Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ligue 1 . Week 9 – Μετά το διάλειμμα όλα είναι δύσκολα (1 στα 3, κέρδος)



Ναι! Όλα είναι δύσκολα, είτε μιλάμε για τους προπονητές των ομάδων, είτε για εμάς που ασχολούμαστε με τον στοίχημα διότι δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές ειδικά αυτοί που είναι και διεθνής. Και μέσα σε όλο αυτό έχουμε και την χειρότερη αγωνιστική, στοιχηματικά πάντα, μέχρι στιγμής. Δυσκολεύτηκα να ξεχωρίσω παιχνίδια. Αποκλείοντας PSG και Lyon που αγωνίζονται στην έδρα τους, λόγω απόδοσης, όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ ισορροπημένα! Παρόλα αυτά ξεχώρισα τρία παιχνίδια αλλά ξαναλέω με πολύ δυσκολία.

Stade Rennais FC vs Montpellier Herault SC : Έχοντας σώσει προς στιγμήν το τομάρι του ο Antoneti στην διακοπή είχε την ευκαιρία να μοντάρει καλύτερα την ομάδα του. Οι δύο προηγούμενες νίκες της ομάδας την ανέβασαν βαθμολογικά αλλά όχι τόσο αγωνιστικά. Και τις δύο της πήρε δύσκολα (ειδικά την τελευταία) αλλά τα φασόλια μετράνε. Η αλήθεια είναι πως δεν πείθει αγωνιστικά αλλά η εντύπωσή μου είναι πως θα πάει ακόμη καλύτερα! Φυσικά όταν απέναντι της έχει την Montpellier ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι πάσχουν από το φαινόμενο Auxerre! Για όσους δεν θυμούνται όταν η Auxerre έπαιξε στους ομίλους κινδύνεψε να πέσει. Έτσι και η Montpellier η οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί και τις δύο διοργανώσεις ενώ το υλικό της είναι για πρωταθλητισμό. Τρανό παράδειγμα μπορεί να θεωρηθεί το σοκ της εντός έδρας ήττας από την Evian ενώ προηγούνταν στο σκορ. Σημαντικό μπορεί να θεωρηθεί και η μη χρησιμοποίηση του βασικού τερματοφύλακα Jourden ο οποίος ασκώντας κριτική θα μείνει στον πάγκο όπως δήλωσε ο Girard. Την θέση του θα πάρει κάτω από τα δοκάρια ο για 10 χρόνια ρεζέρβα Pionnier! Επίσης σημαντικό είναι να τονίσουμε πως η ομάδα της Rennes γιορτάζει σε αυτό το παιχνίδι τα 100 χρόνια από την ανέγερση του γηπέδου της. Με βάση όλα τα παραπάνω τείνω προς τον άσσο του 2.20! (10 ευρώ)

Τελικό αποτέλεσμα : 2-1

AS Nancy Lorraine vs Sochaux Montbeliard FC : Είναι το πρώτο χρονικά derby αυτής της αγωνιστικής. Σε αυτό το σημείο οφείλω να ομολογήσω ότι υπερτίμησα την αξία των γηπεδούχων στην αρχή της χρονιάς. Προέρχονται από 7 σερί ήττες που τις άξιζαν 100% και μάλιστα στις 6 τελευταίες δεν έχουν πετύχει καν γκολ!!! Ο Fernandez δούλεψε στην διάρκεια της διακοπής και νομίζω πως θα έχει αποτέλεσμα αυτή η δουλειά. Το καλό για τον ίδιο είναι πως δεν έχει διεθνής οπότε όλο το ρόστερ ήταν στη διάθεσή του. Από την άλλη μεριά η ομάδα της Peugeot με δύο συνεχόμενες ήττες βρέθηκε και πάλι στην ζώνη του υποβιβασμού. Έχει βελτιωθεί από την αρχή της περιόδου που δεν βλεπόταν αλλά τα προβλήματά της είναι ακόμη πολύ μεγάλα. Αν σε αυτό προσθέσουμε και τον τραυματισμό του σημαντικότερου παίχτη της ως τώρα που θα λείψει για δύο μήνες περίπου τότε τα προβλήματά της μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο! Και σε αυτό το παιχνίδι τείνω προς τον άσσο αφού είναι τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους να σταματήσουν αυτό το αρνητικό σερί ηττών σε ένα derby με τους γείτονες. Η απόδοση αυτού στο 2.05! (10 ευρώ)

Τελικό αποτέλεσμα : 1-1

ESTAC Troyes vs Olympique de Marseille : Οι συμπαθέστατοι γηπεδούχοι είναι ουραγοί στην κατάταξη αλλά είναι και η πιο αδύναμη ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι της προσπαθεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός αγώνα επιπέδου Ligue 1 αλλά της λείπει εμπειρία και στο τέλος χάνει. Στο τελευταίο παιχνίδι της απέναντι στην Bastia αδικήθηκε κατάφορα από τον διαιτητή και έχασε με 3-2. Το κακό τώρα με αυτό το παιχνίδι είναι ότι θα έχει απουσίες σε όλες τις γραμμές της απόρροια της διαιτησίας και τραυματισμών. Ο Furlan απογοητευμένος δήλωσε «πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμετωπίζω τόσο προβλήματα» και μάλλον έχει δίκιο. Όσον αφορά το παιχνίδι ο μέσος Givet δήλωσε «όλοι οι παίχτες απέναντι στην Marseille δείχνουν πιο συγκεντρωμένοι και έχουν περισσότερα κίνητρα αφού είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας». Η πρωτοπόρος, αυτή τη στιγμή, Marseille αντέδρασε εξαιρετικά απέναντι στην βαριά ήττα από την Valenciennes και πήρε την ισοπαλία στο Classique χωρίς να είναι χειρότερη της PSG δείχνοντας πως φέτος θα είναι ανταγωνιστική. Ο Rod Fanni δήλωσε για το κυριακάτικο παιχνίδι πως «συνήθως σε τέτοιου είδους ματς οι παίχτες χαλαρώνουν ποντάροντας στην εύκολη επικράτηση αλλά τότε είναι που δημιουργούνται προβλήματα. Εγώ όμως και οι συμπαίκτες μου το ξέρουμε αυτό και δεν θα πέσουμε σε αυτή την παγίδα». Βέβαια κάτι τέτοιο μένει να αποδειχθεί. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται Gignac και Valbuena, ειδικά ο δεύτερος, δίνοντας στην ομάδα τους το κάτι παραπάνω που χρειάζεται για να κερδίζουν τα παιχνίδια. Παρόλο που συμπαθώ την Troyes δεν μπορώ να παραβλέψω τα τεράστια προβλήματά της και τις απουσίες της και τείνω προς διπλό του 1.85. (10 ευρώ)

Τελικό αποτέλεσμα : 1-0

ΥΓ1 : Τα στατιστικά του betonia για όλα τα ματς στην Ligue 1 μπορείτε να τα δείτε εδώ!

ΥΓ2 : Θυμίζω από την προηγούμενη εβδομάδα ότι είμαστε στο +9.

Το ταμείο μας λοιπόν είναι -8 που χάσαμε σήμερα και +9 από την προηγούμενη εβδομάδα οπότε μένουμε στο +1!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India