Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ligue 1 . Week 21 – SC Bastia vs Stade Rennais FC (preview)

Τίτλος : Μάχη σε ουδέτερο έδαφος

Γήπεδο : Stade Jean-Laville

Ώρα : 15.00




SC Bastia
Οργισμένοι και χαρούμενοι ταυτόχρονα είναι οι Κορσικανοί μετά το «εξάποντο» στην έδρα της Reims την προηγούμενη αγωνιστική. Χαρούμενοι επειδή η παρουσία του Landreau τους έδωσε σιγουριά κάτω από τα δοκάρια που δεν είχαν και οργισμένοι από την απόφαση της Ομοσπονδίας να τους τιμωρήσει με 3 αγωνιστικές μακρυά από το γήπεδό τους λόγω της επιθετικότητας των φιλάθλων της. Το τελευταίο πέρα από την οργή, τους ένωσε κιόλας και παρουσιάζονται περισσότερο σαν ομάδα στο γήπεδο. Είναι ένα βήμα και αυτό. Στα θετικά είναι η επανεμφάνιση του Ilan που βρήκε δίχτυα την προηγούμενη αγωνιστική και ο Landreau φυσικά που ο προπονητής του είπε ότι «η εμπειρία του και οι επεμβάσεις του θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ παρά το ότι δεν έχει προσαρμοστεί απόλυτα. Θα τον βοηθήσουμε σε αυτό»! Το ουδέτερο γήπεδο όμως θα παίξει τον ρόλο του και μένω με την αμφιβολία κατά πόσο θα τους επηρεάσει. Φανταστείτε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί 900 χιλιόμετρα μακρυά από την πόλη της Bastia!

 
Stade Rennais FC
Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Antonetti και οι παίχτες του μετά την καθαρότατη νίκη απέναντι στην Montpellier για τον θεσμό των ημιτελικών του Coupe de la Ligue. Ο ίδιος δήλωσε ότι «χαίρομαι για τους παίχτες μου και την προσπάθεια που κατέβαλαν, τον σύλλογο γιατί είναι κάτι που το αξίζει και τους φιλάθλους μας που μας υποστηρίζουν». Εκπληκτικός για άλλη μια φορά ο Feret που αναδεικνύεται σε ηγέτης της ομάδας. Τεράστια ευφορία λοιπόν στις τάξεις της Rennes αλλά και τεράστια η απώλεια του χαρισματικού Pitroipa που πήγε να ενισχύσει την εθνική του για το AFCON. Ίσως να την ευνοεί το ουδέτερο γήπεδο αλλά φοβάμαι αυτή την υπερβολική χαρά και ευφορία που υπάρχει και συνήθως τέτοιου βεληνεκούς ομάδες δεν κάνουν θετικό αποτέλεσμα μετά από μια μεγάλη επιτυχία.
 
Πρόβλεψη : Δεν μπορώ να αξιολογήσω το πόσο θα επηρεάσει τους μεν Κορσικανούς η τιμωρία και τους δε Βρετόνους η ευφορία οπότε θα πάω με την τριπλή 1Χ2! Το g/g ίσως να είναι ένα καλό σημείο.
Τελικό αποτέλεσμα : 0-2Δείτε όλη την 21η αγωνιστική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India