηκε γκολ μέχρι το 70’ χτύπησε το παιχνίδι και το πήρε. Τα άκρα της είναι η δύναμή της με τους νεαρούς Bautheac και Eysseric να δίνουν ταχύτητα και τεχνική και τον εκπληκτικό ως τώρα δολοφόνο Cvitanich. Συγκρατήστε και το όνομα Maupay διότι θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Ο Puel κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα από το μηδέν. Το θέμα είναι όμως αν έχει τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να κάνει την έκπληξη ή θα ξεφουσκώσει όπως η Valenciennes. Φυσικά αυτό μένει να το δούμε.


Girondins de Bordeaux
Ενώ στη Nice τα πράγματα κυλούν σχετικά ομαλά δεν μπορώ να πω το ίδιο για την Bordeaux. Εντελώς ξαφνικά πουλήθηκε στη Newcastle, η οποία παρεπιπτόντως έχει αγοράσει την μισή Γαλλία, ο βασικός επιθετικός της Gouffran που αποτελούσε το βασικό της όπλο. Το θέμα είναι ότι θα λείπει και ο Jussie που είναι τραυματίας αλλά και ο Diabate που βρίσκεται στο AFCON ενώ ο ο Maurice-Belay παραμένει αμφίβολος. Έχει ξεμείνει από επιθετικούς και το ποιος θα παίξει αυτόν τον ρόλο παραμένει ερωτηματικό. Παρόλα αυτά η Bordeaux χάνει πολύ δύσκολα και δεν δέχεται εύκολα γκολ οπότε πρέπει να έχουμε υπόψη την περίπτωση της ισοπαλίας. Ίσως μια καλή επιλογή να είναι το n/g αλλά και το 0-1 γκολ αφού πολύ δύσκολα θα μπουν γκολ. Χωρίς επιθετικούς δύσκολα θα σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι οπότε αν βάλει κάποιος γκολ μάλλον αυτή θα είναι η Nice!
 
Πρόβλεψη : Η λογική και τα στατιστικά λένε άσσο και θα τα εμπιστευτώ αλλά δεν θα παραξενευτώ αν λήξει στο Χ!

Δείτε όλη την 22η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India