Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ligue 1. Week 6 - LOSC Lille Metropole vs Olympique Lyonnais (επιτυχία)


Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό που θα φιλοξενηθεί στο υπέροχο Grand Stade Lille Metropole! Δύο ομάδες με διαφορετικές πορείες ως τώρα. Απογοήτευση στην μία πλευρά, ευφορία στην άλλη! Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Rudi Garcia
LOSC Lille Metropole :  Μετά το σοκ της προηγούμενης αγωνιστικής όπου ισοφαρίστηκαν στο τέλος ήρθε και η ηχηρή σφαλιάρια από την BATE Borisov στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Champions League και τα προβλήματα μαζεύτηκαν βουνό στον Rudi Garcia! Και λέω μαζεύτηκαν βουνό διότι ο Kalou είναι τιμωρημένος ενώ τραυματίστηκε και ο Martin και θα λείψει για 2 με 3 εβδομάδες. Μετά το παιχνίδι της Τετάρτης ο Garcia δήλωσε ότι «μέχρι τώρα πιστεύα πως έχουμε πρόβλημα στο γκολ αλλά απ’ ότι φαίνεται δεχόμαστε και πολύ εύκολα γκολ. Χάνουμε τις μονομαχίες, αργούμε πολύ στις επιστροφές και γενικά δεν αμυνόμαστε καλά. Θα πρέπει να δουλέψουμε σε όλα αυτά»! Ο αρχηγός Mavuba είπε ότι τους έλειψε το πάθος και η επιθετικότητα στις μονομαχίες ενώ ο De Melo είπε ότι είναι απογοητευμένος και σοκαρισμένος. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα η ομάδα δεν έχει δείξει τα ποιοτικά της στοιχεία και ακόμη ψάχνεται να λύσει το κενό που άφησε ο Hazard. Συμπληρώνοντας ο Garcia είπε ότι θα ήταν καταστροφικό αυτή τη στιγμή να πέσουν στην παγίδα της απογοήτευσης και ευχήθηκε το αποτέλεσμα να είναι απλά ένα ατύχημα στηριζόμενος και στην αντίδραση της ομάδα του στο δέυτερο ημίχρονο.

Remi Garde
Olympique Lyonnais :  Παραμένει αήττητη μετά από έξι επίσημα παιχνίδια! Υπάρχει κάποιος ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας και ιδιαίτερα στον προπονητή, Remi Garde, ο οποίος λέει ότι «είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την ομάδα μου. Μου άρεσε η ένταση που είχαμε στο παιχνίδι μας αλλά και η εξυπνάδα σε μερικές περιπτώσεις ενώ αμυνθήκαμε και καλά. Ο Grenier έχει καλά στημένα και αυτό μας βοηθάει»! Είναι γεγονός ότι η Lyon παίζει όσο χρειάζεται για να κερδίσει το παιχνίδι και αυτό ίσως να το πληρώσει σε κάποια παιχνίδια. Τα στημένα είναι το δυνατό τους σημείο και οι νίκες ήρθαν περισσότερο από προσωπικές εμπνεύσεις των παιχτών, ειδικά του Gomis και του Bastos, παρά από ομαδικές προσπάθειες και αυτοματισμούς. Πέρα από τον Gurcouff που θα είναι για πολύ καιρό τραυματίας, αμφίβολία υπάρχει και για τον Bastos που έχει χτυπήσει στον ώμο!

 Η σκέψη μου :  Το σίγουρο είναι πως οι γηπεδούχοι θα αντιδράσουν σε κάποιο βαθμό. Θα προσπαθήσουν να αμυνθούν καλύτερα μετά το μάθημα από την BATE Borisov και θα είναι πιο σφιχτοί γενικά. Το πρόβλημα μετά την φυγή του Hazard στο γκολ βέβαια παραμένει. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα στηριχθούν στα στημένα και τις προσωπικές εμπνεύσεις και νομίζω πως μπορούν να κάνουν την ζημιά. Η άμυνά τους όμως δεν είναι και ότι καλύτερο οπότε πιστεύω πως και η Lille θα σκοράρει. Οπότε g/g στο 1.65! Σαν σημείο τείνω στο Χ στο 3.20.

Τελικό αποτέλεσμα : 1-1



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India