Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Eredivisie: Play Off & Play Out - Οι Επαναληπτικοί (2 Επιτυχίες)


Καλημέρα σας από την επιτέλους ηλιόλουστη Ολλανδία!!!

Είδαμε κι εμείς τελικά λίγο ήλιο πριν φύγει και η άνοιξη... Και επειδή τέτοια μέρα Κυριακάτικα δε χάνετε, οι φωτιές ανάβουν και ετοιμαζόμαστε για ψηστήρι (ή bbq κατά το "ελληνικόν"), εξού και η φωτογραφία!

Μέχρι τότε όμως πάμε να δούμε τι έγινε την Πέμπτη και τη περιμένουμε σήμερα...

Vitesse - N.E.C. (Play-Off)
Αποτέλεσμα 1ου Αγώνα: Ημίχρονο 1:1 / Τελικό 3:2 (Δείτε εδώ πως διαμορφώθηκε)
Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που ήταν ο απόλυτος ορισμός του ντέρμπι η N.E.C. κατάφερε να κερδίσει με 1 γκολ που δεν μπήκε ποτέ!!! Σκληρές μονομαχίες, πάθος, φάσεις εκατέρωθεν και διακοπή λόγω καταιγίδας και ανατροπές στο σκορ... Τι άλλο θέλει κανείς; Σήμερα διακοπή δεν προβλέπεται μιας και ο καιρός είναι υπέροχος οπότε το Gelderdom θα έχει ανοιχτή την οροφή του.
Στα αγωνιστικά τώρα η γηπεδούχος παρατάσσεται πλήρης ενώ για την φιλοξενούμενη επιστρέφει και ο  Rens van Eijden από τραυματισμό, αλλά όχι και οι Leroy George, Stef Nijland, John Goossens και Niels Wellenberg.
Πρόταση: Βάσει του σκορ του 1ου αγώνα και της νοοτροπίας της N.E.C. προβλέπω ΤΡΙΠΛΗ ζώνη άμυνας από τους φιλοξενούμενους!!! Πάμε λοιπόν στο Χ του 3,60... Αν ξεφύγει από εκεί τότε μάλλον πάει για 1:0 αλλά σε ποια πλευρά; Στο σφυροκόπημα ή στην αντεπίθεση; Ας είμαστε καλυμμένοι σε κάθε περίπτωση οπότε Under 2,5 και 1,55.
(Ημίχρονο 0:0 / Τελικό 2:0)

F.C. Twente - R.K.C. Waalwijk (Play-Off)
Αποτέλεσμα 1ου Αγώνα: Ημίχρονο 1:1 / Τελικό 1:1 (Δείτε εδώ πως διαμορφώθηκε)
Πίεσε στην αρχή και προηγήθηκε η Twente αλλά μετά το 20' έπεσε και η γηπεδούχος έχασε αρκετές ευκαιρίες. Ισοφάρισε με πεντακάθαρο πέναλτι και άξιζε τη νίκη με τον Nemeth (πρώην Α.Ε.Κ.) να είναι το πρώτο βιολί στην επίθεση και να χάνει αρκετές καλές ευκαιρίες. Μιας και η αναφορά σε πρώην "Έλληνες" δείτε στο video και τον Dani Fernadez (πρώην Π.Α.Ο.Κ.) να κάθετε στον πάγκο της Twente, μιας και ο βασικός Nikolay Mihaylov απουσίαζε και στην θέση του αγωνιζόταν ο 42χρονος Sander Boschker (!), και τον σχολιαστή να περιγράφει την καταγωγή του!
Στα σημερινά... ο Nikolay Mihaylov παραμένει απών μαζί με τους Ola John και Rasmus Bengtsson, ενώ οι Wout Brama και Emir Bajrami είναι αμφίβολοι. Αντίθετα επιστρέφει ο Wesley Verhoek. Στην Waalwijk τώρα ο Evander Sno, ένα βασικό εργαλείο στην μεσαία γραμμή, θα χάσει και αυτό το παιχνίδι.
Πρόταση: Συνεχίζω να πιστεύω πως στην Twente δεν σκέφτονται πλέον το ποδόσφαιρο και η Waalwijk μου αρέσει... Θα πάω λοιπόν με το 2 του 7,75 και ας γκρινιάζει ο betonias!!! Από εκεί και πέρα και το Over 3,5 στο 2,10 ίσως εμφανιστεί...
(Ημίχρονο 0:0 / Τελικό 1:0)

De Graafschap - F.C. Den Bosch (Play-Out, 1st Group)
Αποτέλεσμα 1ου Αγώνα: Ημίχρονο 0:0 / Τελικό 0:0 (Δείτε εδώ πως διαμορφώθηκε)
Στους γηπεδούχους έχουμε τις απουσίες των Jussi Kujala, Gregor Breinburg, Soufian El Hassnaoui, Ziguy Badibanga, Ties Evers και Purrel Fränkel. Ενώ για τους φιλοξενούμενος δεν υπάρχει κάτι...
Πρόταση: Είπαμε από την Πέμπτη πως περιμέναμε ένα καλό σκορ για να ποντάρουμε σήμερα... Το σκορ το πήραμε, τις απουσίες τις βλέπουμε και πάμε στο 2 του 4,25!!!
(Ημίχρονο 1:1 / Τελικό 1:1)

 Sparta Rotterdam - Willem II Tilburg (Play-Out, 1st Group)
Αποτέλεσμα 1ου Αγώνα: Ημίχρονο 2:1 / Τελικό 2:1 (Δείτε εδώ πως διαμορφώθηκε)
Κι εδώ δεν βλέπουμε κάτι για σήμερα...
(Ημίχρονο 0:1 / Τελικό 1:1)

V.V.V. Venlo - S.C. Cambuur (Play-Out, 2nd Group)
Αποτέλεσμα 1ου Αγώνα: Ημίχρονο 0:0 / Τελικό 0:0 (Δείτε εδώ πως διαμορφώθηκε)
Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά νέα...
Πρόταση: Απλά αποφύγετε τον 1 του 1,65 που δεν αξίζει σε καμία περίπτωση.
(Ημίχρονο 2:1 / Τελικό 4:3)



F.C. Eindhoven - Helmond Sport (Play-Out, 2nd Group)
Αποτέλεσμα 1ου Αγώνα: Ημίχρονο 0:0 / Τελικό 1:0 (Δείτε εδώ πως διαμορφώθηκε)
Κι εδώ δεν βλέπουμε κάτι για σήμερα...
(Ημίχρονο 0:2 / Τελικό 0:2)



Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India