Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Eredivisie: Play-Off & Play-Out, Ένα βήμα πριν τέλος! (Αποτυχία!)

Καλημέρα σας και πάλι από την εν αργία Ολλανδία...

Σήμερα αρχίζει το 1ο ημίχρονο της τελευταίας φάσης των Play-Off και Play-Out με το 2ο να διεξάγεται την Κυριακή. Για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο έχουμε την μάχη μεταξύ R.K.C. Waalwijk και Vitesse ενώ τα 2 εισιτήρια για την Eredivisie διεκδικούν οι F.C. Ben Bosch και Helmond Sport κόντρα στις Willem II Tilburg και V.V.V. Venlo αντίστοιχα.

Πάμε λοιπόν να δούμε πως προκρίθηκαν οι ομάδες καθώς και τα τελευταία νέα πριν τις αναμετρήσεις...
R.K.C. Waalwijk - Vitesse (Τελικός Play-Off)
Πως Προκρίθηκαν: Η R.K.C. Waalwijk επικράτησε εκτός έδρας της F.C. Twente με 0:1 (δείτε εδώ πως) και σε συνδυασμό με το 1:1 στην έδρα της πέρασε στον τελικό των Play-Off. Απέναντί της θα βρεθεί η Vitesse που πέρασε από το ντέρμπι της Gelderland καθώς επικράτησε με 2:0 της N.E.C. στην έδρα της (δείτε εδώ πως). Έτσι ανέτρεψε το εις βάρος της 3:2 του 1ου αγώνα σε 2 παιχνίδια που πραγματικά τα είχαν όλα!!!
Αγωνιστικά: Στην γηπεδούχο δεν υπάρχουν προς το παρόν κάποια νέα ενώ στη φιλοξενούμενη τα όργανα άρχισαν για τον προπονητή της John van den Brom που φέρεται του χρόνου να βρίσκετε στον πάγκο της Anderlecht. Μιας και το παιχνίδι είναι το τελευταίο χρονικά θα επιστρέψουμε αύριο με οτιδήποτε νεότερο...
Πρόβλεψη: Αν δεν προκύψει κάτι σημαντικό θα συνεχίσω την υποστήριξη της γηπεδούχου που μου αρέσει πιο πολύ ως ομάδα. Πάμε στον 1 του 2,20 λοιπόν! 
(Ημίχρονο 0:1 / Τελικό 1:3)

F.C. Den Bosch - Willem II Tilburg (1ος Τελικός Play-Out)
Πως Προκρίθηκαν: Η F.C. Ben Bosch χρειαζόταν νίκη ή ισοπαλία με γκολ για να προκριθεί επί της De Gaafschap μετά το 0:0 του 1ου αγώνα. Μπήκε δυνατά και κατάφερε να προκριθεί ενώ και μετά την ισοφάριση απειλήθηκε ελάχιστα. Το 1:1 την οδήγησε στον επόμενο γύρο (δείτε εδώ πως). Από την άλλη η Willem II Tilburg έχοντας ήδη επικρατήσει με 2:1, μετά από ανατροπή, στη λασπομαχία του 1ου αγώνα, κατάφερε να πάρει ισοπαλία με 1:1 στο 2ο παιχνίδι και να προκριθεί κόντρα στην Sparta Rotterdam (δείτε εδώ πως).
Αγωνιστικά: Στη γηπεδούχο θα μείνουν εκτός των τελικών ο αρχηγός Jordens Peters και ο δεξιός αμυντικός Kees van Buuren αφού από τη νέα χρονιά θα φορούν τη φανέλα της τωρινής αντιπάλου! Ο αρχηγός δε τόνισε πως είναι η χειρότερη στιγμή της καριέρας του και πως θα ήθελε να αγωνιστεί μιας και είναι δεμένος με την ομάδα αλλά καταλαβαίνει πως κάθε τυχόν λάθος του δεν θα θεωρηθεί ανθρώπινο!!! Στους φιλοξενούμενους τώρα θα απουσιάσει ο δεξιός μέσος Niek Vossebelt λόγω τιμωρίας μιας και δέχτηκε από μία κίτρινη στους 2 αγώνες με την Sparta Rotterdam.
Πρόβλεψη: Δεν με πείθουν οι φιλοξενούμενοι, τουλάχιστον εκτός έδρας... Θα πάμε κι εδώ στον 1 του 2,15 μιας και τα πράγματα στον επαναληπτικό θα είναι δύσκολα! Αξίζει να δείτε εδώ την προώθηση της γηπεδούχου για την διοργάνωση και για την προσέλκυση περισσότερων φιλάθλων σήμερα...
(Ημίχρονο 0:0 / Τελικό 0:0)

Helmond Sport -  V.V.V. Venlo  (2ος Τελικός Play-Out)

Πως Προκρίθηκαν: Η Helmond Sport προκρίθηκε άνετα μετά την 2η νίκη που πέτυχε επί της F.C. Eindhoven με 0:2 εκτός έδρας (δείτε εδώ πως). Η V.V.V. Venlo τα χρειάστηκε πραγματικά μιας και κατάφερε να προκριθεί στα χασομέρια! Το παιχνίδι ήταν στο 3:3 και σε συνδυασμό με το 0:0 του 1ου αγώνα η S.C. Cambuur έπαιρνε την πρόκριση λόγω τον εκτός έδρας γκολ, αλλά στο 92' έγινε το 4:3 και τα δεδομένα άλλαξαν (δείτε εδώ πως).
Αγωνιστικά: Και εδώ για τη γηπεδούχο θα μείνουν εκτός των τελικών ο δεξιός αμυντικός Guus Joppen και ο αμυντικός χαφ Jeffrey Altheer μιας και οι 2 υπέγραψαν συμβόλαια και από τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται στην τωρινή αντίπαλο! Παράλληλα θα απουσιάσουν ο κεντρικός αμυντικός Philipp Haastrup και ο δεξιός επιθετικός Charles Kazlauskas. Αντίθετα στους φιλοξενούμενους αμφίβολοι είναι ο δεξιός αμυντικός Michael Timisela, ο κεντρικός αμυντικός Maya Yoshida και ο αριστερός χαφ Barry Maguire που αποκόμισαν τραυματισμούς στο τελευταίο παιχνίδι με την S.C. Cambuur.
Πρόβλεψη: Πιστεύω πως η Venlo δεν θα σταθεί πάλι τόσο τυχερή... Πάμε κι εδώ με τον 1 του 2,50!!!
(Ημίχρονο 0:0 / Τελικό 1:2)

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

1 σχόλια:

van der Mitrax είπε...

Όπως είπαμε και χτες κάποια περισσότερα νέα για τον απογευματινό αγώνα των Play-Off. Στους γηπεδούχους θα συνεχίσει να απουσιάζει ο πολύ καλός μέσος Evander Sno ο οποίος όμως έλειψε και στους 2 αγώνες με την Twente. Για την Vitesse θα απουσιάσει μόνο ο τιμωρημένος Anthony Annan.
Αν έπαιζε και ο Evander Sno θα θεωρούσα τον άσσο άχαστο... πλέον απλά έχει πολλές πιθανότητες!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India