Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ligue 1 . Week 21 – Olympique de Marseille vs Montpellier Herault SC (preview)


Τίτλος : Στη σκιά του περσινού παιχνιδιού

Γήπεδο : Stade Velodrome

Ώρα : 18.00




Olympique de Marseille 
Ο Joe Barton δήλωσε ότι «η περσινή ήττα μας κάθεται στο λαιμό» αλλά θα τον συγχωρήσουμε διότι δεν βρισκόταν στην Γαλλία και δεν ήξερε τα γεγονότα. Τέλος πάντων, η ομάδα της Μασσαλίας θέλει να βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται στους δύο πρώτους και δεν σκέφτεται καν την ήττα. Η σφαλιάρα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Sochaux ήταν ισχυρή. Παρόλα αυτά ήταν και πολύ άτυχοι αφού είχαν τρία δοκάρια και θα μπορούσαν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο. Ο Cheyrou είπε ότι «πρέπει να διορθώσουμε την συμπεριφορά μας στα στημένα» και όντως αυτό είναι μια αδυναμία της ομάδας αν σκεφτεί κανείς ότι τα δύο γκολ τα δέχτηκαν από στημένες φάσεις. Το καλό όμως είναι ότι και οι αντίπαλοί τους χωλαίνουν σε αυτό το στατιστικό. Γενικά έχουν πρόβλημα στην άμυνα και όταν δεν σκοράρει ο Gignac δύσκολα κερδίζουν. Επειδή υπάρχει η φιλολογία ότι η Montpellier θα το δώσει το παιχνίδι, καλό είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι και να μην βασιστούμε μόνο σε αυτό αφού η Γαλλία δεν είναι ούτε Ελλάδα, ούτε Ιταλία ώστε να δωρίζονται παιχνίδια!

Montpellier Herault SC 
Ποιος είδε τον Girard μετά το παιχνίδι με την Rennes στον ημιτελικό του Coupe de la Ligue και δεν τον φοβήθηκε; Στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής των πρωταθλητών είπε ότι «αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι σαν να ήταν φιλικό. Ήταν η χειρότερη εμφάνισή μας φέτος. Δεν παίξαμε σαν ομάδα»! Η ομάδα του πάντως βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Η απουσία του Belhanda είναι σημαντική αλλά μπορεί να καλυφθεί. Αυτό που δεν μπορεί να καλύψει ο Girard είναι η απουσία του σκόρερ και είτε χρησιμοποιεί τον Herrera, είτε τον Charbonnier που δεν έχει εμπειρία της κατηγορίας.
 
Πρόβλεψη : Παρά την φιλολογία δεν θα στηριχθώ σε αυτή αλλά στην ικανότητα των γηπεδούχων να βάλουν τουλάχιστον ένα γκολ παραπάνω από την Montpellier. Άσσο στο 1.80!

Τελικό αποτέλεσμα : 3-2

Δείτε όλη την 21η αγωνιστική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India