Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ligue 1 . Week 21 – Girondins de Bordeaux vs PSG (preview)


Τίτλος : Χωρίς τους Thiago

Γήπεδο : Chaban-Delmas


Ώρα : 22.00





Girondins de Bordeaux
Επιστροφή στις νίκες για τους παίχτες του Gillot που την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν με 0-2 επί της Rennes. Όπως πάντα σφιχτή ομάδα με δυνατούς και αθλητικούς παίχτες κάτι που την ευνοεί ότι το παιχνίδι πάει στη δύναμη. Δεν δημιουργεί πολλές φάσεις αλλά η αποτελεσματικότητά της όταν δεν έχει άλλες διοργανώσεις να την απασχολούν είναι παροιμιώδης. Οι Goufran και Saivet σηκώνουν το μεγάλο βάρος της επιθετικής γραμμής ενώ την επανεμφάνισή του θα κάνει μετά τον τραυματισμό του ο Obraniak που θα δώσει περισσότερη φαντασία στην ομάδα του. Στα θετικά είναι η παράδοση που έχει με την ομάδα της πρωτεύουσας που στα τελευταία έξι είναι αήττητη. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ο τραυματισμός του Maurice-Belay ενώ ο πανύψηλος Diabate βρίσκεται στην Αφρική. Πολύ δύσκολα δέχεται γκολ κάτι που αποδεικνύει την προσήλωσή της στην άμυνα.


Paris Saint Germain
Με σοκ ξεκίνησε το πρωτάθλημα την νέα χρονιά η επίδοξη πρωταθλήτρια φέρνοντας ισοπαλία στην έδρα της με την Ajaccio! Και όχι μόνο αυτό αλλά τραυματίστηκε ο Tiago Silva και θα παραμείνει στο pits για 1 μήνα περίπου. Τεράστια απώλεια αυτή για τον Ancelotti αφού ο Βραζιλιάνος έδινε ταχύτα, δύναμη και σιγουριά στα μετόπισθεν ενώ ο αντικαταστάτης του Sakho είναι επιρρεπείς στα λάθη. Εκεί μπορεί να χτυπήσει η Bordeaux! Επιπλέον τιμωρημένος είναι ο Thiago Motta. Ο Menez γκρίνιαξε που δεν ξεκίνησε στο προηγούμενο παιχνίδι και ίσως τώρα να δούμε τον Pastore στον πάγκο. Το θετικό για την PSG ήταν η απόδοση του Lucas Moura που ικανοποίησε στην πρώτη του εμφάνιση. Θα πρέπει πάντως να βρουν τρόπο να νικήσουν την άμυνα της Bordeaux, που δεν είναι εύκολο, και θα παίζουν και με πίεση αφού βρίσκονται στο -3 από την πρωτοπόρο Lyon και θα θέλουν να την φτάσουν.
 
Πρόβλεψη : Όσο θα περνά η ώρα και δεν θα σκοράρει η PSG τόσο πιο βαριά θα είναι τα πόδια λόγω της πίεσης της νίκης και το μυαλό δεν θα είναι τόσο καθαρό όσο απαιτεί η περίσταση. Η Bordeaux μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό που θα έχει την παράδοση με το μέρος της και η ισοπαλία δεν θα την χαλάσει. Χ στο 3.20!
Τελικό αποτέλεσμα : 0-1
Δείτε όλη την 21η αγωνιστική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India