Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ligue 1 – Week 15 . Τα παιχνίδια της σκιάς του derby


Μετά από μια αγωνιστική που πραγματικά η μία έκπληξη διαδεχόταν την άλλη και έφερε τα πάνω κάτω στον βαθμολογικό πίνακα του championnat με τις ομάδες που είναι ψηλά να έχουν βαθμολογικές απώλειες φτάσαμε στην αγωνιστική που όλοι περίμεναν! Η αγωνιστική που περιλαμβάνει το μεγάλο derby της Γαλλίας Olympique de Marseille vs. PSG. Σε αυτή την ανάρτηση όμως θα ασχοληθώ με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Έχουμε και λέμε λοιπόν...

- Nancy Lorraine vs. Dijon: Δύο ομάδες που έχουν ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία και αυτό είναι που κάνει το παιχνίδι ενδιαφέρον. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από εκπληκτικά αποτελέσματα, ειδικά η Nancy μετά το διπλό στο Parc de Prince! Μην περιμένετε κανένα τρομερό παιχνίδι και σίγουρα το πάθος είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στη γηπεδούχο λόγω έδρας αλλά και λόγω ρόστερ. Μάλλον θα γίνει κλειστό παιχνίδι οπότε under αφού σε αυτό το παιχνίδι θα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη.

- Sochaux vs. Montpellier: Μετά τη νίκη της επί της Marseille όπου κατάφερε να κερδίσει χωρίς να κάνει ουσιαστικά ευκαιρία η Montpellier καλείται να συνεχίσει το σερί της στο Bonal. Η έδρα της Sochaux είναι από τις πιο δύσκολες αλλά η ψυχολογία της βρίσκετε στα ύψη και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και εκμεταλλευόμενη πιθανό άσχημο αποτέλεσμα της PSG στο Velodrome να περάσει στην πρώτη θέση. Από την άλλη μεριά η Sochaux είναι η πιο απρόβλεπτη ομάδα του championnat! Μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αν βρεθούν σε καλή μέρα τα αστέρια της. Αμυντικά δεν είναι καθόλου καλή αλλά μπροστά πετάει φωτιές. Το over και το g/g είναι τα πιο πιθανά αποτελέσματα.

- Auxerre vs. Lyon : Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με δύο ομάδες που την προηγούμενη αγωνιστική τα πήγαν πάρα πολύ άσχημα. Η μεν Lyon υπέστη ταπεινωτική ήττα στην έδρα της από τη Rennes και η δε Auxerre από τη Valenciennes. H Lyon χρειάζεται μια νίκη για να ανεβεί ψυχολογικά μετά από συνεχή αποτυχημένα αποτελέσματα και να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού. Όσον αφορά την Auxerre θα παλέψει για τη νίκη και να διαλύσει τα όποια σύννεφα μαζεύτηκαν στο Abbe Deschamps. Επιπλέον δεν θέλει να μπλέξει με τις ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους. Και όντως είναι κάτι που δεν τις αξίζει. Η Lyon έχει να κερδίσει εκτός έδρας από τις 10 Σεπτέμβρη στο πρωτάθλημα ενώ η Auxerre έχει πάρει τους 11 από τους 15 βαθμούς της στην έδρα της! Νομίζω ότι η ισοπαλία είναι ένα σημείο που μπορώ να εμπιστευθώ.

Υ.Γ.  : Θα υπάρξει ξεχωριστή ανάρτηση για το μεγάλο derby της αγωνιστικής!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India