Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ligue 1 . Week 36 – Stade Rennais FC vs Montpellier Herault SC (preview)


Και εκεί που περιμέναμε όλοι ότι η Montpellier θα καθάριζε τον τίτλο έβαλε στο παιχνίδι κατά πρώτο λόγο την PSG και κατά δεύτερο την Lille. Το πρωτάθλημα πήρε φωτιά και οι πρωτοπόροι επιτρέπεται να κάνουν μόνο μία ισοπαλία αν θέλουν να είναι πρωταθλητές. Στις δύο καίγονται και μαζί με αυτό χάνεται μια τεράστια ευκαιρία για να πάρει το τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία της…


Stade Rennais FC  :  Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική την έβαλαν σε θέση οδηγού όσον αφορά την κατάκτηση της προνομιούχου θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Ο στόχος για τον Κορσικανό Antonetti είναι αυτός αλλά είναι πολύ δύσκολος με βάση το πρόγραμμα που έχει μέχρι το τέλος. Μετά από αυτό το παιχνίδι παίζει στο Παρίσι και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Dijon. Η ομάδα που την ακολουθεί η Saint-Etienne έχει ευκολότερο πρόγραμμα οπότε πρέπει να αναζητήσει βαθμούς στα δύο μεγάλα παιχνίδια που απομένουν. Το κακό όμως με αυτή την ομάδα είναι πως όταν φτάνει στην πηγή κάτι γίνεται και δεν πίνει ποτέ νερό. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω και μάλλον δεν μπορεί να το εξηγήσει ούτε ο προπονητής της αυτό. Πάντα ρίχνει την καρδάρα με το γάλα και το απέδειξε στο παιχνίδι με την Quevilly στο κύπελλο αλλά και πέρσι με το τραγικό της φινάλε εκεί που διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Ο Antonetti έχει αναφερθεί πολλές φορές στο πρόβλημα της συνέπειας στις εμφανίσεις που κάνει η ομάδα και είναι δύσκολο να καταφέρει να το διορθώσει τώρα. Οι Danze και Apam θα απουσιάσουν όπως επίσης και ο νεοαποκτηθείς από την PSG Erding. Εκτός παραμένουν εδώ και καιρό οι Mangane και Pajot.

Montpellier Herault SC  :  Όπως είπε και σε προηγούμενες αναρτήσεις μου η Montpellier αντί να σκοτώσει τους διώκτες της αποφάσισε να αυτοκτονήσει η ίδια με το αποτέλεσμα με την Evian που μάλλον αδικεί την δεύτερη. Έτσι της μένει μόνο μια ισοπαλία για γκέλα κάτι που είναι πολύ εύκολο να κάνει αν σκεφτείς το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και το ότι την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στο Stade de la Mosson την πρωταθλήτρια Lille. Την τελευταία αγωνιστική μάλιστα παίζει στην έδρα της Auxerre που κατά πάσα πιθανότητα θα παίζει την κατηγορία. Όλα είναι εναντίον και θα πρέπει να ξεπεράσει εαυτόν αν θέλει να κατακτήσει τον τίτλο. Βέβαια έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την πίεση της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Μια πίεση που φάνηκε και στο χαμένο πέναλτι του 95 που σε αντίθετη περίπτωση όλα θα ήταν διαφορετικά τώρα. Εκτός από αυτό στη συγκεκριμένη φάση αποβλήθηκε και ο καλύτερός της παίχτης ο Belhanda που μάλλον θα χάσει και τα τρία παιχνίδια που απομένουν αφού τον περιμένει βαριά τιμωρία. Η Montpellier πάντα δυσκολευόταν χωρίς τον συγκεκριμένο παίχτη και αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσει ο Girard. Επιστρέφει ο Utaka που εξέτισε την τιμωρία του όπως και ο Saihi.

Λοιπόν η αίσθησή μου είναι ότι η Montpellier θα χάσει! Όμως δεν μπορώ να εμπιστευτώ με τίποτα την ομάδα της Βρετάνης. Η αλήθεια είναι ότι η Montpellier θα κοιτάξει κατά πρώτο λόγο να μην χάσει και να παραμείνει στην κορυφή ώστε να δώσει όλο το βάρος στο παιχνίδι με την Lille και κατά δεύτερο να βγει για να σκοράρει. Η Rennes θέλει να κερδίσει το παιχνίδι αλλά δεν ξέρω αν μπορεί (η καρδάρα με το γάλα που λέγαμε)! Δεν μπορώ να δω κάποιο ξεκάθαρο φαβορί οπότε το κόβω στη μέση. X στο 3.00.

Τελικό αποτέλεσμα : 0-2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India