Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ligue 1 . Week 20 – AS Nancy Lorraine vs LOSC Lille (preview)




Τίτλος : Ένας κακός χαμός

Γήπεδο : Stade Marcel Picot

Ώρα : 21.00




AS Nancy Lorraine

Κυρίως σε αυτήν την ομάδα αναφέρεται ο τίτλος του σημερινού παιχνιδιού. Η ομάδα της Λωραίνης είναι ουραγός του πρωταθλήματος και αυτό έφερε πολλές αλλαγές στις τάξεις της! Χτες λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Fernandez με τον πρόεδρο και τον προπονητή να ρίχνουν τα καρφάκια τους. Ο μεν πρόεδρος Rousselot «κατηγόρησε» τον προπονητή για την θέση στη βαθμολογία λέγοντας ότι «είχε την απόλυτη ελευθερία κινήσεων όσον αφορά την επιλογή και την διαμόρφωση του ρόστερ», ο δε Fernandez δήλωσε ότι «έφυγα λόγω οικονομικών παραγόντων και επειδή δεν υπήρχε η δυνατότητα να αγοράσω παίχτες για να ενισχυθούμε. Με το υπάρχων υλικό δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω». Το βάρος τώρα πέφτει στον υπεύθυνο των μικρών ομάδων, Patrick Gabriel, ο οποίος δήλωσε ότι «σε μία έκτακτη κατάσταση όπως αυτή θα πρέπει να παίξεις με την φωτιά και να προσαρμοστείς στην νέα κατάσταση. Είμαι στρατιώτης και θα πολεμήσω»! Τα όπλα σου όμως κύριε Gabriel σε εγκαταλείπουν όπως ο Mollo, ότι ποιοτικότερο είχες στην ομάδα! Στα χνάρια του Mollo και ο βραζιλιάνος αμυντικός και αρχηγός Andre Luiz που επιστρέφει στην πατρίδα του όπως και το βασικό σου επιθετικό όπλο Bakar! Κάνοντας τέτοιες κινήσεις πως θα πάρεις εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες που ζητάς για να ελπίζεις κύριε πρόεδρε. Μάλλον προετοιμάζεσαι από τώρα για την Ligue 2. Τέλος πάντων, η κατάσταση είναι ακόμη έκρυθμη και μέχρι να καταλαγιάσει η σκόνη θα σε πάω κόντρα χώρια που πιστεύω ότι είσαι η πρώτη υποψήφια για υποβιβασμό.

LOSC Lille Metropole

Τα πράγματα είναι πιο ήσυχα στο στρατόπεδο της Lille η οποία μάλλον περνά μια μεταβατική χρονιά. Προσπαθεί να γυρίσει σελίδα ή τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι αποχωρήσεις των Landreau και Debuchy! Ίσως είναι η πιο αδικημένη ομάδα βαθμολογικά αφού άξιζε περισσότερους βαθμούς και τώρα της δίνεται η ευκαιρία να πλησιάσει στις υψηλότερες θέσεις. Οι Roux και Payet βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και δείχνουν να ξαναβρίσκουν την επαφή τους με τα δίχτυα, κάτι που αποτελούσε πρόβλημα και ίσως αποτελεί ακόμη για την ομάδα του Βορρά. Είναι πάντως πολύ καλύτερη ομάδα από τους αντιπάλους τους, ειδικά στην κατάσταση που βρίσκονται αυτοί, οπότε δεν μπορώ παρά να τους εμπιστευτώ παρ’ όλες τις αστάθειες που έχει φέτος!
Πρόβλεψη : Διπλό στο 2.00.  
Τελικό αποτέλεσμα : 2-2

Δείτε επίσης:
Ligue 1 - 20η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India