Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ligue 1 . Week 20 – OGC Nice vs Valenciennes FC (preview)



Τίτλος : Για την υπέρβαση

Γήπεδο : Stade Du Ray

Ώρα : 18.00




OGC Nice

Κάνοντας ένα πολύ καλό δεύτερο μισό του πρώτου γύρου ανέβηκε εκεί που πραγματικά άξιζε να βρίσκεται βάση εμφανίσεων και έκλεισε θετικά τον πρώτο γύρο αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις σε σημείο που μπορούμε να την αποκαλέσουμε και ως μίνι έκπληξη. Στηρίζεται πάρα πολύ στην έδρα της με ποσοστά 6-3-1. Τις καλές της εμφανίσεις τις μετουσιώνει σε γκολ το βαρύ πυροβολικό της ομάδας Cvitanich που από τότε που πήρε μπρος σκοράρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Ίσως αυτό να είναι και ένα καλό ποντάρισμα για anytime scorer. Ο Puel έχει φτιάξει ένα πολύ καλό και δεμένο σύνολο με γρήγορους επιθετικούς που βέβαια ξεχνούν ορισμένες φορές να μαρκάρουν. Το ζήτημα όμως είναι κατά πόσο θα ανταπεξέλθουν αυτοί οι αεικίνητοι μεσοεπιθετικοί στα βαριά γήπεδα των επόμενων δύο μηνών. Απώλεια θεωρείται η συμμετοχή του αμυντικού μέσου Traore στο AFCON που είναι και η μοναδική.

Valenciennes FC

Ήταν εντυπωσιακή στα μέσα του πρώτου γύρου με μεγάλες νίκες απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερου επιπέδου. Αξιομνημόνευτη παραμένει η νίκη με 4-1 επί της Marseille. Στο τέλος όμως έκαστε και απώλεσε βαθμούς. Τον βασικό της στόχο τον έχει πετύχει, να εξασφαλίσει την παραμονή και θα κοιτάξει αν μπορεί για το κάτι παραπάνω. Ήταν και παραμένει ομάδας έδρας και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Πούλησε τον Kadir και ο Danic παραμένει τραυματίας, δύο παίχτες που είχαν το βάρος της δημιουργίας! Δεν είναι τυχαίο ότι εμπλέκονται στα 18 από τα συνολικά 31 γκολ που έχει πετύχει η ομάδα της. Αποχώρησε και ο κεντρικός αμυντικός Gil που γύρισε στην Βραζιλία. Οι απουσίες αυτές είναι πάρα πολύ σημαντικές και θα επηρεάσουν το επιθετικό της κομμάτι και δεν μπορώ να την εμπιστευτώ.
Πρόβλεψη : Άσσος στο 2.10 με μια μικρή ματιά προς το Χ.
                                         Τελικό αποτέλεσμα : 5-0
Δείτε επίσης:
Ligue 1 - 20η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India