Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Επιλογή ημέρας :monaco-guingamp 1 (2.1)(ταμείο)

Έναρξη 20/08/2011 (58/119) (48.7%) (μ.ο 2.06)

Καλησπέρα.

Δεν το συνηθίζω να ασχολούμαι με την β΄Γαλλίας αλλά με τράβηξε στο να ασχοληθώ με αυτόν τον άσσο η καλή παρουσία της γηπεδούχου στα τελευταία ματς, η μεγάλη δίψα για την σωτηρία ώστε να πέσει το χρήμα για την νέα χρονιά όπου θα στοχεύσουν στην άνοδο, η μέτρια παρουσία της σημερινής της αντιπάλου και τέλος η αρκετά καλή απόδοση.

Η Μονακό έρχεται από ανατροπή και εκτός έδρας νίκη κάτι που της δίνει ...
ψυχολογία αλλά και παρουσιάζει δυνατότητες.

Η Γκινγκάμπ ξέχασε πότε κέρδισε τελευταία φορά αλλά την πήρε την ισοπαλία μεσοβδόμαδα και κρατάει σταθερή απόσταση από την ουρά.

Απλά ποντάρω στο ισχυρό κίνητρο για την γηπεδούχο αλλά και στην καλή φόρμα που έχει.

2 σχόλια:

Adons είπε...

Θα συμφωνήσω μαζί σου birdy! Η monaco δείχνει άλλο πρόσωπο στο δεύτερο γύρο και μου δείχνει επίσης ότι θέλει να παραμείνει στην κατηγορία με κάθε τρόπο. Λογικό αυτό αφού ο Ρώσος ιδιοκτήτης άλλαξε τη μισή ομάδα και περιμένει πως και πως την επάνοδο στην πρώτη κατηγορία.

birdy είπε...

Φίλε Adons χάρηκα που σε βρήκε σύμφωνο η επιλογή μου καθώς η γνώμη σου στην Γαλλία μετράει, αλλά χάρηκα που βγήκε και το προγνωστικό καθώς μόνο έτσιτα δεδομέναγίνονται πράξη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India