Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Eredivisie: 12η Αγωνιστική - Πράξη Κυριακής (4 στα 8 και ξανά λίγο πάνω)

Καλημέρα σε όλους. Η κατρακύλα συνεχίστηκε και χτες δυστυχώς! Αρχή από το Waalwijk όπου ναι μεν αποφύγαμε το 2πλο αλλά φοβηθήκαμε και την ανάκαμψη των γηπεδούχων. Στη Χάγη τα πήγαμε καλά αλλά κρίμα που δεν τόλμησα ούτε το Χ αλλά ούτε και το σκορ... Στο Venlo οι ελπίδες μου για την Willem II διαψεύστηκαν και πλέον δεν νομίζω πως οι μεταγραφές του Γενάρη θα τη σώσουν. Κλείσιμο με το Nijmegen όπου ο "Ηρακλής" κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, έχασε μερικές απίστευτες ευκαιρίες αλλά τελικά παραδόθηκε! Ας ελπίσουμε σήμερα, όπου περιμένω βροχή από γκολ, να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Ξεκίνημα από το γειτονικό Arnhem για σήμερα και το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ της φιλόδοξης φέτος Vitesse και της πρωτοπόρου F.C. Twente. Αρκετά μοιρασμένη η προϊστορία όπως φαίνεται στην κάρτα, αλλά αυτό έγινε τα τελευταία χρόνια μιας και επί 10 χρόνια η Vitesse δεν καταφέρνει να κερδίσει την Twente στην έδρα της (2-0 τον Μάρτιο του 2002). Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα μετά το 2000-01 όπου είχαν 25 βαθμούς τις 11 πρώτες αγωνιστικές. Επίσης όταν σκοράρει ο Bony παίρνουν και τουλάχιστον 1 βαθμό! Η εστία των φιλοξενούμενων ακόμα δεν έχει παραβιαστεί στο 1ο ημίχρονο ενώ αυτή των γηπεδούχων έχει δεχτεί μόλις 9 γκολ σε 146 τελικές! Ο Fred Rutten ξέρει καλά τους αντιπάλους αφού διετέλεσε βασικός αμυντικός τους για 13 σεζόν (!) και συνέχισε για 6 χρόνια ως βοηθός προπονητή και άλλα 4 σε 2 δόσεις ως κύριος προπονητής... 
Στην τακτική όπως το λέει ξεκάθαρα και ο τίτλος "Volle kracht vooruit" (Φόλε κραχτ φόουράουτ) και οι 2 ομάδες είναι "πρόσω ολοταχώς"!!!
Η ομάδα του Fred Rutten έχει στην κορυφή των παίχτη φωτιά φέτος Wilfried Bony και στα άκρα τους εξαιρετικούς Reis (αριστερά) και Kakuta (δεξιά). Από πίσω τους έχουμε των Theo Janssen να κάνει παιχνίδι και στο πλάι του τους Ibarra (δεξιά) και τον πρόσφατα χρησθέντα διεθνή van Ginkel (αριστερά). Ακόμα και η άμυνά τους παίζει φουλ επίθεση και ειδικά τα μπακ van Aanholt (αριστερά) και Kalas (δεξιά). Τέλος το κεντρικό αμυντικό δίδυμο van der Hijden-Kashia και ο πορτιέρο Velthuizen προσφέρουν σιγουριά στα μετόπισθεν.
Στους Tukkers τώρα έχουμε κυρίως τις πτέρυγες φωτιά, ειδικά στα δεξιά ο Dusan Tadic κάνει φέτος παπάδες. Άξιος συμπαραστάτης του και ο Nacer Chadli από τα αριστερά, που σήμερα όμως θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού, με την θέση του να παίρνει ο νεαρός Jerson Cabral που έχει δείξει καλά στοιχεία. Στην κορυφή τώρα ο Luc Castaignos σε καμία περίπτωση δεν είναι Bony (ο Steve McClaren δήλωσε πως έχει δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα από το "νησί" για τον Ιβοριανό επιθετικό) αν και τελευταία ανεβαίνει. Brama, Janssen και Schilder αναλαμβάνουν τον έλεγχο του κέντρου. 
Στις προσωπικές μονομαχίες (Persoonlijk duel - Περσόουνλάικ ντούελ) ξεχωρίζει σίγουρα αυτή του Bony με τον Douglas που θα προσπαθήσει να τον φρενάρει! "O νόμος του ισχυρού ο τίτλος" (Het recht van de sterkste - Χετ ρεχτ φαν ντε στέρκστε) και δεν νομίζω πως ο Βραζιλιανο-Ολλανδός (!) αμυντικός μπορεί να σταματήσει τον Bony...
Στις απουσίες οι γηπεδούχοι μετράν μόνο τον Frank van der Struijk, ο οποίος ούτως ή άλλως δύσκολα παίρνει χρόνο συμμετοχής, και οι φιλοξενούμενοι τους Andrej Rendla, Andreas Bjelland, Leroy Fer και Nacer Chadli.
Πρόβλεψη: Αν θέλει να ελπίζει στο κάτι παραπάνω φέτος η Vitesse τότε πρέπει να κερδίζει τέτοια παιχνίδια στην έδρα της! 4 munten στον 1 που έπεσε στο 2,65 και άλλα 4 munten στο Over 3,5 του 2,60!!! Ε ας βάλουμε και άλλα 2 munten στο Over 4,5 του 4,60!!!

Συνέχεια στο Zwolle όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αίαντα. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα πάνε καλά στο πρωτάθλημα, τηρουμένων των αναλογιών, αλλά κάνουν θαύματα στο Champions League! Στο σημερινό παιχνίδι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Diederik Boer κλείνει τις 250 συμμετοχές, με το ντεμπούτο του πάλι κόντρα στον Αίαντα το 2003 και την ήττα με 5-0! Στα στατιστικά έχουμε το απόλυτο για τους γηπεδούχους... αλλά σε ήττες!!! Παρόλα αυτά δεν έχουν άσχημη προϊστορία κόντρα στον Ajax... ο οποίος μετράει 3 ισοπαλίες και 1 ήττα στα τελευταία 4 παιχνίδια για την Eredivisie. Στα αγωνιστικά έχουμε τις απουσίες των Bart van Hintum, Arne Slot, Frank Olijve και Furdjel Narsingh για τους γηπεδούχους και οι Nicolai Boilesen, Kolbeinn Sigthórsson, Thulani Serero και Davy Klaassen για τον Ajax.
Πρόβλεψη: Ε αν καταφέρει να πάρει σήμερα η P.E.C. Zwolle τον 1ο της βαθμό στην έδρα της τι να πω;;; Το 2πλο σίγουρα δεν αξίζει λόγω απόδοσης (1,40). Ελπίζω πως ο Boer θα κάνει επέτειο ανάλογη με το ντεμπούτο του οπότε 2 munten στο Over 4,5 του 3,20 και άλλο 1 munten στο Over 5,5 του 5,25!!!


Συνέχεια στο λιμάνι του Rotterdam όπου ο Ronald Koeman ελπίζει σε ανάκαμψη της ομάδας του, ενώ υπερασπίστηκε και τον Joris Mathijsen που δέχεται αρκετή κριτική τελευταία. Επίσης η άμυνά της αν και αποτελείται από 3 διεθνείς, ονόματι Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi και Joris Mathijsen, παραπαίει και έχει δεχτεί 9 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια! Άποψή μου βέβαια είναι πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο Λάμπρου που σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει σιγουριά! Μέσα στην έδρα της τώρα η Feyenoord μετράει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η προϊστορία δε είναι συντριπτικά υπέρ της με 27 νίκες, 8 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες κόντρα στην Roda J.C. Kerkrade!!! Απών για σήμερα οι Erwin Mulder και Sekou Cissé για την Feyenoord και οι Laurent Delorge, Abel Tamata, Adil Ramzi και Arnaud Sutchuin για την Roda J.C. Kerkrade.
Πρόβλεψη: Όλα καλά κι όλα ωραία αλλά 1,28 στον 1;;; Ε όχι! Θα τολμήσω να ρίξω από 1 munten στο Χ του 5,00 και το 3:3 του 41,00 και άλλα 2 munten στο Over 4,5 του 3,20!!!


Κλείνουμε με το παιχνίδι του Eindhoven μεταξύ P.S.V. και Heerenveen. Τα σημαντικότερα νέα έρχονται από το μέτωπο των απουσιών. Mark van Bommel, Kevin Strootman, Jeremain Lens και Luciano Narsingh είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για τους γηπεδούχους... και σίγουρα χάνεται μεγάλο μέρος της δυναμικής τους αν δεν τα καταφέρουν! Από την άλλη ο Ισλανδός Alfred Finnbogason θα μείνει εκτός... Σίγουρα μεγάλη απώλεια μιας και συνήθως μόνο αυτός σκοράρει! Συντριπτική και η προϊστορία υπέρ των γηπεδούχων αλλά τελευταία γκελάρουν αρκετά...
Πρόβλεψη: Με τέτοιες πιθανές απουσίες δεν αγγίζω τον 1 του εξωπραγματικού 1,22!!! Λέω πάντως να ρίξω και εδώ 3 munten στο Over 4,5 του 2,35!!!


Portemonee (Πορτοφόλι):
- Αρχικό: 50 munten
- Σήμερα: 57,65 munten (+5.1)
Weddenschappen (Πονταρίσματα):
4 munten στον 1 του 2,654 munten στο Over 3,5 του 2,60 και 2 munten στο Over 4,5 του 4,60 στο Vitesse - F.C. Twente (-10)
2 munten στο Over 4,5 του 3,20 και 1 munten στο Over 5,5 του 5,25 στο P.E.C. Zwolle - Ajax (+8.65)
1 munten στο Χ του 5,00, 1 munten στο 3:3 του 41,00 και 2 munten στο Over 4,5 του 3,20 στο Feyenoord - Roda J.C. Kerkrade (+2,4)
3 munten στο Over 4,5 του 2,35 στο P.S.V. - S.C. Heerenveen (+4.05)

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax


Υ.Γ.: Για να δούμε και τον betonia...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India