Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ligue 1 .Week 27 – Αμφίρροπα παιχνίδια και η έξοδος της PSG


Μετά από μία αγωνιστική όπου όλα ήρθαν ανάποδα και μπέρδεψαν την κατάσταση ακόμη περισσότερο, σε αυτή την αγωνιστική ας ελπίσουμε ότι σε λιγότερες εκπλήξεις. Πολλά αμφίρροπα παιχνίδια και σε αυτή την αγωνιστική με τα βλέμματα να στρέφονται κυρίως στη Βουργουνδία. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και θα κάνουμε τεράστιο λάθος να προεξοφλήσουμε από τώρα τα πράγματα. Καλή μας επιτυχία…


Dijon FCO vs Paris Saint-Germain :  Η ομάδα της Βουργουνδίας αντιμετωπίζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος μιας και εκεί σκόνταψε η Montpellier την προηγούμενη αγωνιστική. Οι αριστοκράτες της πρωτεύουσας έχουν δύσκολο έργο κάτι που αναγνωρίζει και ο Matuidi λέγοντας ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να παίξουν στο 100% των δυνατοτήτων τους για να κάμψουν τις αντίσταση της Dijon που μετά τις χειμερινές μεταγραφές δείχνει άλλο πρόσωπο και ειδικά στην έδρα της. Σημαντικές απουσίες δεν αναμένεται να έχουν καμία από τις δύο ομάδες. Να θυμίσω ότι στο Gaston-Gerard η PSG δυσκολεύεται όπως αποδείχθηκε στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους για τα κύπελλα. Η PSG όμως δείχνει να σοβαρεύει και κάτι τέτοια παιχνίδια δείχνει να τα κερδίζει έστω και με 1-0. Η θέλησή τους για τον τίτλο φάνηκε και στα δύο derby με Montpellier και Lyon όπου ισοφάρισαν στο τέλος. Το διπλό δίνει 1.65 και θα εμπιστευτώ μιας και νομίζω ότι θα είναι πολύ τολμηρό να προτείνω το Χ σαν σημείο.

Valenciennes FC vs AS Saint-Etienne  :  Οι γηπεδούχοι με τα πρόσφατα καλά αποτελέσματά του νιώθουν πιο σίγουροι για την παραμονή τους από ποτέ. Έχουν ήδη 31 βαθμούς, 5 μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού και θέλουν να συνεχίσουν ώστε να εξασφαλιστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ξέρουν ότι δεν έχουν σωθεί ακόμη και δεν θέλουν να χαλάσουν ότι έχτισαν ως τώρα. Το παιχνίδι είναι ευκαιρία για αυτούς αφού στην έδρα τους είναι πολύ δυνατοί και μπορούν να κοντράρουν και να πάρουν αποτέλεσμα από οποιονδήποτε όπως έχουν αποδείξει με τις λεγόμενες καλές ομάδες. Από την άλλη η Saint-Etienne προσγειώθηκε ανώμαλα την προηγούμενη αγωνιστική χάνοντας στην έδρα της από την Evian. Ο Galtier είπε ότι δείξαμε την κακή πλευρά του εαυτού μας και ότι θα προσπαθήσουν να επανέλθουν σύντομα. Περιμένω κλειστό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο, κάτι που όμως βολεύει πολύ τη Valenciennes αφού με αυτόν τον τρόπο έχει καταφέρει να πάρει τα αποτελέσματα στην έδρα της. Νομίζω ότι οι γηπεδούχοι θα το πάρουν το παιχνίδι και ο άσσος στο 2.00 με τραβά όλο και πιο πολύ στο να το παίξω.

Stade Brestois 29 vs Girondins de Bordeaux  :  Η ομάδα της Βρετάνης έχει μόνο μια ήττα στην έδρα της και αυτή από την PSG. Είναι ομάδα του under που ούτε δέχεται εύκολα γκολ αλλά ούτε και βάζει με αποτέλεσμα να έχει 15 ισοπαλίες συνολικά στο πρωτάθλημα σε 26 αγώνες. Ειδικά μετά την απομάκρυνση του Roux δυσκολεύεται ακόμη περισσότερο στο σκοράρισμα μια και ο αντικαταστάτης του Alfonse δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί ακόμη. Πάντως είναι πολύ συμπαγής ομάδα που δεν ξανοίγεται ποτέ ακόμη και αν είναι πίσω στο σκορ. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τη Bordeaux. Μπορεί με την αλλαγή στο σύστημα να έχει πάρει θετικά αποτελέσματα με μεγάλους αντιπάλους αλλά με τους λεγόμενους μικρούς όπως σωστά μου είχε επισημάνει και ένας φίλος μου θα δυσκολευτεί όπως αποδείχτηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Νομίζω ότι σε αυτό το παιχνίδι θα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη. Δεν μπορώ να επιλέξω άλλο σημείο από την ισοπαλία με απόδοση 2.90 αφού οι Γιρονδίνοι δυσκολεύονται να διασπάσουν κλειστές άμυνες και οι γηπεδούχοι μάλλον είναι η πιο συμπαγής άμυνα στο πρωτάθλημα και επιπλέον η ομάδα της Brest δυσκολεύεται να σκοράρει.

Υ.Γ : Πέρα από αυτά τα παιχνίδια υπάρχουν και άλλα αμφίρροπα ματς που αξίζουν της προσοχής των παιχτών μιας και αυτή η αγωνιστική δίνει πολύ καλές αποδόσεις.


Καλό Σαββατοκύριακο…

4 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Η απόδοση στο διπλό της Παρί δεν αξίζει τον στοιχηματισμό. Περιμένω να δω αν η ομάδα έχει όντως αποκτήσει σταθερότητα. Καλύτερα να μείνουμε μακριά από αυτό το ματς.

Adons είπε...

Κάνθαρε πιστεύεις ότι θα σπάσει το διπλό; Πάντως αν δεν πάρει αυτά τα παιχνίδια δεν νομίζω να μπορέσει να πάρει και τον τίτλο και αυτό είναι το σκεπτικό μου για το διπλό...Ο προπονητής πάντως της Dijon πιστεύει ότι το πρωτάθλημα στο τέλος θα το πάρει η Montpellier! Έτσι τουλάχιστον δήλωσε.

KANTHAR0S είπε...

Ρε παιδί μου, μπορεί να πάει και να πετάξει πέντε γκολ. Το σκεπτικό σου είναι ολόσωστο. Αλλά στο κοντινό παρελθόν, προς το τέλος του πρωταθλήματος, δεν μπορούσε να υποτάξει την πίεση, έχανε την σταθερότητά της και κυρίως έχανε βαθμούς. Εκτός, αλλά και εντός, καθώς το κοινό του Παρκ Ντε Πρενς είναι άκρως απαιτητικό.

Adons είπε...

Εχω καταλάβει τι λες! Εγώ φέτος τουλάχιστον αποφάσισα να δω την ομάδα με άλλο μάτι τελείως διαφορετικό από τις άλλες χρονιές. Η φετινή PSG δεν μοιάζει σε τίποτα με αυτή του κοντινού παρελθόντος. Και φυσικά ούτε και οι παίχτες που έχει φέτος αλλά ούτε και ο προπονητής. Σαν να έχει άλλο αέρα φέτος...

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India