Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

17η αγωνιστική Γαλλίας



 Στην Ligue 1, η Λυών βρίσκεται στην πρώτη θέση και μάλιστα απέκτησε διαφορά 5 βαθμών από την Παρί και τη Μαρσέιγ που την ακολουθούν…
Την Πέμπτη, στις 22:00 η ώρα, η αγωνιστική κλείνει με τη Μπορντό να υποδέχεται τη Σεντ-Ετιέν σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι…


Ημέρα & Ώρα Αγώνας Πρόβλεψη Αποτέλεσμα
Τρίτη 20:00 Valenciennes - Paris S.G. 2 0-4
Τρίτη 20:00 Nice – Rennes 2 1-0
Τρίτη 22:00 Lille – Toulouse 1 2-0
Τετάρτη 20:00 Ajaccio – Reims X 2-0
Τετάρτη 20:00 Evian – Troyes X 2-0
Τετάρτη 20:00 Lorient – Sochaux X 2-0
Τετάρτη 20:00  Lyon – Nancy 1 1-1
Τετάρτη 20:00 Brest – Montpellier Χ 1-2
Τετάρτη 22:00 Bastia – Marseille 2 1-2
Πέμπτη 22:00 Bordeaux - Saint-Etienne 1 0-0

ΥΓ 1: Οι προβλέψεις γίνονται με βάση την επεξεργασία των στατιστικών στοιχείων των ομάδων.

ΥΓ 2: Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε τον ειδικό του συγκεκριμένου πρωταθλήματος Adons.

4 σχόλια:

Adons είπε...

Την καλησπέρα μου Betonia,

Εν τάχει η άποψη μου για τα παιχνίδια...

Valenciennes-PSG : Πολύ κρίμα που έπεσε τόσο πολύ το διπλό! Στο 1.85 είναι τώρα. Δεν αξίζει νομίζω αλλά ότι θα κερδίσει η Παρί, θα κερδίσει! Καλό είναι και το g/g και over!

Nice-Rennes : Πολλά προβλήματα στην άμυνα οι φιλοξενούμενοι στην άμυνα με τετράδα ανάγκης.Το γκολ όμως το έχει και πάμε φανατικά με το g/g. Λόγω αυτών των προβλημάτων ίσως είναι καλό να κοιτάξουμε και τον άσσο στο 2.40! Betonia διαφωνούμε εδώ.

Lille-Toulouse : Πολλά προβλήματα στη Lille μετά την φυγή του Landreau και το κλίμα δεν είναι καλό. Έκτακτη συνέντευξη τύπου από τον πρόεδρο για το θέμα που δεν πολυέπεισε, κυρίως τους παίχτες. Αποδοκιμασίες φιλάθλων για τους Kalou και Payet που είναι κάτω του αναμενομένου!Επίσης δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε στο διπλό του 5.00! Είναι για value bet, μπόμπα αν θέλετε!

Adons είπε...

Συνεχίζω με τα της Τετάρτης,

Ajaccio-Reims : Πιθανότερο σημείο το Χ που έχει και ο Betonias αλλά κάτι με χαλάει! Έχουν μείνει πολύ πίσω οι γηπεδούχοι και στην έδρα τους είναι πάντα δυνατοί. Ίσως άσσος στο 1.8 και n/g να είναι καλύτερες επιλογές!

Evian-Troyes : Δύσκολο παιχνίδι αφού ο άσσος δεν είναι τόσο εύκολος. Το καλό είναι ότι επιστρέφει ο Khlifa. Άσσος αλλά καλύτερα να το αφήσουμε.

Lorient-Sochaux : Ο άσσος είναι η πρώτη μας σκέψη/επιλογή στο 1.75 αλλά οι γηπεδούχοι είναι πολύ ασταθής ομάδα και κακή στα στημένα που είναι η δύναμη της Sochaux.

Lyon-Nancy : δεν λέει να παίξουμε τίποτα και το αφήνουμε. Καλά να 'ναι.

Adons είπε...

Στα υπόλοιπα,

Brest-Montpellier : Ανεβασμένες και οι δύο ομάδες και αν λάβουμε υπόψη την πολύ δυνατή έδρα των γηπεδούχων πάμε γερά με τον άσσο του 2.85!!!Οι γηπεδούχοι με εκπλήσουν όσο περνά ο καιρός αφού δείχνουν ότι μπορούν να κοντράρουν ομάδες και γενικά παίζουν καλά. Η άνοδος των φιλοξενούμενων είναι γεγονός αλλά δεν έχουν σκόρερ με αυτοπεποίθηση ακόμη και αυτό με κρατά πίσω.

Bastia-Marseille : Μπορεί να μην παίζει άμυνα ποτέ αλλά στα δύο τελευταία κράτησε το μηδέν πίσω. Μπορεί να νικήσει αλλά μπορεί και να χάσει με την Marseille να περιμένει στη γωνία να εκμεταλευτεί αδυναμίες. Θα πάω με το Χ!

Bordeaux-ASSE : Πραγματικά δεν μπορώ να το πιάσω από πουθενά. Όλα είναι πιθανά. Θα στηριχθώ όμως στο ότι με καλές ομάδες και σε σημαντικά παιχνίδια οι γηπεδούχοι τα έχουν παέι εξαίρετα. Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ.Άσσος στο χαμηλό 2.00 για ένα τέτοιο ματς.

Unknown είπε...

Αντώνη ελπίζω οι περισσότεροι να διαβάσουν τα σχόλια σου, μήπως και σωθεί κανένας… ;-)

Η άποψη σου είναι εγκυρότερη από τη δική μου στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και χαίρομαι πραγματικά που την εκφράζεις εδώ…

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India