Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ligue 1 – 20η αγωνιστική


Τα ίσια ανάποδα μας τραγουδά ο πασίγνωστος τραγουδιστής της πίστας Μαζωνάκης και αυτό είναι που συμβαίνει και θα συμβεί τους μήνες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου! Οι λόγοι είναι δύο και είναι πολύ σημαντικοί! Πρώτον, το Africa Cup of Nations (AFCON) που είναι το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Κύπελλο και διεξάγεται αυτή την περίοδο με το γαλλικό πρωτάθλημα να είναι ο κύριος τροφοδότης του. Δεύτερον, ο καιρός. Παραδοσιακά στη Γαλλία έχουμε δει ομάδες που πήγαιναν τρένο να καταποντίζονται και άλλες να ανασταίνονται. Τα βαριά γήπεδα πάντα παίζουν τον ρόλο τους.

Και ξεκινώ με τα παιχνίδια της Παρασκευής AS Saint-Etienne Toulouse FC όπου περιμένω οριακή νίκη των γηπεδούχων. Μπορεί να έχουν στο μυαλό τους στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Cup de la Ligue όμως οι φιλοξενούμενοι δε με πείθουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι και ο άσσος στο 2.00 είναι ότι πρέπει. Στο PSGAjaccio δεν χωρά αμφιβολία το σημείο και ίσως είναι καλό να κυνηγήσουμε το over 3.5!

Στα Σαββατιάτικα παιχνίδια τώρα ξεκινώ με το Troyes Lyon που οι φιλοξενούμενοι αν δεν αυτοκτονήσουν όπως στο κύπελλο με την άσημη Epinal θα το πάρουν το διπλό στο 1.90. Συνεχίζω με το EvianBrest όπου και οι δύο ομάδες έχουν πολλές απουσίες και προβλήματα ενώ υπάρχει πιθανότητα και χιονόπτωσης. Η Brest βελτιώθηκε εκτός έδρας όμως μέχρι εκεί. Στο Χ το παιχνίδι προς τον άσσο. Επόμενο είναι το MontpellierLorient με τις δύο ομάδες να έχουν προβλήματα με το κέντρο τους. Νομίζω ότι οι γηπεδούχοι που έχουν βρει ρυθμό με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη μπορούν να καλύψουν τις απουσίες αποτελεσματικότερα. Τέλος στο RennesBordeaux οι γηπεδούχοι έχουν στο μυαλό τους το Cup de la Ligue μεσοβδόμαδα ενώ οι της Bordeaux ξέρουν τουλάχιστον να μην χάνουν. Χ προς τον άσσο παέι το παιχνίδι.

Στα Κυριακάτικα στο Sochaux Marseille όπου οι γηπεδούχοι είναι ότι να ‘ναι θα κρατήσω το διπλό στο 1.80 και οι φιλοξενούμενοι θέλουν να βρίσκονται ψηλά και παίζουν όλως περιέργως χωρίς πίεση. Στο ReimsBastia δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα πολύ μικρό προβάδισμα αλλά να μην είναι της εμπιστοσύνης μακριά από την Κορσική.


Ημέρα & Ώρα Αγώνας Πρόβλεψη Σκορ
Παρασκευή 20:00 Saint-Etienne-Toulouse 1 2-2
Παρασκευή 22:00 PSG-Ajaccio 1 0-0
Σάββατο 18:00 Troyes-Lyon 2 1-2
Σάββατο 21:00 Evian-Brest Χ1 0-2
Σάββατο 21:00 Montpellier-Lorient 1 2-0
Σάββατο 21:00 Nancy-Lille 2 2-2
Σάββατο 21:00 Rennes-Bordeaux Χ1 0-2
Κυριακή 15:00 Reims-Bastia 1Χ2 1-2
Κυριακή 18:00 Nice-Valenciennes 1 5-0
Κυριακή 22:00 Sochaux-Marseille 2 3-1


Για τα παιχνίδια NancyLille και Nice Valenciennes θα υπάρξουν ξεχωριστές αναρτήσεις!

Δείτε επίσης:
Premier League – 22η αγωνιστική
Primera Division - 19η αγωνιστική
Serie A - 20η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India