Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Νέα Εποχή στους Oranje με Φιλικό (;) "Κατωχωριανών"!!! (Επιτυχία)

Δεκαπενταύγουστος αύριο και ενώ εν Ελλάδι τα πάντα παραλύουν (όχι ότι εδώ και καιρό δεν είναι έτσι...) ανά τον κόσμο υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες φιλικές αναμετρήσεις Εθνικών ομάδων! Καταρχάς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια της Εθνικής μας για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014... και μετά να ασχοληθούμε με την προσπάθεια αναγέννησης της Εθνικής Ολλανδίας (από το γάλα της...)!

Νέα εποχή για τους Oranje με φιλική αναμέτρηση κόντρα στους γείτονες Βέλγους...
Αύριο στις 21:45 στο στάδιο των Βρυξελλών θα παρακολουθήσουμε το 125ο "Derby der Lage Landen" (ντερ λάγχε λάντεν), ήτοι "Σφαγή Κατωχωριανών"!

Στα προηγούμενα 124 (το 1ο χάνεται στις 30 Απριλίου του 1905) 40 φορές σηκώθηκε για πανηγύρια το ποτήρι με την μπύρα και 55 αυτό με το γάλα, ενώ άλλες 29 φορές μείναν και τα δύο στο τραπέζι! Στις σταγονίτσες που πιτσιλίστηκαν εκατέρωθεν τώρα έχουμε 214 σταγόνες μπύρας μέσα στο γαλατάκι και 276 γάλακτος που κατέληξαν εις τον αφρό της μπύρας! Δεν πιστεύω να σας μπέρδεψα ως προς την προϊστορία... Αν πάλι ναι, τότε δείτε την ακόλουθη φωτογραφία να μπείτε στο κλίμα... του παιχνιδιού και της καζούρας μεταξύ των 2 λαών!
Επειδή λοιπόν εκτός από τα χασίσια, υπάρχει και το πραγματικά εθνικό ποτό των Ολλανδών που δεν είναι άλλο από το γάλα! Γάλα σε όλες τις μορφές και σε όλα τα είδη/γεύσεις για όλες τις ώρες της μέρας... άλλωστε μην μου πείτε πως δε σας δελεάζει ένα hot-dog με συνοδεία ξυνογάλατος! Σε αυτό στηρίζονται λοιπόν και οι εκλεπτυσμένοι γείτονες τους Βέλγοι που τους κάνουν χαβαλέ! Από την άλλη δικαίως το Βέλγιο θεωρείται η πατρίδα της μπύρας! Τα διαφορετικά είδη που θα βρεις σε μια τόσο μικρή χώρα νομίζω πως δε τα συναντάς σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο μαζί!

Πάμε όμως τώρα στα της νέας εποχής Louis van Gaal που ξεκινάει στους Oranje. Επιτέλους νέα πρόσωπα στην ομάδα και περιμένουμε πλέον κάτι καλύτερο από την άκρως προβλέψιμη και μονοδιάστατη ομάδα που παρουσίασε τελευταία ο προκάτοχός του! Εδώ να αναφέρω πως ενώ ο van Maarwijk περίμενε στήριξη από την ομοσπονδία, που παρεμπίπτοντος φαινόταν πως θα του την έδινε, και έδινε συνεντεύξεις για ανανέωση της Εθνικής... παραιτήθηκε!
Η 24άδα λοιπόν που από χτες προετοιμάζεται υπό το βλέμμα του van Gaal είναι:

Τερματοφύλακες: Tim Krul (Newcastle United), Maarten Stekelenburg (AS Roma) και Michel Vorm (Swansea City)
Αμυντικοί: John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Feyenoord), Jetro Willems (PSV), Ricardo van Rhijn (Ajax), Nick Viergever (AZ), Stefan de Vrij (Feyenoord) και Bruno Martins Indi (Feyenoord)
Μέσοι: Nigel de Jong (Manchester City), Wesley Sneijder (Internazionale), Kevin Strootman (PSV), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur), Urby Emanuelson (AC Milan) και Adam Maher (AZ)
Επιθετικοί: Ibrahim Afellay (Barcelona), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Dirk Kuijt (Fenerbahçe), Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Bayern München), Bas Dost (VfL Wolfsburg), Jeremain Lens (PSV)
Για την αρχική ενδεκάδα τώρα δεν φαίνεται κάτι ξεκάθαρο προς το παρόν...

Στο στρατόπεδο των "Κόκκινων Διαβόλων" τώρα ο  Marc Wilmots έχει αρκετά προβλήματα και διλήμματα να αντιμετωπίσει. Αρχικά έχουμε τους τραυματίες Marouane Fellaini και Vincent Kompany που αναμένεται να τους αντικαταστήσουν οι Steven Defour και Daniel Van Buyten αντίστοιχα, ενώ και ο Eden Hazard ευελπιστεί να καθίσει έστω στον πάγκο και να αγωνιστεί κάποια λεπτά στο 2ο ημίχρονο. Η μάχη για την 11άδα ξεκινά με τους Thibaut Courtois (Atlético Madrid) και Simon Mignolet (Sunderland) στο τέρμα. Στην άμυνα αναμένονται οι Guillaume Gillet (Anderlecht) ή Toby Alderweireld (Ajax) δεξιά, Daniel van Buyten (Bayern Munich) και Thomas Vermaelen (Arsenal) στο κέντρο και Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur) αριστερά. Η τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελείται από τους Steven Defour (FC Porto), Moussa Dembélé (Fulham) και Axel Witsel (Benfica). Τέλος την επιθετική γραμμή θα αποτελέσουν οι Nacer Chadli (FC Twente) και Dries Mertens (PSV) στις πτέρυγες και ο Christian Benteke (KRC Genk) στην κορυφή που φαίνεται να προτιμάται από τον Romelu Lukaku.

Πρόβλεψη: Μεγάλο φιλικό παιχνίδι όπου αναμένεται να δούμε αρκετά γκολ... για αυτό ποντάρουμε στο Over 3,5 που κυμαίνεται στο 3,00 και απολαμβάνουμε το παιχνίδι με ένα (ή έστω λίγα παραπάνω) ποτήρι μπύρα (ή γάλα για τους σκληρούς)!!!

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

Ενημέρωση 15/8: Παρακάτω μπορούμε να δούμε την αναμενόμενη 11άδα της Ολλανδίας... και ίσως να μπουν και ακόμα περισσότερα γκολ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India