Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Αγώνες στοιχήματος Πέμπτης

Η ζέστη υπερβολική αλλά η προσπάθεια προσπάθεια.

Προκριματικά στο Γιουρόπα Λιγκ με ομάδες λίγο έως πολύ άγνωστες, παρόλα αυτά όμως ένα κέρδος πιθανόν να βγει.

Μία πεντάδα αγώνων θα είναι αυτή που θα με απασχολήσει με αρχή με την νίκη για την Ακτόμπε επί της Κουταίσι, με την εμπειρία αλλά και την ικανότητα να είναι στην μεριά των γηπεδούχων.

Η Ζενές Ες (παραδοσιακή δύναμη του Λουξεμβούργου) δεν έχει καμία σχέση με την Ολύμπια Λουμπλιάνας και το διπλό θα είναι η  δεύτερη επιλογή μου.Χιμπέρνιαν(από την Μάλτα και όχι η γνωστή Σκωτσέζικη)-Σεράγεβο απλά διπλό, καθώς μόνο από την διάθεση των φιλοξενούμενων θα κριθεί το σημείο και πιστεύω ότι θα κάνουν το καθήκον τους που είναι η λογική επικράτηση.

Στον αγώνα της Τσέλιε με την Ντάτσια θα πάω και εδώ με το διπλό καθώς η Ντάτσια είναι και πιο έμπειρη αλλά και ανώτερη ως ομάδα ενώ και το σκορ του πρώτου αγώνα(1-0 υπέρ της Ντάτσια) μας λέει ότι κάποια στιγμή οι γηπεδούχοι θα πρέπει να οργανώσουν παιχνίδι και τότε θα ανοίξει η ευάλωτη άμυνα τους.

Κλείνω με την εκτός έδρας νίκη για την Μπακού  επί της Μούρα  διότι είναι ανώτερη και μετά το άδικο 0-0 του πρώτου αγώνα πιστεύω στην νίκη πρόκριση εκτός έδρας.

Αυτά και καλή τύχη.

aktobe-kutaisi 1 (1.81)
jeunesse esch-olimpija ljublana 2 (1.66)
hibernian-sarajevo 2 (1.9)
mura-baku 2 (1.9)
celje-dacia 2 (3.0)

Τριάδα 1η
aktobe-kutaisi 1 (1.81)
jeunesse esch-olimpija ljublana 2 (1.66)
mura-baku 2 (1.9)

Απόδοση 5.7

Δυάδα 
 celje-dacia 2 (3.0)
 hibernian-sarajevo 2 (1.9)

Απόδοση 5.7






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India