Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ligue 1 . Week 7 – Olympique Lyonnais vs Girondins de Bordeaux (αποτυχία)


Δύο ομάδες που παραμένουν αήττητες ως τώρα στο πρωτάθλημα τίθενται αντιμέτωπες στο πιο σημαντικό ματς της 7ης αγωνιστικής. Ένα παιχνίδι με παραδοσιακά φημισμένες ομάδες που δεν έχουν ενθουσιάσει ως τώρα με τις εμφανίσεις τους τουλάχιστον σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Olympique Lyonnais  :  Φιλοξενήθηκαν από την Lilleτην προηγούμενη αγωνιστική και έβγαλαν πολύ κούραση. Χαρακτηριστικό ήταν ότι έκαναν μόνο δύο σουτ στην εστία του Landreau και κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ και να φύγουν με την ισοπαλία ενώ δεν το άξιζαν. Είναι γεγονός πα΄ντως ότι όλα τους τα παιχνίδια είναι στην κόψη του ξυραφιού και το πλήρωσαν αυτό με την Evian είτε παίζουν στο πρωτάθλημα είτε στην Ευρώπη. Παίζουν όσο χρειάζεται. Η εμφάνιση όμως στη Lille προβλημάτισε και αυτό μπορεί να έχει και συνέχεια. Το ευτυχές γεγονός για τον Garde είναι η επιστροφή του Bastos που δίνει αυτή τη στιγμή το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκεται ο Gomis που με την δύναμή του και τον όγκο του μπορεί και σκοράρει. Το τι θα γίνει αν ο επιθετικός σταματήσει να έχει τέτοια επαφή με τα δίχτυα ή τραυματιστεί μένει να το δούμε και μένει να δούμε αν θα καταφέρουν στην ομάδα να το λύσουν αφού κανένας δεν φαίνεται να συνεισφέρει στο σκοράρισμα.

Girondins de Bordeaux  :  Οι φιλοξενούμενοι έχοντας σαφώς καλύτερη παρουσία ως εικόνα από τους αντιπάλους τους δείχνουν να πληρώνουν τα λάθη τους και με το παραπάνω σε αντίθεση με την Lyon. Και αυτοί παίζουν όσο χρειάζεται και το έχουν πληρώσει με ισοφαρίσεις στις καθυστερήσεις. Στο προηγούμενο παιχνίδι τους έδειξαν κουρασμένοι και ο Gillot δήλωσε πως η κούραση τους στέρησε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα συνεχίζει από εκεί που τελείωσε πέρσι με την πρόκριση από εκεί που δεν το περίμενε κανένας στο Europa League. Ο Sane εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον N’Guemo που παραμένει τραυματίας. Σε σημαντικό όπλο εξελίσεται ο Goufran που σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια.

 Η σκέψη μου  :  Βλέποντας τα παιχνίδια της αγωνιστικής με μια γρήγορη ματιά, όταν είδα το συγκεκριμένο παιχνίδι το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στο Χ. Όμως μελετώντας το λίγο παραπάνω μπορώ να πω ότι πάει και προς τον άσσο. Με φοβίζει βέβαια η κακή εικόνα των γηπεδούχων την προηγούμενη αγωνιστική αλλά έχει καλύτερες μονάδες από την αντίπαλό της. Δυσκολοκατάβλητη ομάδα η Bordeaux στα εκτός έδρας και απέναντι σε καλύτερες ομάδες αποδίδει καλύτερα. Θα παραμείνω στο Χ στο 3.20!

Τελικό αποτέλεσμα : 0-2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India