Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Primera Division 20η αγωνιστική 28/1/2012


Την καλημέρα μου σε όλους τους φίλους. Ζητώ συγνώμη για την απουσία μου την περασμένη βδομάδα, αλλά σοβαροί λόγοι δεν επέτρεψαν την παρουσία μου στο blog.Μεσοβδομαδα είχαμε και δύο παιχνίδια El Clasico από τα πολλά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και τα οποία κατέδειξαν ακόμα μια φορά ότι η Ρεαλ και ο Μουρίνιο είναι πραγματικά αδύνατο να κερδίσουν τους Καταλανούς. Ακόμα και το πρωτάθλημα να κατακτήσει η Ρεάλ, αυτή η ρετσινιά θα μείνει στον προπονητή της.

Στα της αγωνιστικής τώρα στην Ισπανία έχουμε πολλά παιχνίδια δύσκολα,να δούμε αν μπορούμε να τα ξεμπλέξουμε λίγο και να βρούμε κάποιο καλό σημείο σε αυτά...



Espanyol Mallorca:  Η ομάδα της Καταλονίας ακολουθεί μια σταθερή πορεία από την αρχή της σεζόν με μια αξιόπιστη ομάδα σε μια αξιόπιστη έδρα,και ισορροπημένα αποτελέσματα εκτός έδρας. Προσπαθεί για την υπέρβαση αυτή τη χρονιά και την ευρωπαική έξοδο και είναι σε έναν σταθερό δρόμο για να την πετύχει. Αποτελεί ένα από τα καλά φαβορί για την ευρωπαική έξοδο με ισορροπημένες αμυντικές και επιθετικές επιδόσεις.

Η Mallorca από την άλλη προσπαθεί να μπει σε μια σταθερή τροχιά που θα την οδηγήσει στην παραμονή. Παίχτες δεν έχει, έχει όμως έναν ικανό προπονητή που από τη στιγμή που ήρθε προσπαθει να δώσει μια ταυτότητα σε ένα κακοφτιαγμένο συνονθύλευμα μέτριων παιχτών. Δεν έχει σταθερή απόδοση, αλλά και οι νίκες και οι βαθμοί που έχει πετύχει από όταν ήρθε ο Caparros αποτελούν μια μικρη υπέρβαση(3-6-3 το ρεκόρ) και αν συνεχίσει με αυτές τις επιδόσεις τελικά θα τα καταφέρει.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ:  Την Espanyol στην Βαρκελώνη είναι δύσκολο αν την νικήσεις καθώς συνηθίζει να επιβάλεται στον αντίπαλο δημιουργώντας αρκετές τελικές μεν, αλλά σκοράροντας δυσανάλογα λίγα γκολ δε. H Mallorca και ο προπονητής της καταβάλουν αξιέπαινη προσπάθεια για την παραμονή αλλά εκτός έδρας εμφανίζεται σχετικά αδύναμη απέναντι σε ομάδες που επιβάλουν τον ρυθμό τους, καθώς το παιχνίδι των αντεπιθέσεων που γνωρίζουν είναι δύσκολο να το πετύχουν. Ο άσσος ίσως και αν έρθει, αλλα επειδή νομίζω ότι θα έρθει (αν έρθει) με αρκετή δυσκολία θα επιλέξω το under με απόδοση 1.72.

Edit:Τελικο σκορ 1-0


Villareal – Barcelona. H διοίκηση της Βιγιαρεάλ τελικά δε διδάχτηκε τίποτα από τα λάθη της και μετά την απομάκρυνση του ανεπαρκούς Garrido παρέδωσε τις τύχες της ομάδας σε ακόμα έναν άπειρο προπονητή, τον Molina. (παλιός διεθνής τερματοφύλακας της Ατλέτικο και της Λα Κορούνια για όσους θυμούνται). Το ρόστερ της είναι υπεραρκετό για μία θέση στην 10άδα ή και πιο ψηλά και αυτές οι επιλογές προπονητών μοιάζουν ακατανόητες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μπάρτσα είναι σε καλή φόρμα σχετικά, σκοράρει πολλά γκολ τους τελευταίους δύο μήνες και λογικά θα συνεχίσει έτσι. Η Βιαγιαρεάλ δε ξέρω αν καταφέρει να σηκώσει κεφάλι φέτος,αλλα και να το κάνει δε θα συμβεί απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Δε συνηθίζω να παίζω παιχνίδια της Μπαρτσα αλλά αυτό το Σ/Κ θα το κάνω και θα επιλέξω την προκλητική τιμή του να κερδίσει η Μπαρτσα με δύο γκολ διαφορά και πάνω με απόδοση 1.72

Edit: Τελικό σκορ 0-0

Υ.Γ. : Αργά το βράδυ ή αύριο ενδεχομένως να συμπληρώσω το άρθρο με προβλέψεις για τα αυριανά παιχνίδια αν δω ότι αξίζει να στοιχηματίσουμε σε κάποιο από αυτά.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Δε μου κάνει εντύπωση η ισοπαλία της Barcelona, αλλά το ότι δε σκόραρε. Θυμάμαι ότι είχε ξαναγίνει με τη Sevilla, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο άλλο ενδιάμεσα. Τι έγινε και στράβωσε το παιχνίδι;

Υ.Γ. Τον Molina; Τον θυμάμαι με τη La Coruna, στη μεγάλη ομάδα της, αλλά και στην επιστροφή του, όταν είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αρκετά συμπαθής!

The Catalan είπε...

To παιχνιδι στραβωσε στην δημιουργια φασεων,οσο κι αν αυτο ακουγεται περιεργο για την Μπαρτσελονα.Είναι απο τα ελάχιστα παιχνιδια των τελευταιψν χρόνων που μπορω να χρησιμοποιησω την φράση "φλύαρη υπεροχή".Είπαμε,είμαστε πολυ καλή ομάδα,αλλα με μεσοπιθετική 3αδα τους Adriano,Messi,Fabregas και αλλαγή τον Tello,η ομάδα ήταν σχετικά δυσκινητη μπροστά.Σχετικά λίγες ευκαιρίες,με ένα δοκάρι βέβαια αλλα απ'οτι φαίνεται ο Villa και γενικοτερα ενας κλασικός επιθετικός λείπει από την ομάδα,ακόμα κι αν αγωνίζεται στα πλάγια.

Υ.Γ.:Ο Μολίνα συμπαθεστατος όντως,είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά το ποδόσφαιρο δε το παράτησε.Αλλα αλλο αυτο,κι αλλο να θεωρείσαι ξαφνικά προπονητής της Βιγιαρεάλ.Πήρε θετικό αποτέλεσμα με Μπάρτσα κλεισμένμος πίσω,αλλα για να μην πέσει η ομάδα θέλει ΝΙΚΕΣ και νίκες σημαίνει επίθεση.Αναμένω τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Adons είπε...

Την καλημέρα μου φίλοι μου....Νομίζω ότι οι παιχτες της Barca έχουν κορεστεί από τις συνεχόμενες νίκες και τους συνεχείς τίτλους με αποτέλεσμα να μην όσο συγκεντρωμένοι ήταν τις προηγούμενες χρονιές...χρειάζεται μια ανανέωση η ομάδα ή να τους δώσει ο Pep το νέο κίνητρο που χρειάζεται μια ομάδα για να αποδώσει τα μέγιστα...

Όσο για τον Μολίνα και τη Βιγιαρεάλ θα διαφωνήσω λίγο με τον Καταλανό αφού υπάρχουν ομάδες που έχουν σωθεί μόνο με άμυνα και μάλιστα πάνε και κάλα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Toulouse που σκοράρει με το σταγονόμετρο. Φαντασου ότι στο χθεσινο παιχνίδι έκανε 2 τελικές όπου έβαλε τη μία ένω οι αντίπαλοι κάναν μία!!! Το σίγουρο είναι ότι μόνο με άμυνα δεν παίρνεις πρωτάθλημα.

The Catalan είπε...

Καλημερα σδερφε και φίλε Αντώνη.

Η Μπαρτσελονα ήδη ανανεωνεται κι ας μη το καταλαβαινουμε όλοι,καθώς η λέξη ανανέωση στην Καταλονία ποτέ δε σήμαινε μεταγραφές.Δες μονο τα στατιστικα με τις εμφανίσεις των νεων παιχτών από τη β' ομάδα και θα καταλάβεις τι εννοω(Isaac,Thiago,Tello).

Επίσης να επενθυμισω ότι η Βιγιαρεαλ είναι μια θέση πάνω απο τον υποβιβασμό με 1 πόντο διαφορά και 2 πάνω από τον προτελευταίο και η 11η Χετάφε έχει μόλις 4 βαθμούς περισσότερους απο αυτή!ΘΑ γίνει μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού(με κάποια δυνατά φαβορί)αλλά έχουμε ακόμα 20 παιχνίδια σχεδόν και φωτοβολίδες αποτελέσματα δε σωζουν στην Ισπανία.Όχι μόνο η Βιγιαρεάλ,όλες οι υποψήφιες θέλουν ΝΙΚΕΣ για να είναι ασφαλείς.Απλά θεωρώ δύσκολο οι απαραίτητες νίκες και βαθμο΄να έρθουν μόνο μέσα απο την άμυνα,καθώς έχουμε ακόμα μπροστά μας σχεδόν έναν ολόκληρο γύρο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India