Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Στην κορυφή του σαμπιονά η Παρί Σ.Ζ.

Τον θέλει η Παρί !!!
 Με 20 βαθμούς στις 9 πρώτες αγωνιστικές, η Παρί Σ.Ζ οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος Γαλλίας.
Οι Παριζιάνοι με τις 6 νίκες τους, δείχνουν ότι φέτος θέλουν το πρωτάθλημα και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή για να έρθουν οι επιτυχίες.

 Την Κυριακή νίκησαν 2-0 τη Λυών, με το νέο αστέρι της ομάδας Χαβιέρ Παστόρε ν’ ανοίγει το σκορ στο 65ο λεπτό και τον Ζαλέ στο 91ο να τελειώνει το ματς.
Οι φίλοι της Παρί πλέον βλέπουν ως θεό τον Παστόρε και πιστεύουν ότι μπορεί με τα γκολ του να κρατήσει στην κορυφή την ομάδα τους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Όποιος είδε όμως το γκολ, θα μπορεί ν’ αντιληφθεί ότι έβαλε το χεράκι του και ο Λόρις για να υπάρξει αυτή η κατάληξη. Ο τερματοφύλακας της Λυών το ‘φαγε απ’ τη γωνία που έπρεπε να είναι η κλειστή. Παρόλα αυτά η Λυών του ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το 2015.

 Τις τελευταίες μέρες ακούγεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μου ήρθε να γελάσω όταν το άκουσα...
αλλά κρατήθηκα για να το κάνω αν ολοκληρωθεί η συμφωνία. Του προσφέρει λεει 5 εκατομμύρια για ενάμιση χρόνο.
Βρε αυτός δεν μπορούσε να παίξει όταν ήταν σε ηλικία για μπάλα… θα παίξει τώρα που έγινε 37 χρονών ? Κι εγώ που νόμιζα ότι θα τον ξαναδούμε στην Ευρώπη μόνο για καμιά φωτογράφηση.
Εντάξει θα μου πείτε μάρκετινγκ είναι αυτό και θα φέρει έσοδα από φανέλες και άλλα τέτοια, αλλά ρε παιδιά ήμαρτον… Βρήκαν χρήμα εκεί στο Παρίσι και δεν ξέρουν πώς να το χαλάσουν μου φαίνεται…      

5 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Α ρε ομαδάρα Παρί. Την παρακολουθώ χρόνια. Δεν με νοιάζει αν θα πάρει το πρωτάθλημα. Θέλω να βάλει τις βάσεις.

Όσο για τον Μπέκαμ, μιλώντας καθαρά σε ποδοσφαιρική γλώσσα, τον θεωρώ υποτιμημένο λόγω της υπερτίμησης του σε αξωαγωνιστικά θέματα. Δεν ξέρω αν με πιάνεις.

Σίγουρα τα λεφτά είναι τρελά για την ηλικία του, αλλά κάποτε όργωνε κυριολεκτικά όλο το γήπεδο.

Unknown είπε...

Κάνθαρε νομίζω ότι μόνο έτσι θα τον μάθαινε όλος ο κόσμος. Καλός ήταν, αλλά σαν κι αυτόν έχει πάρα πολλούς…

Η Παρί δείχνει ότι μπορεί από φέτος να πρωταγωνιστήσει, χρειάζεται όμως διάρκεια αυτό το πρωτάθλημα για να το κατακτήσεις. Εσύ θέλεις τις βάσεις γιατί γνωρίζεις από ποδόσφαιρο, όπως φαίνεται κι απ’ το χθεσινό πολύ καλό σου άρθρο. Aν έρθει και το πρωτάθλημα όμως, ακόμη καλύτερα… ;-)

Unknown είπε...

Δεν ξέρω τι μπορεί να καταφέρει φέτος η Παρί, αλλά ο Παστόρε θα βοηθήσει σημαντικά. Δε νομίζω να καθίσει για πολύ στη Γαλλία. Πήγε σε καλή ηλικία σε ένα πρωτάθλημα που δίνει τεράστια σημασία στην τακτική και σε 2 χρόνια, αφού θα έχει γίνει ακόμη πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιρικά, τον βλέπω να αγωνίζεται σε πιο "ακριβό" πρωτάθλημα.

Όσο για τον Μπέκαμ, μάλλον είναι κίνηση εντυπωσιασμού. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται και πόσο μπορεί να βοηθήσει. Πάντως η Leicester (δηλαδή ο Σβεν Γκόραν Ερικσον) παρακολουθεί την υπόθεση ζεστά. Τον ήθελαν το καλοκαίρι, θα το προσπαθήσουν και το χειμώνα. Και μια επιστροφή στην Αγγλία, θα τη σκεφτεί σοβαρά..

Adons είπε...

Λοιπον, καποια πραγματα για την Παρι!!!!!!Εχω να θεσω καποιες αποριες που νομιζω οτι απασχολουν πολλους...Ειναι η Παρι η νεα Μαν. Σιτυ του γαλλικου πρωταθληματος?Θα αντεξει στις συνεχομενες αποτυχιες των τελευταιων ετων ή θα αλλαξει η αγωνιστικη της συμπεριφορα;Τελικα οι μεταγραφες του καλοκαιριου ηταν ουσιας ή εντυπωσιασμου;Η Παρι θα αλλαξει το status quo των μεταγραφων στη Γαλλια;Θα ξεκινησω με το τελευταιο...Η εκτιμηση μου ειναι οτι θα ξεφυγει απο αυτο αν και με τις καλοκαιρινες μεταγραφες δεν φανηκε κατι τετοιο. Οπως παντα οι γαλλικες ομαδες αποτελουνται απο 50% παιχτες των ακαδημιων τους, 40% απο εσωτερικες μετακινησεις μεταξυ γαλλικων ομαδων και 10% απο μεταγραφες ξενων ομαδων(κυριως επαναπατρισθεντων γαλλων)!Μεγαλη αποκλιση παντως δεν υπηρχε. Οι μεταγραφες που εκανε θα τις θεωρησω ουσιας και εξηγουμαι 1ον Kevin Gameiro γρηγορος ευελικτος και με καλη ντριπλα.Τα τελευταια 2 χρονια εχει σε 81 ματς 43 γκολ και 10 ασιστ και μαζι με Ερντιγκς και Ορο εχουν μια πληρη και εξαιρετικη επιθετικη γραμμη, 2ον Lugano και Pastore (χωρις σχολια νομιζω), 3ον Jeremy Menez απο τη Ρομα για τα ακρα, 4ον Matuidi απο την Σεντ-Ετιεν(πολυ αξιοπιστος μεσος και μεχρι περσυ αρχηγος της),5ον Σισοκο απο την τεραστια Juve για να δεσει η μεσαια γραμμη της, 6ον τον αξιοπιστο αμυντικο Μπισεβατς και τελος 7ον επιτελους απεκτησε τερματοφυλακα τον Σιριγου απο την Παλερμο που θεωρηται ενας απο καλυτερους νεους τερματοφυλακες που με τον Ντουτσεζ και τον Αρεολα(προσεξτε αυτον τον μικρο τερματοφυλακα) θα σφαζοντε για φανελα βασικου!!!!Τωρα με τις μεχρι στιγμης εμφανισεις της δειχνει να εχει ξεπερασει την ταμπελα της looser ομαδας και προχωρα ολοταχως για πρωταθλημα!!!Το πιστευω ειναι η αληθεια αλλα ας κρατησουμε μικρο καλαθι προς το παρον!!!!Θα περιμενω με αγωνια τις παρατηρησεις σας....

Unknown είπε...

Φίλε Adons ευχαριστώ για την ανάλυση των μεταγραφών της. Φαίνεται να γνωρίζεις όλους αυτούς τους παίκτες και διακρίνω ότι τους έχεις όλους σ’ εκτίμηση. Ομολογώ ότι δεν τους έχω παρακολουθήσει όλους αυτούς στο παρελθόν.
Για να κατακτήσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να έχει διάρκεια στις καλές εμφανίσεις. Τώρα ακόμη υπάρχει ο ενθουσιασμός από την ενίσχυση και τη νέα προοπτική που υπάρχει λόγο χρημάτων.
Πάντως δεν τη θεωρώ looser ομάδα. Και πέρσι είχε ως στόχο το πρωτάθλημα, άσχετα που δεν άντεξε τον πρωταθλητισμό. Η θέληση υπήρχε…
Φέτος είναι πολύ ενισχυμένη όπως αναφέρεις κι εσύ, οπότε θα έχει περισσότερες πιθανότητες σε αυτόν το στόχο. Βέβαια οι πολύ καλές ομάδες δε γίνονται σ’ ένα χρόνο, πρέπει να δέσουν οι νέοι με τους παλιούς για να δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο.
Κρατάω το καλό ξεκίνημα και τη θέληση για τον τίτλο. Η συνέχεια θα μας δείξει αν μπορεί να τα καταφέρει…

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India