Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Coupe de la Ligue – The Semi-Finals

Τίτλος : Για τον βασικό τους στόχο

Μια μικρή εισαγωγή περισσότερο σαν επεξήγηση του τίτλου. Καμία από τις τέσσερις δεν έχει κερδίσει τον συγκεκριμένο τίτλο και φυσικά και οι τέσσερις θέλουν να βγουν Ευρώπη. Φυσικά ο πιο γρήγορος δρόμος είναι η κατάκτησή του.

AS Saint-Etienne vs LOSC Lille Metropole : Θα ξεκινήσω με τον καιρό όπου από το πρωί χιονίζει ασταμάτητα με κίνδυνο αναβολής του παιχνιδιού. Όχι τόσο για τον αγωνιστικό χώρο αλλά για την προσέλευση των φιλάθλων. Οπότε προσοχή!!! Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι ζουν και αναπνέουν για αυτό το παιχνίδι. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Galtier : «Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς και προετοιμαζόμαστε από την διακοπή και μετά για αυτό το παιχνίδι ώστε να παρουσιαστούμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Από το 2008 που ήρθα στην ομάδα μου έχει γίνει έμμονη ιδέα ένας τίτλος. Για να μεγαλώσουμε τον σύλλογο θέλουμε τίτλους. Είναι αδιανόητο ένας τέτοιος σύλλογος να έχει 32 χρόνια να κερδίσει ένα τίτλο. Είναι ανωμαλία και πρέπει να διορθώσουμε αυτό το λάθος της ιστορίας»! Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών. Απώλεια μπορεί να θεωρηθεί ο τραυματισμός του Hamouma και την θέση του αναμένεται να πάρει ο Mollo. Έχω την εντύπωση πως η Saint-Etienne θα τα δώσει όλα για την πρόκριση. Δεν μπορώ να πω όμως το ίδιο για την Lille. Η ομάδα του Garcia έχει γίνει πιο ασταθείς και από την Lorient. Μπορεί να παίξει μπαλάρα και διαλύσει κάθε αντίπαλο και να φέρει ισοπαλία με την χιλίων προβλημάτων Nancy. Ο Garcia δήλωσε ότι «θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στην κανονική διάρκεια». Αλλά πως μπορείς να την εμπιστευτείς όταν λύνοντας το επιθετικό πρόβλημα, της παρουσιάζεται αμυντικό; Έχοντας στο μυαλό μου την αστάθεια της Lille και την δίψα της Saint-Etienne θα πήγαινε κατευθείαν στον άσσο. Φυσικά στον άσσο θα καταλήξω αλλά θα πρέπει να πω και τις αμφιβολίες μου. Πρώτον, ο καιρός που είναι πολύ άσχημος και δεύτερον πως οι γηπεδούχοι μπορεί να πιεστούν και να αγχωθούν λόγω του «ματς» της χρονιάς και να γυρίσει μπούμερανγκ το παιχνίδι. Τέλος πάντων, θα πάω με τον άσσο με απόδοση 2.20!
Stade Rennais FC vs Montpellier Herault SC : Ολομέτωπη επίθεση επιχείρησε ο Antonetti μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από την Bordeaux με 0-2, στους δημοσιογράφους όταν κατηγόρησαν την ομάδα του ότι δεν έπαιξε καλά στο παιχνίδι. Περισσότερο σαν μια προσπάθεια να πείσει τους παίχτες τους ότι είναι σε καλή φόρμα μου φάνηκε παρά για επίθεση αλλά τέλος πάντων. Μια προσπάθεια για να τους συμμαζέψει ενόψει του αυριανού αγώνα και να μην απογοητευτούν από μια ήττα. Γύρισε εσπευσμένα από την εθνική του ομάδα με ειδική άδεια ο Pitroipa για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του. Θα τολμήσω να πω ότι έχουν την ίδια δίψα με την Saint-Etienne! Από την άλλη η Montpellier βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και ανεβαίνει συνεχώς μετά τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη και δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της. Παρόλα αυτά της λείπει ο περσινός τσαμπουκάς και ένας επιθετικός που να έχει το εύκολο γκολ. Μάλλον κλείνω προς το Χ με μια επικάλυψη στον άσσο, μόνο και μόνο λόγω έδρας.

Ημέρα & Ώρα Αγώνας Πρόβλεψη Σκορ
Τρίτη 21:55 Saint-Etienne-Lille 1 0-0
Τετάρτη 22:00 Rennes-Montpellier X1 2-0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India