Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Eredivisie - 33η Αγωνιστική (5 Επιτυχίες)

Καλημέρα σας... Σήμερα αρχίζουν τα play-off της Super League αλλά μάλλον θα γίνει και η απονομή του τίτλου του Πρωταθλητή της Eredivisie. 

Ο Αίαντας χρειάζεται ένα βαθμό ώστε να καταφέρει να πανηγυρίσει τον τίτλο στην έδρα του μία στροφή πριν το φινάλε. Να καταναλώσουν επιτέλους και τις μπύρες που παγώνουν στο λεωφορείο της ομάδας και ταξίδεψαν μέχρι το Enschede την Κυριακή!!!

A.F.C. Ajax - V.V.V. Venlo
Μισό βήμα πριν τον τίτλο ο Ajax αφού του αρκεί 1 βαθμός ή μη νίκη της Feyenoord (αγωνίζεται στην έδρα της κόντρα στην επικίνδυνη αλλά "αδιάφορη" Heracles από το Almelo) για να τον κατακτήσει και μαθηματικά. Παράλληλα θα γράψει το όνομα του στα ρεκόρ της Eredivisie για ακόμα μια φορά μιας και κατάφερε να ανατρέψει το -13 από την ΑΖ (το προηγούμενο ρεκόρ είναι πάλι δικό του με ανατροπή του -12 την μακρινή σεζόν 1956-1957), καθόλου αφύσικο αφού τελευταία μετράει 12 σερί νίκες!!! Στα αγωνιστικά τώρα "Ο Αγρότης" (η μετάφραση του De Boer στα ελληνικά) ήδη κάνει το πλάνο για την επόμενη σεζόν όπου πιθανόν δεν θα συμπεριλαμβάνει τους Vertonghen και van der Wiel που τραβάνε για Tottenham (υπεύθυνοί της θα βρίσκονται σήμερα στο γήπεδο να τον δουν) και Valencia αντίστοιχα.
Η Venlo από την άλλη πάει και αυτή να καταρρίψει ρεκόρ... αλλά αρνητικό μιας και σε 16 εκτός έδρας αναμετρήσεις μέχρι τώρα μετράει 1 νίκη και 15 ήττες!!! Στα αγωνιστικά δεν υπάρχει κάτι και η ομάδα μετράει αντίστροφα για τη συμμετοχή της στα play-out.
Προϊστορία:
(Duels: Αγώνες, Winst: Νίκες, Gelijk: Ισοπαλίες, Goals voor: Τέρματα Υπέρ, Klassering: Κατάταξη)
Πρόταση: Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος συζήτησης... απλά διαλέξτε στα πόσα θα σταματήσει ο Ajax!!! Και επειδή δεν βλέπω την Venlo να σκοράρει δοκιμάστε τον 1 με Handicap 0:2 στο 1,62 για σιγουριά ή το Over 4,5 στο 2,20 ή ακόμα και το 4, 5 ή 6:0 που δίνει 3,75 όταν ζητάμε 1 από τα 3.
(Αποτέλεσμα: Τελικό 2:0 / Ημίχρονο 1:0)


F.C. Twente - S.C. Heerenveen
Απογοήτευση στην Twente μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ajax την Κυριακή και 2ο στη σειρά ντέρμπι κορυφής εντός σήμερα. Ο Steve McClaren έμεινε ικανοποιημένος από την μαχητικότητα της ομάδας του στο 2ο ημίχρονο και πιστεύει ότι άξιζαν κάτι περισσότερο ενώ ελπίζει να αγωνιστούν και με αυτό τον τρόπο σε όλο το σημερινό παιχνίδι. Στόχος της ομάδας είναι ο τερματισμός μέσα στην 4άδα ώστε να εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα αγωνιστικά ο Rasmus Bengtsson παραμένει απών ενώ ο Nacer Chadli είναι αμφίβολος.
Η Heerenveen τώρα απέδειξε την Κυριακή γιατί είναι η αποτελεσματικότερη ομάδα της Eredivisie επιθετικά. Βέβαια όσο καλή είναι επιθετικά άλλο τόσο ασταθής είναι αμυντικά!!! Προβλήματα δεν υπάρχουν και η επιθετική τριπλέτα των Dost (1ος σκόρερ), Narsingh (1ος σε ασσίστ) και Djuricic αναμένεται να σκοράρει πολλάκις μιας και θα βρει λογικά απέναντί της ανοιχτή άμυνα... Στην ομάδα ήδη σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Feyenoord όπου ίσως πρέπει να χάσουν για να βγουν απευθείας στην Ευρώπη!!!
Προϊστορία:
(Duels: Αγώνες, Winst: Νίκες, Gelijk: Ισοπαλίες, Goals voor: Τέρματα Υπέρ, Klassering: Κατάταξη)
Πρόταση: Πολύ κακή η προϊστορία των φιλοξενούμενων που φέτος ηττήθηκαν και με 1-5 στην έδρα τους από τους σημερινούς γηπεδούχους!!! Το παιχνίδι σίγουρα θα έχει πολλά γκολ και από τις 2 ομάδες οπότε το Goal:Goal στο 1,42 και το Over 3,5 στο 1,95 φαντάζουν άχαστα! Από εκεί και πέρα προτείνω το 2 στο 5,00 και το Over 4,5 στο 3,20 με περισσότερο ρίσκο!!! Εγώ πάντως θα ρίξω και μισό ευρώ στην νίκη με 2:4 για τις "Καρδούλες" της Φριζίας... (Το 2:4 έγινε 3:4 στο 93' και το ματς έληξε!!!)
(Αποτέλεσμα: Τελικό 3:4 / Ημίχρονο 2:1)

Feyenoord - Heracles Almelo
Η Feyenoord συνεχίζει με τα πιτσιρίκια της ακάθεκτη την πορεία προς την 2η θέση και την έξοδο στο   Champions League... ενώ ο Koeman θέτει ως στόχο πρώτα την εξασφάλιση μιας θέσης για το Europa League! Με αυτόν τον τρόπο θέλει να επιστήσει την προσοχή των παιχτών του στο σημερινό επικίνδυνο παιχνίδι και όχι στο τελευταίο με τη Heerenveen. Στα αγωνιστικά βέβαιος απών είναι ο  John Guidetti που χάνει το τέλος της σεζόν, καθώς και ο αντικαταστάτης του Guyon Fernandez που αποχώρησε τραυματίας την Κυριακή. Αμφίβολος τώρα παραμένει ο Otman Bakkal που πέτυχε το νικητήριο γκολ κόντρα στην ΑΖ με υπέροχο σουτ. Εξαιτίας αυτών ο "Αγελαδάρης" ζήτησε από την ομοσπονδία παράταση στην παραμονή του Tonny Trindade de Vilhena που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Ολλανδίας κάτω των 17!
Η Heracles φαίνεται βαθμολογικά αδιάφορη αλλά ακόμα δεν έχει χάσει τις ελπίδες της... Μπορεί δύσκολα να προλαβαίνει την 8η θέση που με την υπάρχουσα κατάσταση οδηγεί στα play-off αλλά η έξοδος μέσω κυπέλλου παραμένει εφικτή!!! Να υπενθυμίσουμε πως ο Ηρακλής αγωνίστηκε στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην PSV η οποία κατέκτησε τον τίτλο και το εισιτήριο για τα play-off του Europa League. Το εισιτήριο αυτό μπορεί να περάσει όμως σε αυτούς αν η PSV τερματίσει 2η και βγει στα προκριματικά του Champions League! Αντίπαλός της σε αυτή την μάχη είναι η Feyenoord που βρίσκεται 1 βαθμό μπροστά της!!! Στραβοπάτημα λοιπόν της γηπεδούχου σήμερα και νίκες της PSV τις τελευταίες 2 αγωνιστικές όπου έχει βατό πρόγραμμα (A.D.O. Den Haag - Εντός και S.B.V. Excelsior - Εκτός) βγάζουν στην Ευρώπη την ομάδα του Almelo και μάλιστα υπό πολύ καλές προϋποθέσεις!!!
Προϊστορία:
(Duels: Αγώνες, Winst: Νίκες, Gelijk: Ισοπαλίες, Goals voor: Τέρματα Υπέρ, Klassering: Κατάταξη)
Πρόταση: Η Feyenoord παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο αλλά είναι αρκετά αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και σήμερα έχει αρκετές απουσίες... Από την άλλη η Heracles είναι αρκετά καλή ομάδα και ίσως θα μπορούσε να πετύχει παραπάνω την φετινή σεζόν... Τα προβλήματα από την μία και το κίνητρο από την άλλη θα με σπρώξουν στην έπληξη... Χ και 4,60!!!
(Αποτέλεσμα: Τελικό 4:1 / Ημίχρονο 1:0)

R.K.C. Waalwijk - Roda J.C. Kerkrade
Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες ειδήσεις για τις 2 ομάδες. Απλά να αναφέρω πω αν τελικά η PSV κρατήσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο του κυπέλλου τότε η 8η θέση οδηγεί στα play-off οπότε οι 2 αντίπαλοι είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι!
Προϊστορία:
(Duels: Αγώνες, Winst: Νίκες, Gelijk: Ισοπαλίες, Goals voor: Τέρματα Υπέρ, Klassering: Κατάταξη)
Πρόταση: Επίσης χωρίς πολλά λόγια... μου αρέσει ο 1 του 2,00!
(Αποτέλεσμα: Τελικό 5:2 / Ημίχρονο 4:1)

De Graafschap - S.B.V. Excelsior
Ντέρμπι ουραγών και ίσως η τελευταία ευκαιρία της φιλοξενούμενης να διεκδικήσει από τη γηπεδούχο την θέση στα play-out. Ιδιαίτερα νέα δεν υπάρχουν και ελπίζουμε οι φιλοξενούμενοι που μου άρεσαν κόντρα στη Vitesse (πέραν του μοιραίου μασκοφόρου αμυντικού τους!)να μη χάσουν 3ο σερί παιχνίδι στις καθυστερήσεις!!!
Προϊστορία:
(Duels: Αγώνες, Winst: Νίκες, Gelijk: Ισοπαλίες, Goals voor: Τέρματα Υπέρ, Klassering: Κατάταξη)
Πρόταση: Ελπίζω να μην παίξει ο μασκοφόρος αμυντικός και αυτή την φορά να πάρουμε το 2 του 3,80  έστω!!!
(Αποτέλεσμα: Τελικό 2:2 / Ημίχρονο 1:1)


Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India