Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Πρεμιέρα - Πράξη 3η στην Ολλανδία (2 στα 5)

Καλησπέρα σας με ευχές να μην πατώσουμε και σήμερα... Πάμε να δούμε τι θα δούμε!

Δυστυχώς δεν προλαβαίνουμε το παιχνίδι της γειτονικής μας FC Utrecht κόντρα στη Feyenoord οπότε ελπίζουμε να βγει X όπως το βλέπαμε και πάμε παρακάτω...

Ξεκινάμε λοιπόν από το Grolsch Veste του Enschede και την αναμέτρηση της FC Twente κόντρα στην FC Groningen. 
Στους γηπεδούχους τελικά θα προλάβει να αγωνιστεί ο βασικός Βούλγαρος τερματοφύλακας Nikolay Mihaylov, ενώ και ο νεοαφιχθείς επιθετικός από την Internazionale Luc Castaignos ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Οι υπόλοιποι 3 που παραμένουν απόντες δεν είναι κάτι υπολογίσιμο... Το πρόσωπο της μέρας θα είναι λογικά ο Σέρβος επιθετικός Dusan Tadic που με το καλημέρα τίθεται αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα.
Στους φιλοξενούμενους τώρα ο φερόμενος διάδοχος του Dusan Tadic ονόματι Filip Kostic δεν έχει δείξει τα αναμενόμενα και θα είναι τυχερός αν βρει μια θέση στον πάγκο. Επίσης θα απουσιάσουν οι βασικοί αμυντικοί Johan Kappelhof (τιμωρημένος) και Lorenzo Burnet (τραυματίας), και οι νεοφερμένοι μέσοι Paco van Moorsel (τραυματίας ) και Michael de Leeuw (τιμωρημένος).
Πρόβλεψη: Η FC Twente είναι σαφώς ανώτερη της αντιπάλου της όπως επίσης και σαφώς αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι... Λογικά θα έρθει ο άσσος αλλά δύσκολα οπότε καλό είναι να το αφήσουμε στην άκρη!

Πάμε στις "Καρδούλες" του Marco van Basten που αγωνίζονται κόντρα στην ομάδα του Nijmegen.
Στους γηπεδούχους, που παρά την αποδυνάμωση τους κατάφεραν να περάσουν σχετικά άνετα στον επόμενο γύρω του Europa League, θα απουσιάσει ο βασικός μέσος Sven Kums (τιμωρημένος) και ο  νεοαποκτηθείς αμυντικός Christian Kum (τραυματίας). Η ενδεκάδα που μάλλον θα παρατάξει ο van Basten πρέπει να έχει μέσο όρο ηλικίας τα 21-22 χρόνια το πολύ!!! Το αστέρι πλέον της ομάδας, ο 20χρονος Σέρβος Filip Djuricic πήρε τη θέση του Bas Dost στην κορυφή της επίθεσης και ήδη βγάζει μάτια (όχι ότι πέρυσι πήγε πίσω...)!!!
Για την NEC τώρα θα απουσιάσουν οι Nick van der Velden (βασικός μέσος - τραυματίας), Youri Loen (μέσος - τραυματίας), Bram Nuytinck (βασικός αμυντικός - τιμωρημένος) και Kevin Conboy (βασικός αμυντικός - τιμωρημένος).
Πρόβλεψη: Οι γηπεδούχοι φημίζονται για το επιθετικό τους ποδόσφαιρο και δη στην έδρα τους ενώ η άμυνά τους μόνο σταθερή δεν είναι. Από την άλλη και οι φιλοξενούμενοι κάτι κάνουν μπροστά κουτσά στραβά... Θα πάμε με το over 4,5 στο 3,80 ενώ αν θέλει κάποιος ας ρίξει και 1 ευρώ στη νίκη με 4-1 των Φριζλανδών που δίνει 23,00!

Η γηπεδούχος ήδη αποκλείστηκε με 2 ήττες με 2-0 από τη συνέχεια του Europa League. Η ομάδα εμένα δεν με πείθει και νομίζω πως ότι κατάφερε πέρυσι το κατάφερε λόγω του προπονητή που αποχώρησε... Για σήμερα δεν υπολογίζονται οι 
Καλοκαίρι ξεσκαρταρίσματος το φετινό για την ADO Den Haag και η ομάδα αναμένεται σήμερα με 5 νέους παίκτες στη βασική της ενδεκάδα! Θα απουσιάσουν οι Kevin Visser (βασικός μέσος - τιμωρημένος) και Ramon Leeuwin (μέσος - τραυματίας).
Πρόβλεψη: Δεν με πείθουν οι γηπεδούχοι μπροστά αλλά πίσω κάτι γίνεται και ειδικά στην έδρα τους. Μια από τα ίδια και για τους κοσμοποπολίτες της Den Haag που φέτος αναμένονται πιο δυνατοί από πέρυσι. Ο άσσος δεν ακουμπιέται αλλά το Χ του 4,10 με τσιγκλάει πολύ!!! 

Και κλείνουμε με το μεγάλο (;) παιχνίδι της ημέρας... AFC Ajax - AZ.
Σημαντικές αποχωρήσεις για τον Αίντα το καλοκαίρι και αρκετές οι απουσίες για σήμερα με τους Eyong Enoh (μέσος - τραυματίας), Nicolai Boilesen (αμυντικός - τραυματίας), Christian Eriksen (βασικός μέσος - ανέτοιμος), Derk Boerrigter (επιθετικός - ανέτοιμος) και Miralem Sulejmani (βασικός επιθετικός - ανέτοιμος). Επίσης ο Gregory van der Wiel αναμένεται να μην ξεκινήσει! Άκρως νεανική και άγνωστη ενδεκάδα σήμερα λοιπόν (όπως βλέπετε παρακάτω) από των "Αγρότη" (De Boer) που μετράει 14 σερί νίκες στον πάγκο του Αίαντα και θέλει να σπάσει το ρεκόρ των Stefan Kovács (17 & 19) και Louis van Gaal (19). Για να δούμε τι νέα καλεπούρια θα βγούνε φέτος...
Όπως είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο η ΑΖ εμφανίζεται ελαφρώς αποδυναμωμένη φέτος. Σήμερα θα απουσιάσουν οι ανάλατοι Thomas Lam (αμυντικός - ανέτοιμος), Celso Ortiz (μέσος - τραυματίας) και Ali Messaoud (μέσος - τραυματίας).
Πρόβλεψη: Καταρχάς θα συμφωνήσω με το φίλο μου τον Τέντυ Μπόη πως το παιχνίδι θα ανοίξει...  over 4,5 λοιπόν που στη δικιά μου εταιρεία το βρίσκω στο 4,20. Από εκεί και πέρα μη σας παραξενέψει αν γίνει και το μπαμ... για αυτό μακριά από τον άσσο!!!

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India