Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Το "Σημείο της Τάβλας" (27/6) (Τζούφιο)

Γυναικόπαιδα και λεβεντοπαλίκαρα καλημέρα σας από τον Τέντυ Μπόη...


Ο οποίος μας λέει: "Η σημερινή μου πρόταση είναι και πάλι τάβλα του χαβαλέ και αφορά τους 2 ημιτελικούς που έχουμε μπροστά μας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα..."

"Ας ξεκινήσουμε με την Πορτογαλία του λαμέ Ronaldo (και του γυφτέ Rolando!)  που δείχνει από τις πλέον φρέσκιες και με περίσσιο πάθος. Ο αρχηγός τους πετάει φωτιές στα τελευταία 2 παιχνίδια, αν και οι περισσότερες καταλήγουν στα δοκάρια παρά στα δίχτυα... αλλά που θα πάει θα αλλάξει η ρότα κάποια στιγμή! Απέναντί τους θα βρεθούν οι έταιροι της Ιβηρικής, Ισπανοί, οι οποίοι δείχνουν κουρασμένοι και κυρίως κορεσμένοι ως τα μπούνια!!! Κρατάμε στο δεξί μας χέρι την Πορτογαλία λοιπόν..."

"Στο άλλο ζευγάρι έχουμε τον πάλαι ποτέ άξονα αντιμέτωπο! Οι καλοί και πειθαρχημένοι Wurst, συγγνώμη, Γερμανοί (που από την αρχή συγκαταλεγόταν στα φαβορί) κόντρα στους Μακαρονάδες, χμμμ, Ιταλούς! Να πω εδώ την αμαρτία μου, η Ιταλία με γοήτευσε!!! Μια άλλη Ιταλία, με νέες ιδέες και μακριά από το παλιό καλό κατενάτσιο... και για να δέσει η πανακότα (ή το τιραμισού αν θέλετε) βάλτε και τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ Andrea Pirlo για γαρνίρισμα! Δείχνει ικανότατη λοιπόν αυτή η Ιταλία οπότε την κρατάμε στο αριστερό μας χέρι!"

"Σημείο της ΧαβαλεδοΤάβλας εκ του Τέντυ Μπόη για σήμερα... & αύριο...":
Την Κυριακή το βραδάκι της 1ης του Ιούλη ανοίγουμε τα χεράκια μας και φέρνουμε αντιμέτωπες στον τελικό την Πορτογαλία και την Ιταλία... και αν γίνει αυτό, το πονταρισματάκι μας θα καταλήξει περί τις 9 φορές μεγαλύτερο!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India