Σάββατο 28 Απριλίου 2012

1X2 Στοίχημα, Σάββατο 28/4

Σήμερα θα παίξω μια δυάδα από Αγγλία.

Στη δυάδα θα επιλέξω, τον άσσο για την Έβερτον απέναντι στη Φούλαμ και το διπλό της Άρσεναλ μέσα στη Γούλβς.

Δυο φαβορί θα επιλέξω, καθώς πιστεύω στην ανωτερότητα και των δυο αυτών ομάδων έναντι των αντιπάλων τους.
Βέβαια το πρωτάθλημα βρίσκετε στις τελευταίες αγωνιστικές, οπότε είναι πιθανό κάποιες ομάδες να μην έχουν ισχυρό κίνητρο…

Δυάδα με απόδοση 3.36
Everton – Fulham     1     (1.83)     4-0
Stoke C. – Arsenal     2     ( 1.83)     1-1

Καλή τύχη και καλό Σαββατοκύριακο…

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Betonia, μιας και δεν πρόλαβα να ετοιμάσω ανάρτηση για την τρέχουσα αγωνιστική, θα πω σύντομα την άποψή μου για τα δύο παιχνίδια που επέλεξες.

Στο Everton-Fulham, η παράδοση δείχνει άσο. Σε 10 ματς, 10 νίκες των γηπεδούχων. Αγωνιστικά, και οι δύο δεν κυνηγούν κάτι περισσότερο από ένα καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Η Everton έχει ένα ελαφρώς μεγαλύτερο κίνητρο, καθώς θέλει να τερματίσει πάνω από τη Liverpool. Θα επιλέξω τη νίκη της Εverton, γιατί είναι καλύτεροι και γιατί στο γήπεδό τους δύσκολα τους παίρνεις αποτέλεσμα.

Το δεύτερο παιχνίδι, το φοβάμαι. Η Stoke δεν έχει χάσει από κανέναν "μεγάλο" φέτος, εντός έδρας. H Arsenal καίγεται για τη νίκη, καθώς θέλει να τερματίσει 3η (απευθείας έξοδος στο Champions League), αλλιώς η Newcastle θα τη φτάσει. Η Stoke δε φέρνει καλά αποτελέσματα τελευταία, αλλά με τους μεγάλους εμφανίζεται διαφορετική. Είναι κι αυτή η απουσία του Arteta, από πλευράς Arsenal που με φοβίζει λιγάκι..

Unknown είπε...

Είχες δίκαιο Jim, δεν τα κατάφερε η Άρσεναλ…

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India