Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Αγώνες στοιχήματος Τρίτης

Από τα πέρσι ακόμα έλεγα ότι οι αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ θέλουν πολύ προσοχή καθώς είναι αγώνες μεταξύ καλών ομάδων και οι αποδόσεις είναι αντιστρόφως ανάλογες της δυσκολίας.
   Για σήμερα έχω μία τριάδα η οποία μου αρέσει και ίδωμεν για την επαλήθευση.
   Θα ποντάρω στους Τσέχους της Πλζεν καθώς η μέχρι τώρα πορεία τους μας έχει αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό, ενώ έφτασε στους ομίλους έχοντας μόνο νίκες. Από την άλλη η Μπάτε είναι πιο έμπειρη στον θεσμό αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι και το ότι απέκλεισε την Στουρμ Γκράτς δεν μου λέει τίποτα.
   Κρατάω σαν φαβορί ...
την Τσέλσι η οποία εντός είναι πανίσχυρη και όσο και αν η Μπάγερν Λεβερκούζεν είναι Γερμανική ομάδα και καλή ομάδα δεν είναι του επιπέδου των Λονδρέζων ,μην τρελαθούμε κιόλας!!
   Κλείνω την τριάδα μου με το διπλό για την Μαρσέιγ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να είναι φαβορί ο Ολυμπιακός ο οποίος είναι πολύ καλός για τα Ελληνικά δεδομένα αλλά μετριότατος για επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του κάτι που μετράει πάρα πολύ.
   Από την άλλη έχουμε μία ομάδα που δεν είναι στα καλύτερα της από πλευράς αποτελεσμάτων αλλά είναι και άτυχη(όποιος είδε το ματς με την Ρεν ξέρει τι εννοώ)καθώς κάνει τις φάσεις.
   Ένα άλλο που με ωθεί στο διπλό είναι η φύση του Γαλλικού ποδοσφαίρου, που δημιουργεί ομάδες με ισχυρό ανταγωνισμό και οδηγεί σε διαφορετική διαχείριση των αγώνων αλλά και η διαφορετική ταχύτητα που αγωνίζονται , με λίγα λόγια συγκρίνουμε δύο διαφορετικά πράγματα όταν μιλάμε για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και το Ευρωπαϊκό.


plzen-bate borisov 1(1.9)
chelsea-bayern leverkusen 1(1.5)
olympiakos-marselle 2(2.9)

Απόδοση 8.2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India