Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

FC Groningen - SC Heerenveen... Πάμε στον Ολλανδικό Βορρά με τις Καρδούλες!!!

Καλημέρα σας και πάλι από την ασταμάτητα μουντή Ολλανδία!

Βρήκαμε λίγο χρόνο επιτέλους και ελπίζω την καλύτερη στιγμή... Την Δευτέρα λοιπόν έπεσε στα χέρια μου μια Ολλανδική εφημερίδα και είχε αφιέρωμα στην μάχη του τίτλου της Eredevisie και οφείλω να ομολογήσω πως το εναπομείναν πρόγραμμα και η τωρινή βαθμολογική θέση της Heerenveen με έβαλαν σε πειρασμό... να την ονειρεύομαι πρωταθλήτρια!!!

Σήμερα λοιπόν που είπα να ασχοληθώ και λίγο με το στοίχημα είδα μια ωραία απόδοση για τις "Καρδούλες" στο derby...
του Ολλανδικού Βορρά (Noordelijk Derby). Και οι δύο ομάδες εδρεύουν στην περιοχή της παλιάς Φρυζίας (Friesland)... και γενικά φημίζονται για την φιλοξενία τους και την ανοιχτή καρδιά τους. Ελπίζω σήμερα να ανοίξουν και οι δικές μας καρδιές με το διπλό της Heerenven που κυκλοφορεί στο 2,4!

Στα του παιχνιδιού τώρα...

Η Groningen έχασε την χειμερινή περίοδο έναν από τους καλύτερους παίκτες της (Tim Matavz, PSV) ενώ για σήμερα ο τεχνικός της Pieter Huistra μετρά 8 απουσίες (Kees Kwakman, Koen van de Laak, Emil Johansson, Maikel Kieft Beld, Jonas Ivens, Nicklas Pedersen, Tim Sparv & Nick Baker) και 2 ακόμα ποδοσφαιριστές είναι αμφίβολοι (Hyun-Jun Suk & Virgil van Dijk). Η ομάδα θα παραταχθεί με 4-2-3-1, με την άμυνα να είναι ο αδύναμος κρίκος!

Από την άλλη πλευρά η Heerenveen έχει μόνο μια απουσία, αυτή του δεξιού της μπακ (Daryl Janmaat). Η ομάδα αγωνίζεται με την ίδια σύνθεση εδώ και καιρό και έχει βρεθεί καλή χημεία... Παράλληλα είναι εντυπωσιακή εκτός έδρας έχοντας μόνο 2 ήττες ενώ η επιθετική της γραμμή (Bast Dost - 1ος Σκόρερ, Oussame Assaidi, Luciano Narsingh - Εξτρέμ & Filip Djuricic - Μέσος) είναι από τα δυνατά της όπλα στο 4-3-3 που ακολουθεί.

Η προϊστορία είναι μοιρασμένη με 5 νίκες για την κάθε ομάδα και 7 ισοπαλίες.

Πιθανές Ενδεκάδες:
Πάμε με τις "Καρδούλες" μας για πρωτάθλημα... και σήμερα τσιμπάμε το 2.4 στο διπλό!

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

3 σχόλια:

GEORGEPER είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/Κ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

Unknown είπε...

Γεια σου ρε george...

van der Mitrax στο τσίμπημα ξέρω ότι δεν έχεις αντίπαλο αχαχχαχαα
Μόλις είδα το “τσιμπάμε”... λεω αυτό δεν το χάνει με τίποτα ο μάστορας ;-p

van der Mitrax είπε...

Άντε να δούμε και την επόμενη Τετάρτη στο derby κορυφής με τον Αίαντα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India