Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ιδού ο ποδοσφαιρικός παράδεισος! (divine video)

Πολλά λέγονται για τη μετά θάνατο ζωή! 
Πολλά λέγονται για την κόλαση και άλλα τόσα για τον παράδεισο!
Τα της κολάσεως θα τα προσπεράσουμε ελέω καθημερινών συνθηκών και θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τον παράδεισο.


Υπάρχουν διάφορες εκδοχές του Παράδεισου αναλόγως της κουλτούρας. Ας πούμε οι καλοί Μουσουλμάνοι σύμφωνα με το Κοράνι -όταν τινάξουν τα πέταλα- πηγαίνουν σε έναν μάλλον υλιστικό παράδεισο με σκιερά δένδρα, πολύ πιλάφι, άφθονο κρασί (που δεν ζαλίζει) και ντροπαλές-πρόθυμες παρθένες! Μαμ, κακά, τσιβί και νάνι με λίγα λόγια.


Από την άλλη οι καλοί Βουδιστές, πηγαίνουν σε μια πιο ΖΕΝ κατάσταση, με απόλυτη ηρεμία, αρμονία, γαλήνη και ευτυχία. Για γυναίκες όπως καταλαβαίνεται ούτε κουβέντα. Άντε ίσως κάνουν και κανένα διάλειμμα για λίγο Σαολίν βρωμόξυλο αλλά μετά πάλι... ΖΕΝΝΝΝ!


Θέλετε να μάθετε όμως πως είναι ο παράδεισος του λάτρη της στρογγυλής ΘΕΑΣ? Του κολλημένου με την μπάλα! Του πιστού γηπεδάκια, του φανατικού, του μπαλαδόφατσα, του καλού κερκιδοπροπονητάκια, αυτουνού που για να κουτουπώσει την γυναίκα του πρέπει να την φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού (χωρίς παρεξήγηση)...


Εεεε κάπως έτσι... 

ΥΓ: Δες πράσινο, δες οπίσθια, δες κορμιά, αλλά δες και τακουνάκια, δες και βραζιλιάνικες πασούλες με το εξωτερικό του ποδιού! Παράδεισος λέμε...πεθαίνω!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Λέω κι εγώ... που το πάει ? που το πάει ?
Πολύ καλός ο πρόλογος... ;-)

charalampos είπε...

Ολο κόλπα είμαι ο σατανάς!!!!;-))

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India