Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Eredivisie: 16η Αγωνιστική - Πράξη Σαββάτου

Καλησπέρα σε όλους από την παγωμένη και χιονισμένη Ολλανδία! Δυστυχώς ο κατήφορος συνεχίστηκε αλλά ελπίζουμε αυτό το Σαββατοκύριακο να πέσουμε στα μαλακά χιόνια που έχουμε τριγύρω...


Αρχή από το Waalwijk και το παιχνίδι της τοπικής ομάδας κόντρα στην N.E.C.. Το πιο σημαντικό νέο από το στρατόπεδο των φιλοξενούμενων είναι το κράξιμο του απόντα λόγω "καρδιάς" Evander Sno (θα χρειαστεί επέμβαση στην καρδιά για να επανέρθει) στον προπονητή του μιας και εδώ και 3 μήνες του έχει στείλει απλά ένα μήνυμα... το πολύ "Sterkte" (σημαίνει δυνατός και το χρησιμοποιούν ως ευχή για ανθρώπους σε δύσκολες στιγμές)! Εμένα βέβαια δεν με παραξενεύει αυτή η συμπεριφορά του Ολλανδού προπονητή και είναι χαρακτηριστική της Ολλανδικής κουλτούρας, τώρα ο Sno πως δεν το περίμενε... Επίσης η Waalwijk είναι η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι και μου φαίνεται πιο πιθανό 1 γκολ των παιχτών της να αφιερωθεί σε αυτόν! Στα αγωνιστικά δεν υπάρχει κάτι άλλο ιδιαίτερο και η προϊστορία είναι αρκετά μοιρασμένη.
Πρόβλεψη: Θα πάω με τον 1 του 2,20 με 2 munten ενώ θα ποντάρω και άλλα 2 munten στο Over 3,5 του 2,75!


Συνέχεια στην Χάγη όπου η τοπική ομάδα χωλαίνει εντός! Το ίδιο και οι φιλοξενούμενη που τα πάει καλύτερα εκτός.... αν και η προϊστορία για σήμερα δεν την ευνοεί! To μόνο ιδιαίτερο αγωνιστικά είναι η απουσία του Chery των γηπεδούχων λόγω τιμωρίας.
Πρόβλεψη: Χωρίς πολλά πολλά 2 munten στο Χ του 3,25!


Δεν θα ασχοληθώ με το συγκεκριμένο παιχνίδι... Αν κάποιος το τολμήσει ας πάει απλά στα γκολ!


Κλείσιμο για σήμερα με το παιχνίδι του Άμστερνταμ. Μια ματιά στην προϊστορία νομίζω αρκεί μιας και ο Αίαντας έχει να χάσει στην έδρα του από την Groningen από το 1994! Από εκεί και πέρα ο Ajax θέλει να ξεσπάσει για την βαριά ήττα στην Μαδρίτη αν και συνεχίζει στο Europa League. Στα αγωνιστικά δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο.
Πρόβλεψη: Περιμένω πολλά γκολ από τα πιτσιρίκια του Αίαντα... 2 munten στο 4,5 ή 6-0 του 6,00!!!


Portemonee (Πορτοφόλι):
- Αρχικό: 50 munten
- Σήμερα: 35,4 munten (+3.4)
Weddenschappen (Πονταρίσματα):
Χθεσινά:
- 1 munten στο X του 3,5 και 2 munten στο Over 3,5 του 2,00 στο Heracles Almelo - F.C. Utrecht (+0.5)
Σημερινά:
2 munten στον 1 του 2,20 και 2 munten στο Over 3,5 του 2,75 στο R.K.C. Waalwijk - N.E.C. (+0,4)
2 munten στο Χ του 3,25 στο A.D.O. Den Haag - P.E.C. Zwolle (+4,5)
2 munten στο 4,5 ή 6-0 του 6,00 του Ajax - F.C. Groningen (-2)

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

Υ.Γ.: Για να δούμε και τον betonia...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India