Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Eredivisie: 12η Αγωνιστική - Πράξη Σαββάτου (Η κατρακύλα συνεχίστηκε!)

Την καλησπέρα μου σε όλους! Με πανωλεθρία κλείσαμε την προηγούμενη βδομάδα... στραβά ξεκινήσαμε και χτες! Πάνε τα 2 munten λοιπόν μιας και το τσιμέντο έσπασε στο 81' για τους φιλοξενούμενους! Πάμε στα σημερινά όμως με ελπίδες ανάκαμψης...

Ξεκίνημα από το Waalwijk όπου έχουμε 2 ομάδες σε εντελώς διαφορετική κατάσταση. Από τη μία οι γηπεδούχοι που μετράν 4 σερί ήττες και από την άλλη οι ανεβασμένοι φιλοξενούμενοι με 3 νίκες στη σειρά και το εκπληκτικό 1-5 μέσα στο Tilburg την περασμένη αγωνιστική! Ειδικά εκτός οι Utrechtιανοί μετράνε 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ στις τελευταίες 5 επισκέψεις στο Waalwijk μετράνε 3 νίκες και 2 ισοπαλίες! Τελευταία νίκη το γηπεδούχων είναι αυτή του 2004 με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι χάνουν μόνο όταν δε σκοράρει ο Alexander Gerndt (8 νίκες και 2 ισοπαλίες)! Οι απουσίες λέγονται Richard Barroilhet, Mark Janssen, Guy Ramos, Michael Lamey και Peter Jungschläger για την Waalwijk και Yassin Ayoub, Edouard Duplan, Cedric van der Gun, Adam Sarota και Marcus Nilsson για την Utrecht.
Πρόβλεψη: Δεν ξέρω γιατί αλλά το φοβάμαι το διπλό... λέω να ρίξω 2 munten στο Χ του 3,40!!! 

Συνέχεια στη Χάγη όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Α.Ζ.. Σε κακή κατάσταση και οι 2 ομάδες αν και ξεκίνησαν αρκετά δυνατά. Στην προϊστορία η μοναδική ισοπαλία ήρθε το 1974 και αυτή με 0-0! Πέρυσι η Α.Ζ. πέρασε με το επιβλητικό 0-6!!! Στις απουσίες οι γηπεδούχοι καταγράφουν τον Gino Coutinho και τον αμφίβολο Kevin Visser. Στους φιλοξενούμενους απόντες είναι οι Fernando Lewis και Maarten Martens με τον Ruud Boymans να παραμένει αμφίβολος.
Πρόβλεψη: Το παιχνίδι ταιριάζει στην Α.Ζ. αλλά το 2πλο που έπεσε στο 2,00 δεν μου κάνει. Λέω να ρίξω 3 munten στο Over 3,5 του 2,45 και να απολαύσω το ματσάκι!

Συνέχεια στο Venlo όπου οι γηπεδούχοι ακόμα πανηγυρίζουν για το μεγάλο 2πλο της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Α.Ζ.! Παραμένουν από την άλλη η πιο "εύκολη" άμυνα με 29 γκολ σε 129 προσπάθειες εναντίον της!!! Δεν έχουν δε καταφέρει να κερδίσουν ακόμα εντός (1 ισοπαλία και 5 ήττες). Από την άλλοι οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν την 1η νίκη εκτός μετά από 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Σε αυτό τον τομέα ισοφάρισαν το αρνητικό ρεκόρ της F.C. Den Bosch από το 2000 με 33 σερί εκτός έδρας αγώνες χωρίς νίκη (5 ισοπαλίες και 28 ήττες!) και με μη νίκη σήμερα το καταρρίπτουν! Απών οι Jeffrey Altheer, Marcel Meeuwis και αμφίβολοι οι Uche Nwofor και Jeffrey Leiwakabessy για τους γηπεδούχους. Στους φιλοξενούμενους απουσιάζουν οι Jens Podevijn, Jeroen Lumu, Mathijs Branderhorst, Aurélien Joachim, Robbie Haemhouts και Ruud van der Rijt.
Πρόβλεψη: Μου έχει πάρει τα μυαλά το 2πλο!!! 3 munten στο 2 του 4,00!!!

Κλείνουμε για σήμερα με το παιχνίδι στο γειτονικό Nijmegen. Η τοπική ομάδα τα πάει αρκετά καλά φέτος μιας και βρίσκεται στην 7 θέση παρόλο που ακόμα δεν έχει κερδίσει στην έδρα της (3 ισοπαλίες και 2 ήττες)! Προέρχονται και από σπουδαία νίκη με ανατροπή και γκολ στο 90' στο Groningen! Από την άλλη ο "Ηρακλής" έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στο 4-0 από την P.S.V.. Στα αγωνιστικά έχουμε αρκετές απουσίες για τους γηπεδούχους, ονομαστικά οι Admir Bajrovic, Pavel Cmovs, Kevin Conboy, Navarone Foor, Stijn de Looijer, Danny van den Meiracker, Joshua Smits και Evander Sno. Ειδικά οι Kevin Conboy και Navarone Foor είναι από τους κινητήριους μοχλούς! Στους φιλοξενούμενους μοναδικός απών είναι ο αναπληρωματικός Jeroen Veldmate.
Πρόβλεψη: Εδώ και αν μου γυαλίζει το 2πλο! 5 munten στο 2 του 3,40!!!

Portemonee (Πορτοφόλι):
- Αρχικό: 50 munten
- Σήμερα: 67,3 munten (-9,65)
Weddenschappen (Πονταρίσματα):
Χθεσινό:
- 2 munten στο Χ του 3,40  στο N.A.C. Breda - F.C. Groningen (-2)
Σημερινά:
2 munten στο Χ του 3,40  R.K.C. Waalwijk - F.C. Utrecht (-2)
3 munten στο Over 3,5 του 2,45 στο A.D.O. Den Haag - A.Z. (+4.35)
3 munten στο 2 του 4,00 στο V.V.V. Venlo - Willem II Tilburg (-3)
- 5 munten στο 2 του 3,40 στο N.E.C. - Heracles Almelo (-5)
- 2 munten στα 2 του V.V.V. Venlo - Willem II Tilburg και του N.E.C. - Heracles Almelo που δίνουν 13,6 (-2)

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax


Υ.Γ.: Για να δούμε και τον betonia...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India