Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ligue 1 .Week 31 – Προσδεθείτε! Μπήκαμε στην τελική ευθεία


Άλλες οχτώ αγωνιστικές έμειναν μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας στο championnat και προμηνύεται ένα φινάλε θρίλερ. Πέρα από τους δύο πρωτοπόρους στο παιχνίδι για τον τίτλο προβλέπω ότι θα μπει και η Lille αφού έχει να αντιμετωπίσει και τους δύο από πάνω της ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια της θεωρούνται κερδίσιμα. Δύσκολη πάντως αγωνιστική που δύσκολα βρίσκεις εύκολο σημείο. Πάμε όμως να δούμε τρία παιχνίδια…


Stade Brestois 29 vs LOSC Lille Metropole : Η ομάδα της Βρετάνης με τα τελευταία αποτελέσματά της άρχισε να βλέπει το φάσμα του υποβιβασμού κατάματα και να κινδυνεύει για πρώτη φορά τόσο εμφανέστατα. Δυσκολεύεται να σκοράρει μετά τη φυγή του Roux. Η αμυντική της λειτουργία ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει αλλά δεχόμενη δύο ανατροπές στο σκορ δημιουργήθηκαν αμφιβολίες ακόμη και για αυτή. Προς επίρρωση αυτού θα απουσιάζει και ο οργανωτής της αμυντικής γραμμής και έμπειρος αμυντικός Zebina. Από την άλλη ο Hazard έχει πάρει την Lille από το χεράκι όπως τα μικρά παιδιά και την οδηγεί στο θαύμα. Ο Βέλγος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα παίρνει παιχνίδια μόνος του. Στο μυαλό του Garcia υπάρχει η διεκδίκηση του τίτλου αν και κρατά χαμηλούς τόνους δηλώνοντας ότι πρέπει να γκελάρουν οι πρωτοπόροι και να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα αυτοί μέχρι το τέλος της season αν θέλουν να κάνουν το θαύμα αλλιώς είναι ευχαριστημένοι και με την τρίτη θέση. Θα στηρίξω το διπλό της Lille λόγω Zebina αλλά και επειδή έχει τα φόντα για την διεκδίκηση του τίτλου και δεν θα θέλει να τη χάσει από τώρα. Στο 1.70 είναι το διπλό.

Valenciennes FC vs Toulouse FC  :  Οι γηπεδούχοι όχι μόνο έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τους βαθμούς και να είναι πιο άνετοι στην υπόθεση παραμονής αλλά έχασαν και με κατεβασμένα τα χέρια την προηγούμενη αγωνιστική στην Auxerre. Ο τερματοφύλακας Penneteau δήλωσε ότι παίξαμε σαν ομάδα 6ης κατηγορίας και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Στην έδρα της όμως παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο και τα έχει πάει περίφημα με τους λεγόμενους δυνατούς. Θα δυσκολευτεί να μείνει στην κατηγορία αλλά η αίσθησή μου είναι ότι θα τα καταφέρει στο τέλος. Η ομάδα του Casanova όπως ήταν και το λογικό σταμάτησε το απίστευτο σερί της στην έδρα της Lille σε ένα παιχνίδι που γενικά το πάλεψε. Η άμυνά της παραμένει από γρανίτη αλλά έχει πρόβλημα στο γκολ. Ο Riviere και ο Bulut παραμένουν σε ρηχά νερά και δείχνουν να παλεύουν μόνοι τους για το γκολ που δυστυχώς για αυτούς δεν έρχεται. Με βάση την καλή παρουσία των γηπεδούχων στην έδρα τους και την άμυνα-τοίχο των φιλοξενουμένων που θα προσπαθήσουν τουλάχιστον να μην χάσουν θα στηρίξω το Χ στο 2.90.

Evian Thonon Gaillard FC vs Stade Rennais FC  :  Το παιχνίδι του πρώτου γύρου έληξε 3-2 υπέρ της Rennes με τον Antonetti να κάνει υποτιμητικά σχόλια για την ομάδα της Evian με τους τελευταίους να έχουν τάσεις ρεβανσισμού. Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί η διοίκηση. Ουσιαστικά αυτό είναι και το κίνητρο, για μια ομάδα που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία αν και ο Correa πιστεύει ότι θα χρειαστεί ακόμη 3 με 4 βαθμούς ώστε να σωθεί και μαθηματικά. Ο Barbosa προφυλάχθηκε για να παίξει αυτό το παιχνίδι αφού όπως είπαμε οι γηπεδούχοι το θέλουν για να βουλώσουν στόματα. Οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να προπονηθούν τη μισή εβδομάδα χωρίς τον προπονητή τους Antonetti που μετέβηκε στην Κορσική για τον θάνατο του πατέρα του αλλά θα είναι στον πάγκο της ομάδας του το Σάββατο. Η Rennes δεν έχει κίνητρο για να κυνηγήσει αυτό το παιχνίδι αφού για αυτούς το μεγάλο παιχνίδι είναι αυτό για το κύπελλο που θα γίνει την Τετάρτη. Το προηγούμενο αποτέλεσμα με τη Lyon την έθεσε εκτός Ευρώπης οριστικά όσον αφορά το πρωτάθλημα και θα κυνηγήσει τη θέση που δίνει το Coupe de France όπου βρίσκεται στα ημιτελικά. Η αδιαφορία που μπορεί να έχει η Rennes σε συνδυασμό και με τον ρεβανσισμό της Evian με οδηγούν στον πολύ καλό άσσο με απόδοση 2.55 τον οποίο και θα στηρίξω.

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Αντώνη θα συμφωνήσω απόλυτα με την ισοπαλία στο Βαλενσιέν – Τουλούζ, αλλά και με το διπλό της Λιλ. Στο άλλο δεν είχα άποψη και με διαφωτίζεις με την ανάλυση.

Επίσης μου αρέσουν... ο άσσος της Νις, το διπλό της Μπορντό, ακόμη και το διπλό της Μαρσέιγ μέσα στην Παρί, σε πολύ καλές αποδόσεις...

KANTHAR0S είπε...

Το Εβιάν - Ρεν, πρέπει να έρθει Χ. Τέλος.

Adons είπε...

Γεια σου betonia...

Kαι εμένα μου αρέσει ο άσσος της Nice και μάλιστα είναι σε πολύ καλή απόδοση κιόλας. Το πάλεψαν στο προηγούμενο με τη Saint-Etienne και βγήκαν κερδισμένοι. Τη Lorient δεν θέλω να την κοντράρω γιατί γενικά παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως και εγώ είμαι υπερ του άσσου.

Τη Bordeaux την φοβάμαι με τους μικρούς και ειδικά στα εκτός. Μπορεί λόγω συστήματος να τα πηγαίνει πολύ καλά με τους μεγάλους αλλά με τους μικρούς δυσκολεύεται και την πατάει συχνά.Δεν μπορω να βγάλω άκρη με αυτό το παιχνίδι.

Για το clasico έχω ξεχωριστή ανάρτηση προγραμματισμένη αλλά για να σε προΐδεάσω σε αυτό το παιχνίδι θα πάω με τις βεντέτες της PSG.

Επίσης πολύ καλός άσσος είναι και αυτός της Ajaccio αλλά φοβάμαι λίγο την αλλοπρόσαλλη Saint-Etienne.

Unknown είπε...

Ερώτηση: Πού είναι η Socheaux;; Δεν είπες ότι θα τη στηρίξεις;
Aν και, θα ήθελα να συνεχίσει με νίκη η Montpellier...

Adons είπε...

Φίλε μου Jim θα ήταν αυτοκτονία να πω ότι θα κερδίσει η Sochaux. Δεν το αποκλείω το Χ αλλά γενικά έχει καλύτερη ομάδα η Montpellier. Στηρίζουμε την Sochaux αλλά πρέπει να είμαστε και λίγο λογικοί, δεν νομίζεις; Γενικά το παιχνίδι δε αξίζει πονταρίσματος αφου δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει η Montpellier μετά τη αναβολή του προηγούμενου παιχνίδιού της. Έχει δύο βδομάδες να παίξει και το 1.40 δεν λέει.

birdy είπε...

Αντώνη συμφωνώ με τις εκτιμίσεις σου και στηρίζω σήμερα Εβιάν.

Adons είπε...

Νομίζω ότι είναι ένα δυνατό σημείο birdy. Θα στεναχωρίσουμε λίγο τον Κανθαρο αλλά δεν μπορούμε να συμφωνούμε πάντα. Στηρίζουμε Evian σήμερα

Adons είπε...

Τρελή αποτυχία αυτή την αγωνιστική...δεν πιάσαμε κανένα σημείο...

Η Evian έχασε όπως και η Lille αλλά το ίδιο έπαθε και η Toulouse! Ίσως την επόμενη φορά να είμαστε πιο τυχεροί...

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India