Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Με την πλάτη στον τοίχο έρχεται η Μαρσέιγ για ν' αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό

 Όταν έγραφα το χωρίς νίκη η Μαρσέιγ πριν από τρεις βδομάδες, δεν φανταζόμουν ότι θα έχει παιχτεί η 5η αγωνιστική στη Γαλλία, θα έχει έρθει η ώρα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Champions League και η ομάδα της Μασσαλίας θα βρίσκετε ακριβώς στην ίδια κατάσταση.

 Το πολύ κακό ξεκίνημα της Μαρσέιγ στο championnat έχει φέρει αναταραχή στους φιλάθλους της ομάδας, καθώς βλέπουν την ομάδα τους να μην αποδίδει τ’ αναμενόμενα και έχουν στραφεί κατά πάντων. Το πρωτάθλημα φέτος προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολο και με 3 βαθμούς σε 5 παιχνίδια η ομάδα δείχνει να μην μπορεί ν’ ακολουθήσει τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.
Οπότε για ακόμη μια φορά οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες στο Βελοντρόμ το Σάββατο, μετά την απρόσμενη ήττα από τη Ρεν με 0-1.
Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και αρκετά προβλήματα τραυματισμών...
ενόψει των δυο εκτός έδρας αγώνων με Ολυμπιακό και Λυών, άρα γίνετε απόλυτα σαφές ότι η Μαρσέιγ είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

  Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει να λύση πολύ δύσκολους γρίφους ώστε να μπορέσει να βγάλει την ομάδα του απ’ την εσωστρέφεια. Πρέπει να κάνει νίκες μέσα σε πολύ δύσκολες έδρες για να επέλθει ηρεμία. Έτσι όπως τα ‘κανε, καλείτε ν’ αντιδράσει μέσα σε δυο έδρες που συνήθως αποδεικνύονται εφιάλτης για τους φιλοξενούμενους.
Οι γρίφοι γίνονται περισσότεροι τώρα που έχει ν’ αντιμετωπίσει μια ομάδα που δεν την έχει δει φέτος ν’ αγωνίζεται σε επίσημο παιχνίδι. Το Champions League δε μπορεί να μπει σε δεύτερη μοίρα, ούτε μπορεί να υπάρχει η δικαιολογία της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων. Η νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη είναι μονόδρομος για να επέλθει ηρεμία, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα συμβάλει στον ψυχολογικό, αλλά και αγωνιστικό κατήφορο που έχει πάρει η Μαρσέιγ…

6 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Τις -χωρίς νίκη ομάδες- είναι που πρέπει να φοβάσαι. Ειδικά σε αυτό το επίπεδο κι όταν έχεις να κάνεις με ομάδες τύπου Μαρσέιγ. Ποτέ κανείς δεν αποκλείστηκε ή προκρίθηκε από την πρώτη αγωνιστική, αλλά μέσα στο Καραϊσκάκη είναι μεγάλη ευκαιρία για νίκη. Μεταξύ μας είναι αρκετά δύσκολο. Ίδωμεν.

Καλημέρες.

Unknown είπε...

Φίλε Κάνθαρε δεν ξέρω αν είναι ευκαιρία για νίκη της Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη, αλλά σίγουρα οι Γάλλοι θα είναι συγκεντρωμένοι στο διπλό και θα τα δώσουν όλα για να το πετύχουν.
Το αποτέλεσμα φυσικά εξαρτάτε και από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για φέτος…

Elpis Cameraman είπε...

Με λιγα λογια, τοιχο-τοιχο ερχεται η Μαρσειγ...!

Unknown είπε...

Τοίχο τοίχο έρχεται… να δούμε πως θα φύγει… ;-)

birdy είπε...

θα φύγει με το κεφάλι ψηλα.!!!!

Unknown είπε...

Βλέπω την τίμησες και καλά έκανες… πραγματικά κι εγώ πιστεύω ότι η απόδοση αξίζει…

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India