Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

41.000 φανατικές Τουρκάλες και το κίνημα "Γιοκ μπουνταλά"!!! (video)

Χαμός!!!Βάι-βάι, αμάν, αμάν!!!
Γυναικο-θύελλα! Τουρκική!
Ντου από χανούμ και τσογλάν στο Sukru Saracoglu!


Η Τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στα πλαίσια του αϊ-σιχτίρ μπαχτσέ-σαματά απαγόρευσε τους -μπουνταλά σαπόρτ-άντρες οπαδούς της Fenerbache να προσέλθουν στο μαχαλά τερέν! Αντ' αυτού επέτρεψε τις γυναίκες και τα χαϊβάνια κάτω από 12 χρονών να δώσουν το παρόν.
Μην φανταστείτε όμως ότι το γήπεδο ήταν ψοφίμ μπαχτσέ! Συνθήματα τύπου "Εδώ είναι κόλαση", φωνές, ουρλιαχτά και τζερτζελέ-χαβά δονούσαν την έδρα της Fener! Λες και έβλεπες τους μουστακαλί-ντουβάρ τουρκαλάδες οπαδούς σε γκιουζέλ βερσιόν!


Ασίκ Τουρκάλες με σεβντά, νταλκά και γκαϊλέ- για το τελικό αποτέλεσμα- κόσμησαν τις κερκίδες και δημιούργησαν το κίνημα "Γιοκ μπουνταλά-όχι άνδρες"!!! Για είμαι δίκαιος είχε και μερικές που ήταν σιχτίρ-χανούμ!


Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε το τι εκτυλίχθηκε που κατά την άποψη μου θυμίζει λίγο από τούρκικη σαπουνόπερα! Που είσαι ρε Κάχραμαν...???


5 σχόλια:

Unknown είπε...

Αυτά να τα βλέπουν οι δικές μας μπας και ομορφύνουν λίγο τα γήπεδα. Είναι που είναι άδεια… ας είναι όμορφα τουλάχιστον…

charalampos είπε...

Οι δικές μας, betonia, βλέπουν τα Τούρκικα σίριαλ προς το παρόν! Λες αργότερα να το γυρίσουν στην Τουρκική superleague????? Χαχαχα!!!

The Catalan είπε...

Ποτε δε περίμενα να το πω αυτό,αλλα πολύ μπροστά οι Τουρκάλες!!

birdy είπε...

Σύνδεσμος φίλων Φενερμπαχτσέ τα ΄πιπίνια΄.

MetalDefianceProductions είπε...

πως να μην ανεβει...το ηθικο των παικτων με τετοια εξεδρα?Χαιρετισμους σε ολα τα betonia.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India