Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Όταν οι προπονητές κατεβάζουν καντήλια... (video)

Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει ιδέα το τι εκτυλίσσεται στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια της ανάπαυλας ή της λήξης τους αγώνα. Οφείλουμε να ομολογήσουμε οτι "τα καλύτερα" σε κάτι τέτοιες στιγμές λαμβάνουν χώρα!

Ένα τέτοιο βιντεάκι θα σας παραθέσουμε από την περίοδο 94/95 με τον Neil Warnock (τωρινό προπονητή της QPR) που την περίοδο εκείνη ήταν προπονητής της Huddersfield Town. Ο Neil, από τα νιάτα του -όπως αποκαλύπτει το βίντεο- ήταν ένας προπονητής που δεν ήθελε να χάνει με τίποτα.Στο ντοκουμέντο που ακολουθεί βέβαια, βρέθηκε να χάνει 2-0 στο ημίχρονο από την Shrewbury!!!! Όπως καταλαβαίνεται σαν άλλος Παναγούλιας στο Παγκόσμιο της Αμερικής, σαν άλλος Γιάννης Ιωαννίδης στον μπασκετικό Άρη και σαν άλλος Χριστοδούλου στο ματς Ελπις Χορτερού-Καστανούσα....κατεβάζει τρελά γαμωσταυρίδια!!!!

Η λέξη fucking ακούγεται σε κάθε κουβέντα στην προσπάθεια να αφυπνιστούν οι παίκτες και μάλιστα με την αξεπέραστη αγγλική προφορά!
Τελικά το ματς έληξε 2-1!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India