Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ligue 1 .Week 37 – Τέρμα τα ψέματα (3 επιτυχίες)


Προτελευταία στροφή για την γραμμή τερματισμού και κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο! Φυσικά δεσπόζει το παιχνίδι στο Mosson με την Montpellier να υποδέχεται την Lille που θα το αναλύσουμε σε ξεχωριστή ανάρτηση. Και τα τρία μέτωπα παραμένουν ανοιχτά με μόνο τέσσερις ομάδες να μην έχουν ουσιαστικά στόχους από τις συνολικά είκοσι. Έτσι έχουμε την μάχη για το πρωτάθλημα, την μάχη για μια θέση στην Ευρώπη και τέλος την μάχη για την παραμονή! Πάμε να δούμε τα παιχνίδια ένα-ένα…


AC Ajaccio vs Olympique Lyonnais  :  Η τελευταία ευκαιρία της ομάδας της Κορσικής να πάρει κάποιους βαθμούς αφού την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από την Toulouse και εκεί δεν αναμένεται να πάρει βαθμούς. Είναι αήττητη στην έδρα της στα τελευταία 10 παιχνίδια με 5 νίκες και 5 ισοπαλίες και μάλιστα η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό σε μία προσπάθεια της διοίκησης να φέρει πολύ κόσμο στις εξέδρες και να δώσει ώθηση στην ομάδα. Η Lyon από την άλλη έχει στόχο… κανένα! Αυτή είναι η αλήθεια με την Lyon να έχει εξασφαλίσει την 4η θέση και να μην μπορεί να τερματίσει πουθενά αλλού. Χωρίς κίνητρο και χωρίς να παίζουν καλό ποδόσφαιρο μένουν οι παίχτες της ομάδας που απλά περιμένουν τις διακοπές. Με την δίψα και το πάθος των γηπεδούχων και την αδιαφορία της Lyon προτείνω το X με απόδοση 3.10. Είπαμε αδιάφορη η Lyon αλλά παραμένει Lyon!


Τελικό αποτέλεσμα : 1-1

SM Caen vs FC Sochaux Montbeliard  :  Ο θάνατός σου η ζωή μου! Όποιος χάσει χάνεται και ειδικά οι φιλοξενούμενοι! Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Lille ο Dumas είπε ότι οι παίχτες μου μάλλον σκεπτόταν το παιχνίδι με την Sochaux, δείγμα του πόσο θέλουν αυτό το παιχνίδι για να τελειώνουν με την παραμονή! Με νίκη παραμένουν ενώ και η ισοπαλία δεν τους καταδικάζει τελείως. Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι το μόνο που θέλουν είναι νίκη γιατί η ισοπαλία μπορεί να μην τους φτάνει. Εκτός από αυτό έχουν πολλές απουσίες βασικών παιχτών αλλά έχουν και παίχτες που μπορούν να πάρουν παιχνίδια μόνοι τους. Περιμένω το άγχος και από τους δύο να τους καταβάλει και να μην μπορούν να παίξουν αυτό που ξέρουν. Στο 0-1 γκολ το βλέπω που έχει απόδοση 2,60!


Τελικό αποτέλεσμα : 1-3

AS Nancy Lorraine vs AS Saint-Etienne  :  Για τους γηπεδούχους το πρωτάθλημα έχει τελειώσει από τότε που εξασφάλισαν την παραμονή στην κατηγορία και αυτό το έχει παραδεχθεί και ο Fernandez λέγονταν ότι η ομάδα του ήταν μέτρια στα τελευταία παιχνίδια και ότι δεν κατηγορεί για αυτό τους παίχτες του. Λογικό είναι αυτό αν σκεφτείς ότι πριν από δύο μήνες όλοι τους είχαν ξεγραμμένους. Από την άλλη ο Galtier ζει και αναπνέει για το Europa League και όπου σταθεί και όπου βρεθεί αυτό είναι που αναφέρει. Θέλει η ομάδα του να παίζει Ευρώπη του χρόνου και θα σκυλιάσει για αυτό. Εξάλλου είναι πολύ καλύτερη στα εκτός έδρας απ ότι στα εντός. Το διπλό είναι μονόδρομος περισσότερο λόγο Nancy που τα έχει παρατήσει παρά λόγο των φιλοξενούμενων που δεν εμπνέουν και πολύ εμπιστοσύνη. Απόδοση 2.40!


Τελικό αποτέλεσμα : 3-2

Olympique de Marseille vs AJ Auxerre  :  Για τους γηπεδούχους λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται! Παρόλα όμως τα προβλήματα με τους οπαδούς και τα αλληλοκαρφώματα η Marseille δείχνει να τα παλεύει τα παιχνίδια χωρίς όμως και με ιδιαίτερο ζήλο. Έτσι αυτή είναι η τεράστια ευκαιρία της Auxerre να ρεφάρει από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Για να σωθεί χρειάζεται μόνος νίκες στο δύο επόμενα παιχνίδια και θα προσπαθήσει να κάνει την αρχή με αυτό. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει το δύο στα δύο. Διπλό στο 3,65 και αν κάτσει έκατσε!


Τελικό αποτέλεσμα : 3-0

Girondins de Bordeaux vs FC Lorient  :  Τώραγια αυτή την Bordeaux τι ναπώ; Από εκεί  πού δεν την πίστευε κανένας και απλά λέγανε ότι βρήκαν την πρώτη αδιάφορη ομάδα στο championnat ήρθε ο Gillot να μας διαψεύσει. Σίγουρα η ομάδα αυτή είναι από το highlights της season. Η Bordeaux λοιπόν διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη και μάλιστα έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει την 5η προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Europa League. Μάλιστα υποδέχεται την Lorient που μπορεί να μην είναι σωσμένη αλλά στα δύο τελευταία ήταν κάκιστη και δεν νομίζω να μπορέσει να αντισταθεί σε αυτή την Bordeaux. Ο άσσος είναι μονόδρομος αφού εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν το παιχνίδι μιας και η Lorient δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά εκτός έδρας. Απόδοση 1.65!


Τελικό αποτέλεσμα : 1-0

Stade Brestois 29 vs Valenciennes FC  :  Ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται must-win από τους γηπεδούχους που το θέλουν αυτό το παιχνίδι για να ταξιδέψουν στην Evian την τελευταία αγωνιστική και να τα παίξουν όλα για όλα. Χρειάζονται δύο νίκες για να σωθούν και αυτή είναι και η τελευταία τους ευκαιρία. Στα τελευταία παιχνίδια τους άρχισαν να δείχνουν ψυχή και πάθος κάτι που με σπρώχνει όλο και πιο πολύ στον άσσο. Σε αυτήν την απόφαση ρόλο έπαιξαν και οι φιλοξενούμενοι που μόνο αν τους παν όλα ανάποδα θα πέσουν κατηγορία. Ακόμα και με ήττα μπορούν να σωθούν αν κερδίσουν στην έδρα τους την τελευταία αγωνιστική. Δεν θα είναι τελείως αδιάφοροι αλλά σε σχέση με τους γηπεδούχους που καίγονται αν δεν πάρουν τρεις βαθμούς η απόσταση είναι μεγάλη. Άσσος λοιπόν στο 1.95!


Τελικό αποτέλεσμα : 1-0

Dijon FCO vs Toulouse FC  :  Όπως και η Brest έτσι και η Dijon χρειάζεται δύο νίκες για να σωθεί και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει με αρχή την Toulouse. Μια Toulouse απογοητευμένη που δείχνει να μην έχει άλλη βενζίνη στο ρεζερβουάρ για να κυνηγήσει την Ευρώπη. Τα δύο τελευταία παιχνίδια της ήταν άθλια και μπορούσε να τα είχε χάσει αλλά παραμένει στην διεκδίκηση της 5ης θέσης κυρίως λόγω της αμυντικής της λειτουργίας. Οι γηπεδούχοι όμως σε αντίθεση με την Brest δείχνουν να μην μπορούν να παραμείνουν στην κατηγορία και μάλιστα έχουν να σκοράρουν σε 6 συνεχόμενα παιχνίδια. Αν βάλουμε και την γρανιτένια άμυνα της Toulouse απέναντί τους δύσκολα θα σκοράρουν. Το ίδιο πρόβλημα όμως και η ομάδα του Casanova που δεν σκόραρε στα 3 τελευταία της παιχνίδια. Για 0-0 είναι το παιχνίδι και για να είμαι πιο σίγουρος μήπως και μπει κανένα γκολ κατά λάθος η απόδοση του 2.50 στο 0-1 γκολ με καλύπτει.


Τελικό αποτέλεσμα : 1-1

Υ.Γ. 1 :  Για το NiceEvian δεν μπορώ να διαλέξω τίποτα και καλύτερα είναι να το αφήσουμε αυτό το παιχνίδι αφού η Evian τα παλεύει όλα τα παιχνίδια ανεξαιρέτως και η Nice καίγεται για βαθμούς. Οπότε no bet!


Τελικό αποτέλεσμα : 1-1

Υ. Γ. 2 : Για το PSG Rennes τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα και δεν αξίζει να παίξεις κανένα σημείο. Ο άσσος είναι στο 1.45 και δεν αξίζει.


Τελικό αποτέλεσμα : 3-0

Υ. Γ. 3 : Τα παιχνίδια καλό θα είναι να παίζονται μονά αποδεκτά και επίσης οι αποδόσεις είναι αυτές που δίνει ο ΟΠΑΠ.

Υ. Γ. 4 : Οι προτάσεις του birdy για τα δημερινά παιχνίδια εδώ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India