Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Το "Σημείο της Τάβλας" (24/6) (Μπερεκέτι)

Αγαπημένοι φίλοι & φίλες ο Τέντυ Μπόη σας εύχεται μια όμορφη Κυριακή και λέει...



"Η σημερινή πρόταση θα είναι κάπως διαφορετική... τάβλα του χαβαλέ θα τη χαρακτήριζα! Απευθύνεται κυρίως στους αναποφάσιστους... Νομίζω πως αυτό το στοίχημα πέραν του σημερινού αφορά και τα επόμενα παιχνίδια της διοργάνωσης, όπου όλα κρέμονται σε μία κλωστή ή καλύτερα σε μία φάση! Γνώμη μου είναι λοιπόν πως σε αγώνες με τόση μεγάλη σημασία και σκοπιμότητα, το παιχνίδι ξεκινάει και τελειώνει στο Χ!!! Ειδικά όταν γύρω στο 75΄ και μετά το σκορ είναι ισόπαλο νομίζω πως οι 2 ομάδες απλά περιμένουν την παράταση..."

"Αν το πάρουμε στατιστικά τώρα τουλάχιστον 2-3 παιχνίδια νοκ-άουτ σε τελικές φάσεις πάνε στην παράταση και συνήθως φτάνουν ως τα πέναλτι. Έστω λοιπόν πως σήμερα έχουμε ένα 2ευρώ διαθέσιμο για ποντάρισμα... πάμε στο περίπτερο και ζητάμε από τον μάστορα να μας το σπάσει στη μέση! Και τι κάνουμε με τα 2 σπασμένα ευρώπουλα τώρα;;; Μα τι άλλο από το να ποντάρουμε από ένα στις προκρίσεις των σημερινών αντιπάλων στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι!!! Οι αποδόσεις είναι μεγάλες και στις 2 πλευρές (στο δεκάρικο!) οπότε το στοίχημα αξίζει... και επειδή στους 3 προηγούμενους προημιτελικούς δεν το είδαμε οι πιθανότητες είναι αυξημένες. Άσε που και οι ομάδες πάνε μάλλον για τσιμέντωμα πίσω!"

"Εδώ να ξαναπώ πως το συγκεκριμένο στοίχημα είναι τάβλα του χαβαλέ... και καθότι Κυριακή, μαζέψτε την παρέα στη γιάφκα σας και απολαύστε το παιχνίδι με πίτσα-μπύρα και ίσως και κάνα Ιταλικό παγωτό για σβήσιμο στο τέλος!!!"


"Σημεία της ΧαβαλεδοΤάβλας": Μισό σπασμένο 2ευρω για πρόκριση Αγγλίας στα πέναλτι με απόδοση 10,0 & το άλλο μισάδι στην πρόκριση της Ιταλίας στα πέναλτι με απόδοση πάλι 10,0!!!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ωραίος ο Τέντυ Μπόη...

van der Mitrax είπε...

Καιρός ήτανε!!! Να τον δω από τούδε και στο εξής τι θα φτιάξει...

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India