Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Eredivisie: 8η Αγωνιστική - Πράξη Σαββάτου (2 στα 8 & λίγο κάτω...)

Καλημέρα σε όλο τον κόσμο! Χτες καταφέραμε επιτέλους και σπάσαμε την Ολλανδική "παρθενιά" μας και βρεθήκαμε στο Goffertstadion για να παρακολουθήσουμε το πρώτο Live ματσάκι μας... Δυστυχώς η Den Haag δεν μας έκανε τη χάρη (και σίγουρα δεν το άξιζε) και έμεινε στο 1-1!!! Πάμε όμως στα σημερινά...

Ξεκίνημα από το Tilburg και την 1 εκ των 2 ομάδων χωρίς νίκη  ακόμα στο πρωτάθλημα (η άλλη είναι η V.V.V. Venlo)... Η προϊστορία για σήμερα είναι μαζί της αλλά αφού δεν κέρδισε ούτε την P.E.C. Zwolle την προηγούμενη αγωνιστική (αντιθέτως έχασε δίκαια) δεν νομίζω πως μπορεί να το κάνει σήμερα! Το Χ βέβαια που απουσιάζει μέχρι τώρα ίσως κάνει την εμφάνισή του... Ιδιαίτερες απουσίες δεν υπάρχουν για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει 4 γκολ σε 73 φάσεις... και βρίσκονται τελευταίοι στη σχετική κατηγορία με ποσοστό 5,5%!!! Αντίθετα οι της Waalwijk έχουν βρεθεί τις περισσότερες φορές από τον καθένα σε θέση off-side, ήτοι 21! Ο προπονητής των γηπεδούχων δεν παραξενεύεται για την ήττα αυτή όσο και την επίσης εντός έδρας ήττα από την F.C. Dordrecht της Jupiler League για το κύπελλο, μιας και η ομάδα του δεν έπαιξε ποδόσφαιρο αλλά καμινάδες!!! Παρόλα αυτά δείχνει να μην πανικοβάλλεται... 
Πρόταση: Στήριξη τέλος για Willem II και της εύχομαι γρήγορα επιστροφή στην Jupiler League! Πιστεύω πως ο Tedy Chevalier θα την κάνει τη δουλειά του και σήμερα και θα μας δώσει το 2 που από 2,25 έπεσε στο 2,05... στο οποίο θα ρίξω 2 munten!!!

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του Zwolle όπου σπάει η παρθενιά αφού P.E.C. και Heracles τίθενται για πρώτη φορά αντιμέτωπες στα πλαίσια της Eredivisie!!! Αντίθετα στην Jupiler League έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 46 φορές με 15 νίκες για τους γηπεδούχους, 14 ισοπαλίες και 17 νίκες για τους φιλοξενούμενους... Κάτι ιδιαίτερο αγωνιστικά δεν υπάρχει.
Πρόταση: Δεν βλέπω να συνεχίζουν τα πανηγύρια στους γηπεδούχους... μιας και πρέπει να βγουν μπροστά και ο "Ηρακλής" είναι φωτιά στην κόντρα!!! Θα πάω με τη ροπαλιά του Armenteros και της παρέας του... 2 munten στο 2 που από 2.55 έπεσε και αυτό στο 2,25!!!


Παραμένει αήττητη η Vitesse (μαζί με τον Ajax) και κυνηγάει το ρεκόρ του 1991/92... Πλέον βρίσκεται στη 2η θέση ενώ γλυκοκοιτάζει και την κορυφή με το τέλος της αγωνιστικής μιας και η F.C. Twente που προηγείται κατά ένα βαθμό υποδέχεται αύριο την A.Z.! Σφιχτή άμυνα (η καλύτερη της κατηγορίας) και αποτελεσματική μπροστά, τα συστατικά της επιτυχημένης πορείας μέχρι τώρα. Ο Matthew Amoah επιστρέφει στο Arnhem και ελπίζει να πάρει χρόνο συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του και να τεθεί αντιμέτωπος της πρώην ομάδας του (1998 - 2005)... την οποία βρίσκει αλλαγμένη και κυρίως πλέον με λεφτά!!! Κάτι ιδιαίτερο αγωνιστικά δεν υπάρχει ούτε εδώ...
Πρόταση: Δεν βλέπω να χάνει η Vitesse το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά το 1,72 του 1 δεν είναι για μένα!!! Λέω λοιπόν να ρίξω 6 munten το σύνολο στο παιχνίδι ξεχνώντας την προϊστορία... από 2 στον 1 με HC 0:1 του 2,85 και στο Over 3,5 του 2,6 και από 1 στο Χ Ημίχρονο - 1 Τελικό του 5,00 και Σκορ 3-1 του 12,50!!!


Φινάλε με ντέρμπι ουραγών για σήμερα! Ξεκινάμε με την Roda J.C. Kerkrade που δεν σκοράρει ούτε με αίτηση... όχι ότι η V.V.V. Venlo πάει πίσω βέβαια! Για τους γηπεδούχους, που διαδίδουν πως υπάρχει καλό λίμα στην ομάδα, θα απουσιάσει ο Tamás Kádár που αποβλήθηκε στην ήττα στο Groningen. Για τον ίδιο λόγο απών και ο Uche Nwofor για τους φιλοξενούμενους.
Πρόταση: Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει κολλήσει το Χ για το παιχνίδι... 1 munten λοιπόν στο Χ που έκανε ένα τσικ πάνω και από 3,60 είναι στο 3,70!!!


Portemonee (Πορτοφόλι): 77,7 munten (πρώην φραγκάκια...) (-2.3)
Weddenschappen (Πονταρίσματα):
1 munten στο 2 του 3,60 στο N.E.C. - A.D.O. Den Haag (-1)
2 munten στο 2 του 2,05 στο Willem II Tilburg - R.K.C. Waalwijk (-2)
2 munten στο 2 του 2,25 στο P.E.C. Zwolle - Heracles Almelo (+2.5)
- 6 munten στο Vitesse - S.C. Heerenveen... από 2 στον 1 με HC 0:1 του 2,85 και στο Over 3,5 του 2,6           και από 1 στο Χ Ημίχρονο - 1 Τελικό του 5,00 και Σκορ 3-1 του 12,50 (-0.8)
1 munten στο Χ του 3,70 στο Roda J.C. Kerkrade - V.V.V. Venlo (-1)


Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India