Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Premier League 2012 -13 - Day 4. Μια ισοπαλία αρκεί!


Τέλειωσαν οι υποχρεώσεις των εθνικων ομάδων, τέλειωσε και η μεταγραφική περίοδος – καιρός να συνεχιστεί η Premier League. Την τρέχουσα εβδομάδα, δύο ήταν οι ενδιαφέρουσες ειδήσεις: α) η δικαίωση των 96 θυμάτων του Hillsborough και β) η μεταγραφή ενός Έλληνα (Καραγκούνης) σε ομάδα της Premiership (Fulham). Και για τα δύο θα αχοληθούμε σε επόμενη ανάρτηση. Για την ώρα, θα ψάξουμε κάποια ενδιαφέροντα παιχνίδια της 4η αγωνιστικής ημέρας.

- Stoke City – Manchester City
Ίσως το πιο περίεργο ματς της αγωνιστικής. Η πρωταθλήτρια Manchester City ταξιδεύει στο Brittania Stadium, ένα γήπεδο που παραδοσιακά τη δυσκολεύει (και όχι μόνο αυτή, όλες τις «μεγάλες» ομάδες). Η Stoke πάντα εμφανίζει καλύτερο πρόσωπο με τέτοιες ομάδες και τέτοιο περιμένουμε αύριο. Ενισχύθηκε με τις μεταγραφές των Adam (Liverpool) και Owen (ελεύθερος από Manchester United). Για την ώρα είναι μία από τις πιο «σταθερές» ομάδες της κατηγορίας – 3 παιχνίδια/ 3 ισοπαλίες! Οι εμφανίσεις της δεν είναι πολύ καλές, αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος πάντα φέρνει εκπλήξεις.. Ο Tony Pulis θα μπορέσει να στηριχτεί και στον Etherigton (φώτο) που επιστρέφει από τραυματισμό.
Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Aguero και Ballotelli είναι αμφίβολοι, όμως το «πρόβλημα» είναι το παιχνίδι με τη Real Madrid που ακολουθεί μεσοβδόμαδα. Θα ξεκουράσει κάποιον ο Mancini ή όχι; Η άμυνα των Citizens δε δείχνει να πατάει καλά στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά η επίθεση συνεχίζει να βγάζει λαγούς από το καπέλο. Για να δούμε πώς θα προσεγγίσει το παιχνίδι ο Ιταλός..
Βασιζόμενος στις παραπάνω σκέψεις, αλλά και βλέποντας τις υψηλές αποδόσεις, θα διαλέξω την ισοπαλία. Για να δούμε αν θα «κρατήσει» η παράδοση..

Τελικό σκορ: 1-1

- Aston Villa - Swansea
Χμμ.. Προμηνύεται ωραίο παιχνίδι στο Villa Park! Μέχρι στιγμής, οι πορείες των ομάδων είναι τελείως αντίθετες: 17η θέση για τους Villains, 2η για τους Swans. H Villa θεωρώ ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη το πρωτάθλημα: εμπιστεύομαι τον Paul Lambert και πιστεύω ότι θα καταφέρει να τερματίσει η ομάδα του σε πολύ καλύτερη θέση από την περυσινή. Για αρχή, όμως, πρέπει να συμμαζέψει την άμυνα. Ειδικά αύριο, τα πράγματα απέναντι στην πολύ επιθετική Swansea φαντάζουν δύσκολα.
Είναι όμως; Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα, δεν έχω εντυπωσιαστεί από τους Ουαλούς. Ενώ κερδίζουν την κατοχή της μπάλας, πετυχαίνουν γκολ από τραγικά λάθη των αντιπάλων. Στο ματς με τη Sunderland, δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ να πάρουν την ισοπαλία, αν και όλα τα στατιστικά του παιχνιδιού ήταν υπέρ τους.. Ο Michu είναι η persona των πρώτων τριών αγωνιστικών και, λογικά, θα είναι και αύριο.
Ωστόσο, περιμένω η το παιχνίδι να μοιραστεί. Λίγο η ναμενόμενη άνοδος της Villa, λίγο οι απουσίες των αμυντικών Chico και Taylor, λίγο και η αρκετά υψηλή απόδοση, με οδηγούν στην ισοπαλία.

Τελικό σκορ: 2-0

- Norwich – West Ham
Οι Canaries ψάχνουν την πρώτη τους νίκη. Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ τους, καθώς στις τελευταίες 14 εμφανίσεις στο Carrow Road, η West Ham δεν κέρδισε! Βέβαια, το κενό μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλο. Άσε, που στο τέλος πιστεύω ότι η West Ham θα τα καταφέρει και θα τερματίσει πιο πάνω από τη Norwich. Υπομονή ως το τέλος.
Το Carrow Road δεν είναι αυτό που λέμε «ΕΔΡΑ», οπότε δίνω τύχη στους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, οι επιστροφές των Whitaker, Bennett, Ward δυναμώνουν το ροστερ της Norwich. Στην πλευρά των Hammers, περιμένουν να μην έχουν την ίδια εμφάνιση, όπως στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Swansea (3-0). Έχουν τις δυνατότητες να μείνουν στην κατηγορία, αλλά πρέπει να το αποδείξουν σε ματς σαν το αυριανό. Δείχνει ότι επιθετικά λειτουργεί καλά, και πιστεύω ότι θα σκοράρει αύριο, έστω και χωρίς τη βοήθεια του Caroll.
Ισοπαλία και σε αυτό το παιχνίδι. Αρκετά υψηλή απόδοση, για ένα παιχνίδι που δείχνει μοιρασμένο. Το goal/goal δέιχνει πιθανό, με βάση την επιθετική λειτουργία και των δύο, αλλά η απόδοση είναι χαμηλή.

Τελικό σκορ: 0-0

Υ.Γ. Τα παιχνίδια καλό είναι να παίζονται μονά αποδεκτά. Οι αποδόσεις (μέχρι αυτή τη στιγμή) είναι πάνω από 3.00.

5 σχόλια:

The Catalan είπε...

Tην καλησπερα μου στην παρέα!

Αγαπητε Jim σημερα η ομάδα σου δοκιμάζεται σε ενα δυσκολο νομίζω αγώνα απέναντι στην Sunderland στο Στάδιο Του Φωτός.Είναι γνωστή νομίζω η κοινή μας αδυναμία στον τεράστιο προπονητη Martin O'Neill. Είμαι περίεργος να ακούσω την άποψη σου για τον σημερινό αγώνα!

Προσωπικά θεωρώ ότι το παιχνίδι θα είναι ισορροπημένο και ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν.Η νίκη,αν έρθει,θα παιχτεί στο γκολ και δυσκολα καποια ομαδα θα ξεχωρισει εμφανως.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση νομίζω ότι θα γίνει πολύ καλός αγώνας,ευελπιστώ σε νίκη της κυρίαρχης ομάδας του Tyne n Wear(σορρυ!) και ελπίζω στη συνέχεια της απόσβεσης των χρημάτων που δαπανήθηκαν για Fletcher και Johnson!

Ha'way the lads!!

Unknown είπε...

Δύο στις τρεις ισοπαλίες !!!
Πολύ καλά φίλε Jim...

Unknown είπε...

Καταλανέ, χαιρόμαστε που σε ξαναβλέπουμε στην παρέα και συγνώμη για την ετεροχρονισμένη απάντηση.

Να σου πω την αλήθεια, πριν το παιχνίδι έβλεπα ισοπαλία (μάρτυράς μου, o betonias)! Φυσικά, το 1-1 ήταν το πιο δίκαιο σκορ. Από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα, ίσως εμείς να είμαστε λίγο πιο στενοχωρημένοι λόγω των ευκαιριών στο 2ο ημίχρονο. Ο O'Neill δικαιώνεται για την "εμμονή" του στον Fletcher, αλλά πρέπει να βρει τι θα κάνει με την αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Δέχεται αρκετές φάσεις και το έχει πληρώσει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Τον εμπιστευόμαστε, όμως, και περιμένουμε.

Όσο για τη μεγάλη Liverpool.. υπομονή..

Unknown είπε...

Σε ευχαριστώ betonia! Μία θέλαμε, δύο ήρθαν! Αποταμίευση για την επόμενη φορά!

Unknown είπε...

Επιβεβαιώνω…

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India