Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Αγώνες στοιχήματος Σαββάτου-Επιλογή ημέρας

Μπάνια και πάλι μπάνια, μην το αναβάλλετε διότι κάποιος άλλος θα κάτσει στην ξαπλώστρα.

Αν και μέσα καλοκαιριού το κουπόνι αρχίζει και μυρίζει χειμώνας καθώς αρχίζει το Βέλγιο και η μικρή της Γαλλίας( με μεγάλο φαβορί εκεί την Μονακό και ικανή αντίπαλο την Ναντ).

Εγώ θα ξεκινήσω όπως πάντα με την Ιαπωνία όπου μικρή αλλά δυνατή επιλογή είναι  η νίκη για την Ναγκόγια στην έδρα της Σαπόρο(πως να αισθάνονται άραγε αυτοί εκεί στην Σαπόρο που έχουν σε 18 ματς 16 ήττες?).

Η Χιροσίμα καβάλησε την κορυφή με την νίκη της την προηγούμενη εβδομάδα(ήταν και επιλογή ημέρας) ενώ τώρα δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα της Κασίμα όπου επιλέγω το over κυρίως λόγω Χιροσίμα η οποία πιστεύω ότι θα παρασύρει και την Κασίμα για σκοράρισμα.

Η Σεντάι πλέον έχει συγκάτοικο στην κορυφή και θέλει μόνο νίκη και θα την πάρει απέναντι στην Τόσου.

Κλείνω τις επιλογές μου με την νίκη για την Κασίβα απέναντι στην Τσερέζο Οσάκα η οποία έχει τις απουσίες της.

Με τα κύπελλα Σκωτίας δεν ασχολούμαστε βέβαια και έτσι επόμενη στάση είναι η Σουηδία και μάλιστα η μικρή κατηγορία όπου ξεχωρίζουν κατά πολύ από τους αντιπάλους τους η Έστερ και η Μπρομαποικάρνα, έτσι τις κρατάω και τις δύο καθώς εκτός από καλές ομάδες έχουν επιδείξει και μεγάλη σταθερότητα.

Το Ελσίνκι δείχνει να συνέρχεται και θα το στηρίξω στο δύσκολο ματς με την Χόνκα εκτός έδρας, αν θέλει τίτλο πρέπει να κερδίσει στις δύσκολες έδρες.

Η Αυστρία μου προσφέρει ένα διπλό, αυτό για την Ραπίντ η οποία άρεσε την πρώτη αγωνιστική σε αντίθεση με την Νέουσταντ η οποία ακόμα δεν είναι έτοιμη μετά το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα που έκανε στο ρόστερ της.

Στο Βέλγιο αν και πρεμιέρα έχω επιλογές, τρεις τον αριθμό.

Πρώτα από όλα την νίκη της Άντερλεχτ, ακολούθως το over της Κλάμπ Μριζ και κλείνω με την νίκη της Μαλίν επί της αδύναμης Σαρλερουα.

Αυτά για σήμερα και καλή τύχη.


sapporo-nagoya 2 (1.4)
kashima-hirosima over (1.85)
sendai-tosu 1 (1.72)
kashiwa-cerezo osaka 1 (1.62)
oster-ljungskile 1 (1.65)
brommapojkarna-landskrona 1 (1.65)
honka-helsinki 2 (2.35)
kortrijk-anderlecht 2 (1.78)
club brugge-beveren over (1.72)
mechelen-charleroi 1 (1.58)
neustadt-rapid vienna 2 (1.7)

Τριάδα 1η
kashiwa-cerezo osaka 1 (1.62)
oster-ljungskile 1 (1.65)
club brugge-beveren over (1.72)

Απόδοση 4.59

Τριάδα 2η
honka-helsinki 2 (2.35)
kashima-hirosima over (1.85)
sendai-tosu 1 (1.72)

Απόδοση 7.4

Τριάδα 3η
 neustadt-rapid vienna 2 (1.7)
 brommapojkarna-landskrona 1 (1.65)
 kortrijk-anderlecht 2 (1.78)

Απόδοση 5.0


Έναρξη :20/08/2011 (79/156) (50,6%) (μ.ο 2.04)
honka-helsinki 2 (2.35)
Το ματς δεν είναι εύκολο για τους περσινούς πρωταθλητές, αλλά έδειξαν ότι το ντε φορμάρισμα που είχαν να το ξεπερνάνε.Μεσοβδόμαδα και για τις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις χρησιμοποίησαν πολλούς αναπληρωματικούς οι οποίοι ανταποκρίθηκαν.Είναι τοπικό ντέρμπι και η Χόνκα είναι δυνατή έδρα (γιαυτό και η υψηλή απόδοση) αλλά ποντάρω στην καλύτερη ομάδα που έχει πλέον μία ομάδα μπροστά της στην βαθμολογία και ξέρει ότι αυτά τα ματς δίνουν τίτλους.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India